- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.221
oh mis gibi olmuş.
ben de bir gün hafta içi evde olduğum bir gün çok keyifle iş yapıyorum.
zaman sınırı olmadan.:)
işten gidince hiç bir şeye elim varmıyor bu aralar.
sıcak zaten pert ediyor herkesi.
ben de akşam pikemi atayım makineye.
yenisini sereyim.yatak odamın tozunu alayım.:)
zorlama kendini canım.Sıcaklar mahvediyor gercekten bakma yapılması gereken bir ton işim var ama smdilik bukdrini yapabldm yoksa bnimde yatak odamın tozu alincak süpurulcek ütüm var doğuma 2 aydan az kaldı bebegin giysileri yikanip utulenicek vs ama zorlaniorum.
zorlama kendini canım.
bu sıcakda hamilelik çok zor.
hele son zamanlarsa daha fena.
yardım edecek komşu,akraba yok mu?
bebeğin hazırlıklarını o yapsın.
ben de ilk hamileliğimde yardımcı kadına temizletmiştim evi.Nerde canım ya yok malesef komsum var oda karşılıksız is yapmaz
canım oğlum 2 yaşında şu an:)selin oğlun ne kadarlık oldu.
düzenli ev topiğinde yeni evlenmiştin.
şimdi evin ev gibi geliyordur artık.:))
o zamanlar muayenehane gibi demiştin.:)
dolap düzenin süperdi,ev işlerinde de süpersin.
ben seni öğretmen diye hatırlıyordum.nöbet diyince başka bir meslekten olduğunu gördüm.:)
lutenitsayı ben geçen sene 5 kavanoz yaptım ilk denememdi eylülün başıydı yaptıgımda 5 kavanoz kaısm ayına bile yetişemediler ekimin sonunda hepsi bitti bu sene çok çok çok bir sürü yapcam:) inanılmaz lezzetli bişey sadece kahvaltılık diil tavuk yemeklerinde makarnada ette o kadar yakışıyoki her şeye:)betül et suyu,bamya yapmışsın.
ben de akşam mor lahana koydum kavanoza.
bakalım nasıl olacak?
lutenitsa yapmak istiyorum.
bizim komşularda yapıyormuş,çok övdüler.
tarife bakınca ben de beğendim.
baskı biberi çok merak ediyorum.
burda sizinle paylaştığım kışlık bilgilerde vardı.
ben biberi her zaman severim.
bu hafta projelerim var ama hayata geçer mi bilemiyorum.
dondurucu da küçük kalacak yapacaklarım için.
kavanozda denerim bazı şeyleri.onları da kaynatmaya üşeniyorum.
erken başlamış yaramaz.:)canım oğlum 2 yaşında şu an:)
evet ilk aldıgımda her seyi ama herseyi beyaz almıştım sonradan renklendirdim:) zaten bizim afacan esyaların canına okudu:)
o düzene bana burcumdan geçmiş heralde :) başak burcuyum:) öğretmren diilim çok saygı duyuyorum öğretmenlerin sabrınada hayranım ama asla yapamazdım heralde :) laboratuvar teknikeriyim:) sen napıosun nasılsın bayadır yoktum buralarda:)
tavuk ve ette nasıl kullanıyorsun canım?lutenitsayı ben geçen sene 5 kavanoz yaptım ilk denememdi eylülün başıydı yaptıgımda 5 kavanoz kaısm ayına bile yetişemediler ekimin sonunda hepsi bitti bu sene çok çok çok bir sürü yapcam:) inanılmaz lezzetli bişey sadece kahvaltılık diil tavuk yemeklerinde makarnada ette o kadar yakışıyoki her şeye:)
evet ya bir de et olayı var dolabı dolduran.ben kışlık yapımını 15 agustostan sonraya bıraktım hersey daha ucuz oluyo gibime geliyo
geçen sene tost makinasında kabak patlıcan falan kızartmıştım çok güzel olmuştu
azerinin bantla yapıştırma taktiği süper bende bu sene öyle yapcam
benim derin dondurucum yok buzluga artık hepsi sıgmıyo bu sene kavanoza koycam
ama kışın bi derin dondurucu kesin almam lazım ben çok aktif kullanıyorum
hatta 20 kilo soğan alıp onu doğrayıp 5-6 ay soğan doğramadan yemek bile yapıyorum:)
bulgur pilavını çok yapıp dondurucuya koyuyorum:) çıkarıp ısıtıyorum sadece:) mantı yapağaımda 2 katını falan yapıp hamurunu koyuyorum buzluga bidahaki mantıda hamur yogurmuyorum vs... vs...
geçen sene dondurucuyu doldurmuştum ağustosun ortasıydı bide kurban falan geldi üstüne son şeklinde dolap kapanmadı koli bandıyla tutturdum:)
ben de ilk hamileliğimde yardımcı kadına temizletmiştim evi.
halıları yıkamıştı bir gün de ayrıca.
arkadaşım bendeydi.ütüyü beraber yapmıştık.
kardeşimin eşi de hamile,çalışıyor.
evleri felaket sıcak.dün dertleniyordu kızcağız.
yakın da değiliz ama bir hafta sonu yardıma gideriz inşaALLAH.
doğuma ne kadar kaldı canım?
lutenitsa nedir cok merak ettim tarif alabilir miyim? :))lutenitsayı ben geçen sene 5 kavanoz yaptım ilk denememdi eylülün başıydı yaptıgımda 5 kavanoz kaısm ayına bile yetişemediler ekimin sonunda hepsi bitti bu sene çok çok çok bir sürü yapcam:) inanılmaz lezzetli bişey sadece kahvaltılık diil tavuk yemeklerinde makarnada ette o kadar yakışıyoki her şeye:)
canım bence avatar'a kızının resmini koyma nazar olacak çok tatlı maşallah barekallah Allah'ım esirgesin,baktıkça benim yiyesim geliyor açıkcası
Kizlar cok sukur yarin goturuyor kaynim eltiyi
Valla hic gitmek istemiyo
Allahim yaa su anda hala konusuyo ustelik ayni sohbette ben de vardim biliyorum konuyu ama bana anlatiyo tekrar heyecanli heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?