- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.781
gazan mubarek olsun ferocanMerhaba hatunlar
Feraceli sahalara dönüyor
İyi dinlendim bu ramazan ama ev leşşş bırakın sil,toz alma vs. Yi 2 günde bir bazen daha uzun ev süpürmedim
Oruç olmadığımdan artık evi temizleme zamanı geldi
2 hafta kuzenimin düğünü var misafir,akrabalar vs. Çok yoğun geçicek ve temizlik şart ve farz olduyarın ki planıö önce bi gündelik işleri yapıcam sil,süpür,toz alma,wc,banyo gibi bi ğrogram hazırlıcam birazdan 1 haftada hallederim gibime geliyor inşallah
senin de gazan mübarek olsun azerinGunaydin herkeslere
benim evi gormeniz lazim bomba atilmis gibizaten diger topige foto aticam goruceksiniz
savas kiyafetlerimi giydim baslicam simdi temizlige
Sağol azerimmgazan mubarek olsun ferocan
canim bence bu cok guzel
az kaldi canim bitiyo Ramazan eskisi gibi esiceksin buralardaiyi ve yorgun.
yaptığım işleri yazacak gücüm bile yok.
ctesi çamaşır vs.
pazar dip,köşe,silme süpürme.
banyo vs.
bir de çocukların dolaplarını düzenleme,kitaplık vs.
hafta içi sadece yemek yapıp,evi toparlıyorum.
sen nasılsın canım?
ayni benMerhaba hanimlar, tabi ki ben de muzdaribim bu ev islerinden. calisiyorum, kizim var , daginik kocam var. var da var... neler yapiyorsunuz burda yaptiginiz islerin bildirimini mi sadece yoksa foto d
fotograflari daha cok temizlik oncesi sonrasi topigine ekliyoruz canimfotografta ekliyor musunuz . ben de katilayim aranizaa
Günaydııııııın demeyi çok isterdim bu saatte ama 6.30 dan bu yana ayaktayım nerdeyse
dayak istememe miÇok geç kalktığımdan bugün kalktıktan 1-2 saat sonra acele kararla çarşıya çıktık bişeyler aldık eve geldik dinlenme vs. Saat oldu 5-6 iftarı hazırladık yedik dedim kalk feraceli dayak isteme şu evi biraz da olsa temizle
Bulaşıkları yıkadım
Makinayı çalıştırdım
Çöp attım
3/4 sele çamaşır katladım
Balkonu topladım
Misafir odası ve yatak odası dışında diğer odaları süpürdüm
Mutfağın yerlerini sildim
Mutfaktaki beyaz eşyaları sildim cifle
Aygazı sildim
Banyo,wc çamaşır suyu ve cifle yıkadım
Kapılarını cifle sildim
Havluyu değiştirdim
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Şimdide eşarplarımı ütülicem...
ooo canım gözün aydın,inşallah Allah'ım hayırlı sağlıklı bir bebiş verirayyy kizlar cok mutluyum ya hani ben klomen kullaniyodum ya dun benim yumoslarin hepsi catlamis igneye gerek kalmadan rahim duvarim da 9 mm mis doktor hamile kalma sansin cok yuksek dediAllahima sukurler olsun bi de hamile kalsam bu ay
insallah canimooo canım gözün aydın,inşallah Allah'ım hayırlı sağlıklı bir bebiş verir
maşallah maşallah hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz,bir taşla iki kuş hainsallah canimbi de hepsi catlamis 4-5 tane vardi doktor ikiz felan da ola bilir dedi
benim kizimdan sonra oglum olmusdu gecen sene dogduktan iki gun sonra kaybettik malesefmaşallah maşallah hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz,bir taşla iki kuş haikiz bebek de zor olmaz mı gülüm ya, büyüyünce güzel olurda ama bebekken
ayyy canım benim başın sağolsun ,bir sorunumu vardı bebişin,o şimdi cennet meleği ,Allah'ım kalbine göre verir inşallah, en zoru evlatla imtihan,Allah'ım bi daha o acıları yaşatmaz inşallah,Allah'ım kuzucuklarınla sağlıklı uzun ömürler verir inşallahbenim kizimdan sonra oglum olmusdu gecen sene dogduktan iki gun sonra kaybettik malesef
o yuzden ikiz olsun istiyorum ama Allahin bildigi is tabi
tesekkur ederim canimayyy canım benim başın sağolsun ,bir sorunumu vardı bebişin,o şimdi cennet meleği ,Allah'ım kalbine göre verir inşallah, en zoru evlatla imtihan,Allah'ım bi daha o acıları yaşatmaz inşallah,Allah'ım kuzucuklarınla sağlıklı uzun ömürler verir inşallah
İçimdeki tembel feraceliyle atışıyoruzcanim bence bu cok guzel
az kaldi canim bitiyo Ramazan eskisi gibi esiceksin buralarda
ayni bendaginik koca ve kiz konusunda ayniyiz canim
fotograflari daha cok temizlik oncesi sonrasi topigine ekliyoruz canim
niye ki canim bebeler uyutmadi mi
dayak istememe mi
Allah gönlüne göre versin canımayyy kizlar cok mutluyum ya hani ben klomen kullaniyodum ya dun benim yumoslarin hepsi catlamis igneye gerek kalmadan rahim duvarim da 9 mm mis doktor hamile kalma sansin cok yuksek dediAllahima sukurler olsun bi de hamile kalsam bu ay
sagolasin canim benimAllah gönlüne göre versin canım
kiz ferocan nerelere gittin?Bugün ki bildirim süper oldu vallaha
Evi topladım
bulaşıkları makinaya dizdim
Misafir odasını halısını kaldırdım
Dip köşe(çekyat arkalarını vs.)
Elimle bir güzel sildim
Toz aldım
Peteklerini sildim
Holun yerlerini sildim,peteği sildim
Odamı elimle sildim
Tozunu aldım
Peteğini sildim
Bulaşık,bulaşık
evet canim makinede yikayan arkadaslarimiz var cok da memnunlarKızlar bayram geliyor malum temizlikler hız kazandı ben vileda ucunu nasıl yıkadığınızı soracaktım. Bir kaç seferde değiştiriyorum ama değiştirene kadar nasıl temizliyorsunuz makineye atıp yıkayan var mı diğer temizlik bezleriyle?
ilk sayfamizda listelerimiz var canim istersen baka bilirsinO zaman bayram temizliği başlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?