En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba hanimlar, tabi ki ben de muzdaribim bu ev islerinden. calisiyorum, kizim var , daginik kocam var. var da var... neler yapiyorsunuz burda yaptiginiz islerin bildirimini mi sadece yoksa foto d
hoşgeldin canım,evet iş bildirimi yapılıyor,istersen öncesi sonrası diye resim de atabilirsin

Kesinlikle ilk paylaştığın beyaz...

merhaba
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var
elektrikli süpürgem hiç güzel süpürmüyor artık
fiyat olarak hesaplı ama emiş gücü yüksek makine tavsiyeniz olur mu
yenisini almayı taktım kafaya
Canım ben samsung toz hazneli torbasız olandan kullanıyorum çok memnunum eve gelen temizlikçi bayanlar da çok güzel çektiğini söylüyor.fiyatı da uygun.daha bi ton para verip siemens almıştım memnun kalmadım

hoşbuldum

Hoşgeldin canım Ahh bu fanaa beni çok sarsmıştı çok mükemmel bir filmdi içim acıypr her seni görüşümde

hoşbuldum canım hiç sorma benim hayatım boyunca aklıma geldikce etkileyecek içimi titretecek tek film fanaa
aamir ve kajolada ayrı bir hayranlıgım var

evett ben dun bi guzel sildim supurdum miss gibi yaptim her yeri
iste rapor

yatak odasi toplandi
kirliler sepete temizler dolaba yerlestirildi
kizimin odasi oyuncak havuzu gibiydi onlari topladim
yatagini topladim
salonu topladim
masa ve orta sehpayi sildim
koridor savas alani gibiydi onu topladim
mutfagi topladim
ocagi
tezgahi
aspiratoru
mikrodalgayi
beyaz esyalari
masa ve sandalyeleri sildim
pencere onlerini sildim
balkonu
kapinin onunu sildim
2 makine camasir yikandi astim
salon ve
kizimin odasinin halilarini supurge acip supurdum
tum evi faras supurgeyle bastan asagi supurup
camasir sulu suyla sildim
wc lavabo kuveti ovdum
aynayi
aksesuarlari sildim
yerini sildim
havluyu paspasi degistim
toz aldim

Merhaba hatunlar
Feraceli sahalara dönüyor
İyi dinlendim bu ramazan ama ev leşşş bırakın sil,toz alma vs. Yi 2 günde bir bazen daha uzun ev süpürmedim
Oruç olmadığımdan artık evi temizleme zamanı geldi
2 hafta kuzenimin düğünü var misafir,akrabalar vs. Çok yoğun geçicek ve temizlik şart ve farz oldu yarın ki planıö önce bi gündelik işleri yapıcam sil,süpür,toz alma,wc,banyo gibi bi ğrogram hazırlıcam birazdan 1 haftada hallederim gibime geliyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…