En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Merhaba arkadaşlar. Ben de çok tembel çok dağınık biri olaraktan sizlere yazmaya karar verdim. Belki hergun yazarsam evim düzenli olur.
Şu an bayram temizliği yapıyorum dip köşe bucak. İnşallah yetiştiririm.
Bu arada size sormak istediğim şey var. Fazla tuvalet kağıtlarını nerede saklıyorsunuz. Eşim 24 lu almış :) nereye sokacağımı şaşırdım

merhaba canim hosgeldin
kolay gelsin sana
fazla tuvalet kagidini mutfakta lavabo altindaki dolaba koyarim ben
zaten 24lu tuvalet kagidi baska nereye konar ki

ayyy kizlar cok mutluyum ya hani ben klomen kullaniyodum ya dun benim yumoslarin hepsi catlamis igneye gerek kalmadan rahim duvarim da 9 mm mis doktor hamile kalma sansin cok yuksek dediAllahima sukurler olsunbi de hamile kalsam bu ay
bakalım önce kim hamile kalacak sen mi ben mi

Hepinizin bayrami kutlu olsun canlaaaaaaaar
kusura bakmayin kv lere gitmistik de bi kac gundur yoktum
hayırlı bayramlar tatlım

Merhaba :)
Hayırlı bayramlar kızlar. Bende aranıza katılabilirmiyim ? Bu ara hiç ev işi canım istemiyor. Doğumdan sonra çok üşengeç biri oldum. Esimde kızıyor bana ama kendimi hep uykusuz yorgun hissediyorum belkide uyumak işime geliyor. Kizim uyursa bende uyuyorum hemen, sabah erkenden kalkamiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ? Sizinle biraz konusursam iyi gelcek sanki bana yardım edebilirsiniz ???

Hayirli bayramlar ben de ev isi konusunda muzdaribim duzenli bi ev isi yapamiyorum bekarliktan gelen aliskanliklar olsa gerek okuyorsan annen senin uzerine dusmemisse inanin evlenince hamarat bi ev hanimi olamiyorsunn ki bu da esinle aranda cok sorun yaratiyorr iki evladim varr ben de artikk ev islerini duzene koymak istiyorumm sizlerin aranizaa katilmak istiyorumm beni de kabul ederseniz sevinirimm sevgiler..

Evet birazda bekarliktan gelen bişey bende çalıştığım için annem pek ilgilenmedi tabi şimdide zorlanıyorum. Bende artık düzenli pırıl pırıl bi evim olsun istiyorum...

Aynen canım benim. Bende bugün sabah erken kalktım bi baktım elektrikler kesilmiş ve ardından sular :))
Elektrik geldi saat 2 de ama sular hala yok bi sürü isim birikti şaka gibi ya...
Aslinda bugun bayramm bizimm temizliklerimiz bayram oncesi bitmesi lazimdi ama biz tembeller bayramda bile temizlik yapma derdindeyizz hadi kalkalimm bi yerde n baslayalimm bu topik bize hayir getirsin insaallahh

Evet canım bayramdan önce yapmaliydik bize kimse gelmiyo diye bosverdim ben ama hiç rahat değilim huzurlu değilim.
Az önce başladım çok güzel oluyo. Inşallah bundan sonra evim hep tertemiz olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…