En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Slm arkadaslar Bende hamileligimin 7. Ayindayim is yapmak artık çok zor geliyor bide küçük oğlum var onunla ilgilen yemek yap mutfak topla bana zaten yetiyor dger islerimi zorla mecburiyetten yapıyorum bazen oluyorki hic yapamiorum sabahdan aksama kadar anca yatasim var srekli yorgunluk temizlik yapmayı özledim

bakalım önce kim hamile kalacak sen mi ben mi

hayırlı bayramlar tatlım
senin bat ne zaman canim?ikimiz de guzel haberler veririz insallah
dogumdan sonra usengec olman normal canim
cunku lohusalik donemi karisik bi donem zamanla gecicek emin ol
aksam saat kacta uyuyosun?erken yatarsan erken de kalkarsin
onemli olan erken kalkmak degil bence ben de gec kalkiyorum son zamanlarda ama uyandiktan sonra oglene kadar islerimi yapiyorumprogramli yapman lazim islerini canim
bizim baska konuarimi da var programlarimizi yazdigimiz onlara bi bak

hosgeldin canimdiger konularimiza da bekleriz motive olursunuz
Öncesi sonrası yükleyerek sahalara dönüş yapim:)
anaaa selinim hosgeldinsenin raporlari ozledim valla
canim hamilelikte olagan seyler bunlarmerak etme bizimle birlikte temizlik topiklerimize takilirsan duzelir zamanla

Bende artık sizlerle günlük yaptığım işleri paylaşarak kendmi motive etmeye calisicam.
Yikanan Çamaşırlar serildi kirliler makineye dolduruldu bulasik makinesi calistirilp boşaltıldı aksamin ilk yemeği çorba pisirildi.kuruyan camasirlarin yerine kaldrilmasi için oğlumn uyanmasini bekliorum şimdilik bu kadar bakalım

Diger konular derken ? Yonlendirir misiniz yardimci olursaniz sevinirim

masallah canim
Diger konular derken ? Yonlendirir misiniz yardimci olursaniz sevinirim
bunun gibi yiginla konularimiz var canim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-kizlar-birlikte-duzenliyoruz-evleri.826687/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gunluk-ev-isi-rutini-listelerimiz.826643/
Canım hiç iş yapmak istemiyorr
niye ki

Merhaba herkese...
Ben de arefe ve 1. Gün evimi pırıl pırıl yaptım ama bugün tekrar dağıldı. Yıkadığım çamaşırlar odanın ortasında. Mutfak bulaşık dolu. Yataklar darmadağın. Yemek yapmadım. Akşama kadar yattım sonra pazara gittim geldim. Offf nasıl düzene sokucam bilemiyorum. Nefret ediyorum ev işlerinden hiç yapmak gelmiyor içimden...:'(

Sabah bebeğiniz kaçta kalkıyor ki

Hosbulduk canım ev islerinden sıkıldım size katılayım dedim. Bu arada kızımda 6 bucuk 7 gibi uyanıyo. Kendi kendine oynuyo. Onun sesine uyanıyorum kalkiyorum ama butun gun beni yordugu icin emzirdikten sonra hemen bende geri yatiyorum. Kızım 4 aylik bu ara cok hareketlendi yere yatirsam tek basina durmuyo. Dursada cok nadir. Hep ilgi istiyo. Allah'tan gece uyanmiyo. Gece onu uyuttuktan sonra yapabildigim kadar islerimi yapmaya calisiyorum.
Kendimi cçooook yorgun hissediyorum...

Canım şevval orucumu tutuyorum bi halsizim 6 gün tutucam inşallah heralde haftaya bu isteksizlik biter yavaştan yapıyorum işleri
bize de bayram tembelligi geldi kizlar dagaldibi kac gune yavas yavas toplaniriz o zaman cok guzel motive olursun canim
5 ağustos canım senin? Daha erken sanırsamm...
benimki de 26 temmuz varsa ben daha erken ogrenicemama hic bi belirtim yok
canim bizim diger topige de ugra o konu mutaka sana yardimci olur
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...enliyoruz-evleri.826687/page-37#post-41837999
ayy su profideki senin bebis mi cooook tatli masallah
is yaparken bebisi de yaninda arabasinda oturta bilirsin canim
masallah uykusu da guzelmis seni cok yormuyodur canim
hosgeldin canim

günaydıııııııııııınnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaaar.

bayram tatilini de bitirdik burdayız.:)

nasılsınız,nasıl geçti bayramınız?

dün geldim eve.ramazanda da pek fazla iş yapmamıştım.

şimdi de pek yapasım yok.artık ne zaman eski muhabbetim gelir bilemiyorum.

Benim koridorun üstünde kocaman bi dolap var oraya koyuyorum.konservelere varana kadar. iyi oluyo
BENİMDE EVİM MİNNACIK HER BULDUĞUM YERİ DOLDURDUM.
SALONDAKİ KOLTUKLARIN ALTI. YENİ EVLİ OLDUĞUMDAN DOLAYI . EV GÖRMESİNE GELENLERİN TABAKLARI İLE DOLU.
OTURDUĞUM ODADAKİ ÇEKYATLARIN ALTIDA . TUVALET KAĞIDI , HAVLU PEÇETE, ÇAMAŞIR SUYU, YUMUŞATICI VE ÇAMAŞIR DETERJANI İLE DOLU.
BALKONA DUVARA 3 KATLI Bİ DOLAP YAPTIRDIM.. ORAYADA KAVANOZLARI DOLDURDUM.
HERYER HERYERDE OLUYO DEPOLAMA ALANI OLMAZSA. BİDE BANYOYA İSTİYOM Bİ DOLAP....

Ben de burdayım
hosgeldin bebek
eveet bayram bitti her kez evine donduhosgeldiniz bea ben de buralarin bekcisi oldum resmen
kavanoz demeyin banabiktim kavanozlardan yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…