- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.261
sagolasin canimİyi tatiller canım.
aynen oyle betus yok bu sefer cok kizginim insan bi kere de esini dusunmez mi ustelik nasil zorluklarla hamile kaldimaynen yaaa sigara içmeyen insanın evinde sigara içenlere deli oluyorum...
enişte işi biliyo baktı müthiş trip geliyor hemen bir yol bulmuş zeki adam :)
tesekkur ederim balimiyi tatiller canım.:)
sagolasin canim
aynen oyle betus yok bu sefer cok kizginim insan bi kere de esini dusunmez mi ustelik nasil zorluklarla hamile kaldim
tutturmus gitmeyin 2 hafta kalin diye
hayir sabah gidip aksam geliyosun senin icin hava hos tabi
tesekkur ederim balim
iyiymiş yöntemin,ben de deniyeyim bari,hele üfleyince saçıma kaşlarıma kirpiklerime yapışmaz mıkuşlara küvetlerini taktım sen gircem ben gircem kavgası harikaydı yavrucakların :)) peluşlarım benim....
yemlerini ayıkladım yeni bir yöntemle eskiden üfleyerek ayıklıyordum her yere saçılıyordu şimdi elektrik süpürgesinin en düşüğünde alıyorum yenmişlerin kabuklarını ohh kolaylık varmış.... artık ziyan da olmaz yemcikler.
çöplerimi çıkardım
şehriye çorbasına mutlaka eklerim , yoğurt çorbasına koyarım genelde , pizzada kullanırım , mantar soteye koyarım:)
Canim verdiğin tarif cok istah acici görünüyor, tesekkur ederim ,ama sicakta yapasim gelmiyorşehriye çorbasına mutlaka eklerim , yoğurt çorbasına koyarım genelde , pizzada kullanırım , mantar soteye koyarım:)
Neee 2 hafta mi ah bu erkeklere gore hava hos aksamdan aksama oturacak sohbet edecek. Hic dusunmuyorlar eşlerini. Yemek ,temizlik hep kadinda.sagolasin canim
aynen oyle betus yok bu sefer cok kizginim insan bi kere de esini dusunmez mi ustelik nasil zorluklarla hamile kaldim
tesekkur ederim balim
iyiymiş yöntemin,ben de deniyeyim bari,hele üfleyince saçıma kaşlarıma kirpiklerime yapışmaz mısinir oluyorum
canım öğlen gidebilirsen dolaba koy.
sıcaktan akşama dayanmazlar.
ben de akşam otursam kalkamayacaktım,hiç oturmayayım dedim.:)
evde esiyordu,rüzgar çıkmıştı.
aynen öyle ben de sıcağa hiç gelemiyorum feci hararetleniyor ne iş yapması kıpırdayamıyorum bileeeSelam kızlar,
Sıcakların azizliğine uğradık resmen... Ben yerimden kalkamıyorum... Hele yemek hazırlamak işkence... Bu sıcakta ocağın başında durmak wuuu.... Akşam enginarlara başladım bütün malzemeleri hazırladım sabah pişirdim... Açıkta bırakmak zorunda kaldım umarım eve gidene kadar bozulmaz bu sıcakta...
akşam
banyodaki kova ve tabure kireçten renk değiştirmişti ne denesem olmadı ona... tuz ruhu aldım pera marka onunla ovalaya ovalaya yıkadım... ayy sağıma soluma sıçradı kolcağızlarım yandı ama mis gibi oldu... bir ara gene tekrarlamam lazım... banyonun tabanında oraya da el attım süper oldu.....çok durulamadım banyoyu akşam gidince bir durularım birde çamaşır suyuyla yıkarım mis...
sabah ;
kuşlara küvetlerini taktım sen gircem ben gircem kavgası harikaydı yavrucakların :)) peluşlarım benim....
yemlerini ayıkladım yeni bir yöntemle eskiden üfleyerek ayıklıyordum her yere saçılıyordu şimdi elektrik süpürgesinin en düşüğünde alıyorum yenmişlerin kabuklarını ohh kolaylık varmış.... artık ziyan da olmaz yemcikler.
çöplerimi çıkardım
5 miiiiiiiiii bu işin ticaretini mi yapıon kız senayy sende de mi vaar kaç tane? bende 5 tane bi yavrulamadı sıpalar :)) insanın ağzı burnu yem oluyo gerçekten çok gıcık bir şey :))
geçmiş olsun azerincim kurtulmuşsun ay bu sıcakta kimse kimseye gitmesin ya hele ki hamilelere ,, nereye gidiyorsunuz bakem tatilesagolasin canim
tesekkur ederim balim
2 tane var 1 erkek 1 dişi,bizimkilerde yavrulamadı bir türlü,bizim dişi de iş yok erkek çok istiyoda hergün dövüşüyorlardı daha yeni yeni alıştılar önceki avradı ölmüştü onunla kumrular gibiydi bu yeniyi zor kabullendi hergün dövüyordu çenelerinden bıkmıştıkayy sende de mi vaar kaç tane? bende 5 tane bi yavrulamadı sıpalar :)) insanın ağzı burnu yem oluyo gerçekten çok gıcık bir şey :))
2 tane var 1 erkek 1 dişi,bizimkilerde yavrulamadı bir türlü,bizim dişi de iş yok erkek çok istiyoda hergün dövüşüyorlardı daha yeni yeni alıştılar önceki avradı ölmüştü onunla kumrular gibiydi bu yeniyi zor kabullendi hergün dövüyordu çenelerinden bıkmıştıkya ben aslında pisliğinden dolayı sevmiyorum da eşim çocuklar için almıştı eşim de seviyor hem
aynen öyle ben de sıcağa hiç gelemiyorum feci hararetleniyor ne iş yapması kıpırdayamıyorum bileeebölük pörçük parça pinçik iş yapıyorum işte ona da iş denirse pöfffff
bu arada benim de var tatlı bir mubişim yem kabukları beni de düşündürüyodu şicik tam olarak nasıl yapıyosun sen anlamadım ben
5 miiiiiiiiii bu işin ticaretini mi yapıon kız sen
harikasın betüş ben de öyle yapayım süpersin öptümelektrik süpürgesininin ayarını en düşüğe alıyorum hani şu koltuk perde tozunu almak için olan ayarda. süpürgenin ucunu çıkarıp boruyu yemlerin 4 parmak üstünden tutuyorum kabuklar hüüüüüüp diye makineye gidiyor dolular kalıyor sadece.... çok abartma yemlerde gidiverir haa :)))
yok kıızzz kıyamam ben onlara veremem kimseye... eskiden 7 taneydi... bu kadar kaldılar....
harikasın betüş ben de öyle yapayım süpersin öptüm
benim oğlumu da gör öyle tatlı bıcır bıcır konuşuyo neler demiyo "öptüm işte ooooh" diyo :)) maşallah de
evimizin neşesi mübarek...
bu arada feci merak ettim sen kaç yaşındasın evli değilsin sanırım doğru mu
çiftli olunca konuşmazlar tabi şekerim senle arkadaş olmazlar eşleri varken tek erkek alacaksın bak nası şakıyor gözünün içine bakıyorvaaayyy maşallah... benimkiler anca car car kafa ütülüyolar :)
yaş 33 yolun yarısına 2 tane kaldı :) evde kaldım beeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?