En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben storlari yukardan cikariyorum kaptigim gibi balkona götürüyorum tamamen açıyorum sampuanli şu yapıyorum bi kova şu araba yıkama forcalari var ya onunla yikiyorum bu tül lif benzeri biseylede yikanabilir önce önünü sonra arkasını yikiyorun sonra durulamaya geciyorum sabunu akittiktan sonra bide yumuşatıcı dönüyorum üstüne hem köpüğü kesiyo hemde güzel kokuyordu durulayip rulo yapıyorum suyu suzulunce nemliyken cama takiyorum sabah erken saattebbaslarsaniz öğlene biter

Ben en önce mutfaga giriyorum mutfağı detaylı temizlemem iki günümü aliyo. Tüm kavanozlari bosaltiyorum dolapları siliyorum buzdolabının raflarini cikarip yıkayıp dolabı silip takiyorum beyaz eşyaları çekiyorum altlarını diliyorum masa sandalye cam kapı en son yerleri siliyorum iki günümü alıyor ama ben öğlen başlarım o yüzden sabah erken baslanirsa aksama biter ..... Sonra yatak odasına atilcaklar verilcekler ayrılıyor bazanin altını elden geciriyorum giysi dolabinin iciicinin komidinlerin içinin tozunu aliyorum cam kapı yerler silip çıkıyorum aynı gün banyoya giriyorum tüm fayansalari silip parlatiyorum dolap içleri kuvvet kloEt lavabo diliyorum klozet takımını havlulari yikiyorum
ertesi gün salonu temizliyorum tabi diğer yerleri yaparken camlarini silerken tulunude yikiyorum halılar yıkamaya gidiyor zaten ertesi gün çocuk odasını detaylı temizleyip tuvaleti temizliyorun diğer odaları supurup silip tozunu aliyorum ayakkabiligi temizleyip bitiriyorum
sonra 3 gün yerimden kalkamiyorum:)

Tesekkur ederim tatlim kuruduktan sonra su izi falan kaliyo mu peki? Eltimin zebra perdesinde dalga dalga izler kalmista.

yorumlerınız ıcın teşekkür ederım kızlar
bugun gec kalksamda camasırları yıkayıp astım hemde 3 posta
mutfağı toparladım,
tatılden gelen ıvır zıvırları yerleştırdım

kalinkaselin yorumların ıcın teşekkürler. ben senı ceyız topıgınden tanıyorum hatta bembeyaz bı evın vardı sonra sanırım devlette calışıyosun bende senle aynı yollardan gectım suanda bende devletteyım cok şükür

Evet canim doğru hatirliyosun hala herşeyi beyaz almaya tam gaz defam:) zor ama malım seviorum:)
Tebrik ederim atandığını icin:)

benımde tum mobılyalarım beyaz ve country tarzı cok sevıyorum herseyımi... :) teşekkür ederım ayrıca

Son düzenleme:
oyy oy o kadar işim var halılarım yıkamaya gitmişti onlar geldi salonun heryerini supurup toz alıp silip halılarını sermek istiyorum kızımın odasını temizlicem kendi odam banyo tuvalet ve en onemlisi mutfak butun dolapların beyaz esyaların silinmesi gerekiyo en iyisi kalkıp işlere koyulayım ancak yaparım herhalde :)

Gunaydin canlar
Ben geldim
Dun donduk evim les gibiydi tum gun temizlik ve camasirla ugrastim
Bu arada hamilelik belirtilerim başladı
Mide bulantisi halsizlik agizda acilik uyku vee en onemlisi midede siskinlik
Eveet basladi yine zor günler
Sonu guzel olsun da napalim artik
Kardesim de laptopu goturdu kaldim mi tele mahkum:)

Kızlar günaydınn dün keşfettim burayı o gazla süper iş yaptım sayenizde teşekkürler :) bu günde devam.. salon hol ve mutfağı süpürdüm çamaşır attım şimdiye kadar bide oğluşuma çorba pişirdim. Yapacaklarım mutfakta kiler dolabını silmek, bavulları hazırlamak, kuruyan çamaşırları halletmek, yatak odasını dip köşe temizlemek bide lavaboları silip yemek yaparsam süper olcak. Herkese kolay gelsinn

Gunaydinlarrrrr
Kizcem uyurken erkenden basladim utuye,bitmek uzere :)))

kolay gelsiiin.......

yorma jr ı.....

Gunaydın herkese umarım bana da yer vardır:)

1 yıldır evliyim, çalışıyorum, çocuğumuz yok.

Sizin gazınızla sabah eşimi işe gönderdikten sonra (ben izindeyim)
1-masayı topladım
2-ortalığı topladım
3-çamaşırları topladım
4-ütü yaptım:)

Ütü yaparken ilk defa şunu sıkarak yaptım, evde duruyordu kullanayım bari dedim.

Ütü yaparken sizin öyle sıktığınız ütü suyu gibi hem de güzel kokan bir şeyler var mı?

Hayirli olsun cnm

ilk defa görüyorum güzel kokuyor mu bunla çarşaflara kullanmalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…