En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hoşbulduk canım
aslında geçen gün senin bir listene rastladım daha da onu bulamadım
burayı da ara ara zor buldum valla :))
nasıl ulaşabilirim o listeye acaba
temizlikle ilgili liste 1 yazıyordu

oo canim seni pek programli duzenli gordum herufun etkisi mi gecmis nedir

canim hosgeldin diger topigimize de bekleriz

Merkürün etkisi geçti ondan herhalde :)
Pazartesi işe başlıcam tekrardan mecbur işleri düzene sokmam gerekiyor
Yarın inşaallah evi komple süpürür silersem hafta içi yemek bulasik olur sadece
Ya iftar beni yıkıyor resmen hala toparlanamadım. Şiştim iyice
Diyet topiklerine mi takılsam ne? :)))

Bugün
Evi topladım
Buşaşık yıladım,makinayı boşalttım
Çöpü attım,aygazı sildim
1 sele çamaşır katladım
İftarı hazırladım
İrmik tatlısı
Biber dolması
Cacık
Et ve pilavı annem yaptı bugün baya kötüydüm
Yarın için
Evi süpürmem gerek başkada bi iş yapmıcam

Slm kızlar.
Beyazlar serildi toplandı katlandı.
Çocukların battaniyelerini yıkandı kuruyor
Sağolsun eltimin kızı gece bende kaldı .Yatağı bi güzel sulamış .Onları yıkanıyo .
Çekyat sildim bide.
Yemeğim hazır çok şükür dünden.mutfağı makineye yerleştir. Tezgahı ve ocağı sil.
Bide çocukları yıkadım.ortalık savaş alanı gibi. Bebişlerimi sallıyorum şimdi .Sonra ortalık toplamam gerek.
Ev işi kadar bereketli ne var acaba hiç bitmiyor .Bide halim kalırsa şöyle bir yüzden ev süpürürüm .Hayırlı iftarlar herkese

Ya bide benim beyazlarım halâ istediğim gibi değil napsam bilemedim.ne önerirsiniz kızlar.
Anneme herkes imrenir çünkü kar gibi olur beyazlar eskiden bi leğene beyazşarı koyar üzerine kaynar su döker bekletirdi rahat 1 saat sonra çamaşır suyu ve çamaşır detarjanını dökerdi gene 1 saat kadar bekletirdi sonra makinaya atardı
Şimdi önce durulatıp sonra en sıcak dereceye ayarlıyor gerçekten kar gibi oluyor

90 derecee mi yani canım?
valla iyi güzel de tez elden yıpranıyo o vakit çamaşırlar ben de onu hiç sevmiyorum ben beyaz bile olsa 50 dereceden yüksek yıkamam o sebepten sık değiştiririm herşeyi hem de çok sık ne çamaşır suyu ne 90 derece....
delik deşik veya kaskatı olduktan sonra kar beyaz olsa ne olur, yani benim fikrime göre...

Önceden ıslatma değilde iki kere ön yıkama yapıyorum 95 de yıkıyorum ve omo nun sıvı detetjanını kullanıyorum yok arkadaş. Bende bi ıslatayım bakalım. Arkadaş yazmış ama bende çok sık değiştiriyorum çamaşırları ne bileyim anlamadım gitti makineden mi acaba

K
bak anneme sordum önce 30 derecede duruluyormuş sonrada 60 derecede yıkıyormuş

Selam kızlar ben bu sene bahar temizliği yapmadım hamilelik doğum derken ev les gibi oldu bebeğim şimdi 2 aylik en azından yaz ile bayram temizliği beraber aradan çıksın dedim bekledim ama ramazanda da nasıl yapacam bebisle bilmiyorum akıl verin kızlar ramazan 15 ten sonra başlamayı düşünüyorum yardıma gelecek kimse yok fikirlerinizi bekliyoum

tatlım 95 çok yüksek acaba yıprandığından rengi soluklaşıyor olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…