- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.581
bahar temizligi mi canim?ilk sayfada hepsinin linki varhoşbulduk canım
aslında geçen gün senin bir listene rastladım daha da onu bulamadım
burayı da ara ara zor buldum valla :))
nasıl ulaşabilirim o listeye acaba
temizlikle ilgili liste 1 yazıyordu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bahar-temizligi-liste1.616065/hoşbulduk canım
aslında geçen gün senin bir listene rastladım daha da onu bulamadım
burayı da ara ara zor buldum valla :))
nasıl ulaşabilirim o listeye acaba
temizlikle ilgili liste 1 yazıyordu
raporlarini dort gozle bekliyorum o zaman canimçok teşekkür ederim canım :)
işleri yaptıkça ben de burdan paylaşırım artık :)
oo canim seni pek programli duzenli gordum herufun etkisi mi gecmis nedir
canim hosgeldindiger topigimize de bekleriz
Anneme herkes imrenir çünkü kar gibi olur beyazlar eskiden bi leğene beyazşarı koyar üzerine kaynar su döker bekletirdi rahat 1 saat sonra çamaşır suyu ve çamaşır detarjanını dökerdi gene 1 saat kadar bekletirdi sonra makinaya atardıYa bide benim beyazlarım halâ istediğim gibi değil napsam bilemedim.ne önerirsiniz kızlar.
90 derecee mi yani canım?Anneme herkes imrenir çünkü kar gibi olur beyazlar eskiden bi leğene beyazşarı koyar üzerine kaynar su döker bekletirdi rahat 1 saat sonra çamaşır suyu ve çamaşır detarjanını dökerdi gene 1 saat kadar bekletirdi sonra makinaya atardı
Şimdi önce durulatıp sonra en sıcak dereceye ayarlıyor gerçekten kar gibi oluyor
Önceden ıslatma değilde iki kere ön yıkama yapıyorum 95 de yıkıyorum ve omo nun sıvı detetjanını kullanıyorum yok arkadaş. Bende bi ıslatayım bakalım. Arkadaş yazmış ama bende çok sık değiştiriyorum çamaşırları ne bileyim anlamadım gitti makineden mi acabaAnneme herkes imrenir çünkü kar gibi olur beyazlar eskiden bi leğene beyazşarı koyar üzerine kaynar su döker bekletirdi rahat 1 saat sonra çamaşır suyu ve çamaşır detarjanını dökerdi gene 1 saat kadar bekletirdi sonra makinaya atardı
Şimdi önce durulatıp sonra en sıcak dereceye ayarlıyor gerçekten kar gibi oluyor
bak anneme sordum önce 30 derecede duruluyormuş sonrada 60 derecede yıkıyormuş90 derecee mi yani canım?
valla iyi güzel de tez elden yıpranıyo o vakit çamaşırlar ben de onu hiç sevmiyorum ben beyaz bile olsa 50 dereceden yüksek yıkamam o sebepten sık değiştiririm herşeyi hem de çok sık ne çamaşır suyu ne 90 derece....
delik deşik veya kaskatı olduktan sonra kar beyaz olsa ne olur, yani benim fikrime göre...
tatlım 95 çok yüksek acaba yıprandığından rengi soluklaşıyor olmasınÖnceden ıslatma değilde iki kere ön yıkama yapıyorum 95 de yıkıyorum ve omo nun sıvı detetjanını kullanıyorum yok arkadaş. Bende bi ıslatayım bakalım. Arkadaş yazmış ama bende çok sık değiştiriyorum çamaşırları ne bileyim anlamadım gitti makineden mi acaba
60 iyimiş gene..K
bak anneme sordum önce 30 derecede duruluyormuş sonrada 60 derecede yıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?