En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Ay çok kolaymışya kız
En kısa zamanda yapicam
Tesekkur ettm tatlım
Sende pek beceriklisin yahu buraya girmeden once uzaniyom oyle keyif yapaym diye senin yazilari gorunce gaza geliyorum

Ay çok kolaymışya kız
En kısa zamanda yapicam
Tesekkur ettm tatlım
Sende pek beceriklisin yahu buraya girmeden once uzaniyom oyle keyif yapaym diye senin yazilari gorunce gaza geliyorum
ee iste betus bos yere kizmiyo bana senin yuzunden popom yer gormuyo diye
Ay tatlim cok sevindiiiim..
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucagıza almayı nasip eylesin..
aaamin...
sagolasin canim benim

BirTutamMutluluk20 canım hayırlı olsun inşallah darısı başıma sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah
Sıra geldi bugünkü raporum
Üst kat ön terası yıkadım
Terasın kapısını pimapen cifledim camını sildim
Boş odanın camlarını, avizesini, kapısını ve yerlerini sildim
Üst kat arka terası yerlerini cifledim
Arka terasın kapısını cifledim camını sildim
Ütü odasının camını sildim
İki makine çamaşır astım katladım
Orucumu açtım mutfağı topladım
oruç oruç bugün bu kadar yapabildim

BirTutamMutluluk20 tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canın...

@Esra Beyza canım sen temizleme sakın kulağını... Sadece dışına çıkan kirleri yumuşak bi bezle sil yeter... Kulak kendi kendini temizler... Çubuk vs sokma canım.
Ama hala huysuzsa iltihap vardır onun için de dr a gitmen gerek. Antibiyotik kullanırsın..
Emzirirken veya biberonla bir şey verirken kafasını yüksek tut... Banyo yaptırırken dikkat et su kaçmasın... Senin yapacağın başka bişey yok canım.
Etraftan sut damlat vs diyen çıkarsa inanma... Şimdi her kafadan bir ses çıkan zaman:)

Hadi insallah sana da nasip olur bebiş ben her yeri sirkeli su ile siliyorum. Cam silmek icin ise sirkeli suya birkac damla bulasik deterjani ekliyorum. Super bi karisim.

Bu mendillerden yillar once almistim. Koctastandi sanirim. Buyuk marketlerde vardir.

var canim iste bu

selaam,

bende fasulye, araka ve bamya aldım.... ama daha sadece bamyaların yarısını halledebildim. 3 poşet dolaba attım biraz da yemeklik ayırdım. Daha bir kilo daha var... Bu hafta bamya ucuzlamıştı 6 TL ye aldım.... Enginarlar 1 tl den aldım... 10 tane alıverdim.... onları nasıl buzluğa hazırlanır bilmiyorum... ama atmam lazım. diğerlerine hiç dokunmadım. Hafta sonu hasta oldum iki seksen yattım... tabe bünye alışık değil yaktık motoru sonunda...

patlıcan ve kırmızı biber de aldım ajvar sos yapçam kahvaltılık....... oyy günü 48 saate çıkarmamız lazım yetmiyor anacım yetmiyor....

bu arada dükkandakiler benden tırsmış zannımca hafta sonu yemiş içmişler ama bulaşık bırakmamışlar yerler temiz her yer temiz :)) bunlara bu gerekiyormuş.... bundan sonra görür onlar.... sıkı yönetim ilan ettim gari.... benim borum ötecek bundan sonra :))

ooo menemen yapıldıysa sanageliim ben :)) benim her pazar kahvaltım menemendir... yemediysem bunalıma girerim :)) o yüzden bende bol bol hazırladım ama 4 kio olmamıştır... kazanla mı yaptım bacım....

Hafta sonu raporu:

- evi süpürdüm sildim komple....
- koltuk örtüleri kırlentler ne varsa yıkandı
- bütün bulaşık neyim yıkandı
- çöpler atıldı
- banyo -wc duvarları muvarları miss gibi çitilendi (asprin spreyin içine çamaşıur suyu ve az su kattım mikrop falan kalmamıştır diye umuyorum )

bunları yaparken çok hastaydım.... ama yılmadım.... sonra pazara gittim kışlıkları aldım. 1.5 kg bamya ayıkladım attım dolaba...

mutfak temiz ama yinede tezgahımı sildim misler gibi her yer....

küçük oda gene kaldı gene kaldııı.......

Bu akşam yapılcaklar....
Eve gider gitmez çöpleri atıcam
buz dolabı kontrol edilecek atılcaklar atılacak..... meyve yemem meyve alırım çözemedim şu sorunu :) al at hep ziyanlık....
patlıcanları delin fırına atarım
ardından kırmızı kapya biberleri fırına atarım
onlar olurken kuşların kafeslerini temizlerim
koltuk örtülerini sererim kırlent kılıflarını ütüleyip takarım
yastık kılıflarını ütüleyip takarım...
küçük odayla az uğraşırım

işte böyle........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…