- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.601
Evet ön yıkama deterjansız işe yarar umarım deneyin bakalım60 iyimiş gene..
30 derecede durulama derken ön yıkama mı gülüm?
deterjanlı mı deterjansız mı?
bu arada köpişin süperr
gerçi ben memnunum zaten ama bunu da bi denerim belkiEvet ön yıkama deterjansız işe yarar umarım deneyin bakalım
Aa yeni gördüm teşekkürler ablası çok seviyozzzz yaaEvet ön yıkama deterjansız işe yarar umarım deneyin bakalım
Valla bravo yaaa ben oruçkluyken hiç bir iş yapamıyorummmm yatağa yapışık vaziyetteyim....Bugün ki bildirim
Bulaşıklar yıkandı makine boşaltıldı
Ocak,mutfak dolapları,beyaz eşyalar cifle silindi
Her yer süpürüldü
Vileda ile güzelce silindi
Tpz alındı(kapılar,petekler,cam kenarları,koltuk kenarları,sehpahalar vs. Vs.)
İftar için
Rulo peynirli börek yaptım
Pilav,çorba,salata
Annemde tavuk yemeğini yaptı
Bulaşıklar toplandı makine çalıştırıldı
(Bugün hiç yapmıcaöm diyen ben miydimpardooon pardoon
Ramazan gelmeden biraz yaptım yaz temizliği ama bitmedi sende ufak bebek de varmış bende sahuru beklerken bir iki çekmece dolap eldem geçiriyorum napıyım bayrama kadar böyle böyle biter herhalde....Selam kızlar ben bu sene bahar temizliği yapmadım hamilelik doğum derken ev les gibi oldu bebeğim şimdi 2 aylik en azından yaz ile bayram temizliği beraber aradan çıksın dedim bekledim ama ramazanda da nasıl yapacam bebisle bilmiyorum akıl verin kızlar ramazan 15 ten sonra başlamayı düşünüyorum yardıma gelecek kimse yok fikirlerinizi bekliyoum
O da olabilir evet hiç düşünmemiştimtatlım 95 çok yüksek acaba yıprandığından rengi soluklaşıyor olmasın
daha yeni mi gecti merkurun etkisiMerkürün etkisi geçti ondan herhalde :)
Pazartesi işe başlıcam tekrardan mecbur işleri düzene sokmam gerekiyor
Yarın inşaallah evi komple süpürür silersem hafta içi yemek bulasik olur sadece
Ya iftar beni yıkıyor resmen hala toparlanamadım. Şiştim iyice
Diyet topiklerine mi takılsam ne? :)))
pizzayi uzun zamandir ben de yapmak istiyordum iyi hatirlattin kuzuEvi supurdum.
Toz aldim.
Vileda yaptim.
Yatak odamda cekmecelerimi duzenledim.
Camasir astim.
Toz bezleri yikaniyor asarim birazdan.
Esim pizza istedi. Aksama pizza yapacagim. Corbam ve dunden kalan az yemeklerim de var.
Hayirli iftarlar kizlar.
canim bizim burda ask1 diye bi arkadasimiz vardi o beyazlarini deterjanla birlikte haci sakirle yuksek isida birlikte yikiyodu cok da memnunduYa bide benim beyazlarım halâ istediğim gibi değil napsam bilemedim.ne önerirsiniz kızlar.
ben gunluk beyazlari 40da yikarim ayda yida bir de 60da yoksa yipranir bence de90 derecee mi yani canım?
valla iyi güzel de tez elden yıpranıyo o vakit çamaşırlar ben de onu hiç sevmiyorum ben beyaz bile olsa 50 dereceden yüksek yıkamam o sebepten sık değiştiririm herşeyi hem de çok sık ne çamaşır suyu ne 90 derece....
delik deşik veya kaskatı olduktan sonra kar beyaz olsa ne olur, yani benim fikrime göre...
canim istersen bu konumuza katila bilirsinSelam kızlar ben bu sene bahar temizliği yapmadım hamilelik doğum derken ev les gibi oldu bebeğim şimdi 2 aylik en azından yaz ile bayram temizliği beraber aradan çıksın dedim bekledim ama ramazanda da nasıl yapacam bebisle bilmiyorum akıl verin kızlar ramazan 15 ten sonra başlamayı düşünüyorum yardıma gelecek kimse yok fikirlerinizi bekliyoum
daha yeni mi gecti merkurun etkisibiz dun uzun zaman sonra kavgamizi da ettik ohh valla eski gunlere geri donduk
pizzayi uzun zamandir ben de yapmak istiyordum iyi hatirlattin kuzu
canim bizim burda ask1 diye bi arkadasimiz vardi o beyazlarini deterjanla birlikte haci sakirle yuksek isida birlikte yikiyodu cok da memnunducamasir suyu dokuyomuydu hatirlamiyorum ama ben de yapmak istiyorum beyazlardan hic memnun degilim
ben gunluk beyazlari 40da yikarim ayda yida bir de 60da yoksa yipranir bence de
canim istersen bu konumuza katila bilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kizlar-birlikte-duzenliyoruz-evleri.826687/
Ben oruç değilim zaten oruç olmasam yapamamValla bravo yaaa ben oruçkluyken hiç bir iş yapamıyorummmm yatağa yapışık vaziyetteyim....
aynendaha yeni mi gecti merkurun etkisibiz dun uzun zaman sonra kavgamizi da ettik ohh valla eski gunlere geri donduk
pizzayi uzun zamandir ben de yapmak istiyordum iyi hatirlattin kuzu
canim bizim burda ask1 diye bi arkadasimiz vardi o beyazlarini deterjanla birlikte haci sakirle yuksek isida birlikte yikiyodu cok da memnunducamasir suyu dokuyomuydu hatirlamiyorum ama ben de yapmak istiyorum beyazlardan hic memnun degilim
ben gunluk beyazlari 40da yikarim ayda yida bir de 60da yoksa yipranir bence de
canim istersen bu konumuza katila bilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kizlar-birlikte-duzenliyoruz-evleri.826687/
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bilmez miyim o günleri wc ye gitmeyi bile unutuyodum ben.bide ikiz düşün canım onlarıSelamlar dogum yaptim ve geri döndüm
Tekim bebekle gercekten cok zormuş ev aldi başını gitti
Koltuklarin örtulerini sirkeleyebilirsem is yapmis sayiyorum kendimi
Supurge acmak buyuk temizlik oldu benim icin
Tesekkur ederim canimAllah analı babalı büyütsün inşallah. Bilmez miyim o günleri wc ye gitmeyi bile unutuyodum ben.bide ikiz düşün canım onları
Çok zor çoook. Rabbim acılarını göstermesinTesekkur ederim canim
Zaten hep ikiz üçüz bebekleri olanlar napiyor diye dusunuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?