- 10 Aralık 2014
- 847
- 565
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.761
merhaba ,ben ikinci paylastigin buyuk beyaz kitapligi begendimya da sizin beğendiğiniz başka modeller varsa resim atabilirsiniz
hoşgeldin canım,evet iş bildirimi yapılıyor,istersen öncesi sonrası diye resim de atabilirsinMerhaba hanimlar, tabi ki ben de muzdaribim bu ev islerinden. calisiyorum, kizim var , daginik kocam var. var da var... neler yapiyorsunuz burda yaptiginiz islerin bildirimini mi sadece yoksa foto d
Hosbuldum, oncesi fotografini paylasma cesareti bulur muyum kihoşgeldin canım,evet iş bildirimi yapılıyor,istersen öncesi sonrası diye resim de atabilirsin
emin ol burdakilerin ben de dahil hep aynı problemimiz var yoksa burda ne işimiz var,rahat ol yaniHosbuldum, oncesi fotografini paylasma cesareti bulur muyum kiben de katiliyorum boylelikle kendimi motive edecek bir sebebim olur sagolun
Kesinlikle ilk paylaştığın beyaz...kızlar bunlar ne diyeceksiniz şimdi
internetten kitaplık almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var
yardım edermisiniz
bir de tv ünitesi düşünüyorum da onu da kitaplığı karar verdikten sonra atarım resimlerini yine buraya
Canım ben samsung toz hazneli torbasız olandan kullanıyorum çok memnunum eve gelen temizlikçi bayanlar da çok güzel çektiğini söylüyor.fiyatı da uygun.daha bi ton para verip siemens almıştım memnun kalmadımmerhaba
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var
elektrikli süpürgem hiç güzel süpürmüyor artık
fiyat olarak hesaplı ama emiş gücü yüksek makine tavsiyeniz olur mu
yenisini almayı taktım kafaya
hoşbuldumevet bana da sanki tozlu kokuyomus gibi geliyor canim
gule gule kirletin canim
hosgeldin canim
Feraceli dogru soyluyo canim boyle seyler icten gelmeli demek ki sevmiyosun ev islerini.sen de ev isini beceremedigini soyle sonucta durumunuz yardimci tutmaya musaitse esin neden bi seyler ispatlamani istiyo ki
Hoşgeldin canımAhh bu fanaa beni çok sarsmıştı çok mükemmel bir filmdi içim acıypr her seni görüşümde
Benimdehoşbuldum canım hiç sorma benim hayatım boyunca aklıma geldikce etkileyecek içimi titretecek tek film fanaa
aamir ve kajolada ayrı bir hayranlıgım var
Canım ben samsung toz hazneli torbasız olandan kullanıyorum çok memnunum eve gelen temizlikçi bayanlar da çok güzel çektiğini söylüyor.fiyatı da uygun.daha bi ton para verip siemens almıştım memnun kalmadım
Canım geç yazdım biraz ama modeli SC 6780 yazıyo arkasındacanım modelini de belirtir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?