En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
gazan mubarek olsun ferocan

Çok geç kalktığımdan bugün kalktıktan 1-2 saat sonra acele kararla çarşıya çıktık bişeyler aldık eve geldik dinlenme vs. Saat oldu 5-6 iftarı hazırladık yedik dedim kalk feraceli dayak isteme şu evi biraz da olsa temizle
Bulaşıkları yıkadım
Makinayı çalıştırdım
Çöp attım
3/4 sele çamaşır katladım
Balkonu topladım
Misafir odası ve yatak odası dışında diğer odaları süpürdüm
Mutfağın yerlerini sildim
Mutfaktaki beyaz eşyaları sildim cifle
Aygazı sildim
Banyo,wc çamaşır suyu ve cifle yıkadım
Kapılarını cifle sildim
Havluyu değiştirdim
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Şimdide eşarplarımı ütülicem...

canim bence bu cok guzel
az kaldi canim bitiyo Ramazan eskisi gibi esiceksin buralarda
Merhaba hanimlar, tabi ki ben de muzdaribim bu ev islerinden. calisiyorum, kizim var , daginik kocam var. var da var... neler yapiyorsunuz burda yaptiginiz islerin bildirimini mi sadece yoksa foto d
ayni bendaginik koca ve kiz konusunda ayniyiz canim
fotografta ekliyor musunuz . ben de katilayim aranizaa
fotograflari daha cok temizlik oncesi sonrasi topigine ekliyoruz canim
Günaydııııııın demeyi çok isterdim bu saatte ama 6.30 dan bu yana ayaktayım nerdeyse
niye ki canimbebeler uyutmadi mi
dayak istememe mi

ayyy kizlar cok mutluyum ya hani ben klomen kullaniyodum ya dun benim yumoslarin hepsi catlamis igneye gerek kalmadan rahim duvarim da 9 mm mis doktor hamile kalma sansin cok yuksek dediAllahima sukurler olsunbi de hamile kalsam bu ay
ooo canım gözün aydın,inşallah Allah'ım hayırlı sağlıklı bir bebiş verir

maşallah maşallah hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz,bir taşla iki kuş haikiz bebek de zor olmaz mı gülüm ya, büyüyünce güzel olurda ama bebekken
benim kizimdan sonra oglum olmusdu gecen sene dogduktan iki gun sonra kaybettik malesef
o yuzden ikiz olsun istiyorum ama Allahin bildigi is tabi

benim kizimdan sonra oglum olmusdu gecen sene dogduktan iki gun sonra kaybettik malesef
o yuzden ikiz olsun istiyorum ama Allahin bildigi is tabi
ayyy canım benim başın sağolsun ,bir sorunumu vardı bebişin,o şimdi cennet meleği ,Allah'ım kalbine göre verir inşallah, en zoru evlatla imtihan,Allah'ım bi daha o acıları yaşatmaz inşallah,Allah'ım kuzucuklarınla sağlıklı uzun ömürler verir inşallah

tesekkur ederim canim
kalbinde sorun var dendi ama ben doktor ihmali oldugunu dusunuyorum
yine de kimsenin gunahini almiyim Allaha havale ettim eger ki bi ihmal soz konusuysa Allahim cezalarini verecek zaten

İçimdeki tembel feraceliyle atışıyoruz

Bugün ki bildirim süper oldu vallaha
Evi topladım
bulaşıkları makinaya dizdim
Misafir odasını halısını kaldırdım
Dip köşe(çekyat arkalarını vs.)
Elimle bir güzel sildim
Toz aldım
Peteklerini sildim
Holun yerlerini sildim,peteği sildim
Odamı elimle sildim
Tozunu aldım
Peteğini sildim
Bulaşık,bulaşık

Kızlar bayram geliyor malum temizlikler hız kazandı ben vileda ucunu nasıl yıkadığınızı soracaktım. Bir kaç seferde değiştiriyorum ama değiştirene kadar nasıl temizliyorsunuz makineye atıp yıkayan var mı diğer temizlik bezleriyle?

Allah gönlüne göre versin canım
sagolasin canim benim
napiyo senin bebeler?
kiz ferocan nerelere gittin?
evet canim makinede yikayan arkadaslarimiz var cok da memnunlar
ben her temizlik oncesi deterjanli camasir sulu sicak suda bir iki saat bekletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…