En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın hanımlar.:)

oyuncak süpürge almıştım ben kızıma.
hiç rahat vermezdi bana.:)
çok geçmiş olsun canım.
benim de en nefret ettiğim döküntüdür yağ.
sil sil bitmez.
tam işlerin bittiği anda olması en kötüsü.
Allah'tan sıcak değilmiş.
ben de ilk perdeleri çıkarır camları silerim.
sonra süpürüp silmeye geçerim.
bana göre de camları silerken ev kirlenir,tozlanır sanki.:)
amvayin fırın temizleyicisi de çok etkili.
geçen derz temizleyici almıştım sırın.
derin temizliyor yağ vs. gibi kirleri.
mutfağı silerken geneline sıkıyorum.
ışıl ışıl oluyor.
en zoru çocukla iş yapmak zaten.
iş yaptığın kadar bir de ona yoruluyorsun.
barbunyalar ayıklanıyoooorrr..........
betüüüüüül,ben de barbunya almak istiyorum.

Kizlar merhaba hepinize gunaydin ben de araniza katilmak istiyorum
Yasim 31 iki cocuk annesiyim
Bir ay icinde ev degistiricem
Gunluk islerimi bugunden itibaren paylasirim herkese kolay gelsin
hoşgeldin canım.

peki ilk camları siliyosun ya evi süpürürken gene toz olmuyor mu?

barbunya al al ayıklamak eylenceli benim buzluk full dolu an itibariyle... bir gıdımcık yer kalmadı.... daha da 2 kilo fasulyem var nasıl olcak bilmem kavanozu da beceremem gibi geliyor...

olmuyor diye düşünüyorum.
bu hafta almak istiyorum barbunya.

Slm kizlar 2gundur:takip:ediyorum sizi masallahiniz var bu kadar hamarat hanimi bir arada gormusken birsey danismak istiyorum benim aspiratorum eski tiplerden. filtresi cok yaglandi onu neyle temizliyonuz yag coz doksemde belli yerler gene kaliyo siz nasil temizliyonuz aspirator filtrelerinizi

biberi çiğden mi atıyosunuz dolaba.. ve ne kadar sürede tüketiyosunuz.. elimde 2 kilo kadar biber var kışlık menemen yapacak ruh halinde değilim bu sıcakta eğer çiğden oluyorsa hemen doğrayıp kurtulayım bari

3 makine bulaşık mı? hay maşallah cnm ya benim yarım mak birikince mutfak yarı çöplük oluyor..

3 makine bulaşık mı? hay maşallah cnm ya benim yarım mak birikince mutfak yarı çöplük oluyor..

kışlık hazırlıkları olunca ha bire tencereler kirlenip duruyor buz dolabı raflarını da makinede yıkıyorum ben benim dolabım minnacık sığıyo yani sebzeliği falan makinaya.... hem ben terminatör gibiyim beş kişiye bedelim kirletme konusunda :) bir bardakla su içtim yıkayıp koymadıysam daha da onla su içemem gibi...

hayırlı olsun cnm .. belirtilerin yeni başladıysa hamileliğin başındasın sanırım.

Bu akşam yapılacaklar;

- Dükkandaki bulaşıklar yıkanacak üç beş bardak var...

- çöpler çıkarılacak,
- temiz bulaşıklar yerleştirilecek, makineye kirliler koyulacak
- bir makine çamaşır yıkanacak asılacak
- buzdolabının içi kontrol edilecek atılcak varsa atılacak birde bir şey dökülmüş yapış yapış olmuş o neyse bulunacak temizlenecek
- mutfak tezgahı silinecek
- kurumuş çamaşlırlar toplanacak ütülenecek katlanacak
- yatağa havlu çarşaf ve alez takılacak (alezi yeni aldım sizce yıkadıktan sonra mı takayım alez yıkanır mı ki kağıdın da yazıyo muydu acaba attım bile ben onu )
- salon toplu zaten bir toz alırım birde tv ünitesinin raflarını düzenlerim koltuk örtülerini silkeleyip sererim

güççük odayı ayrı başlığa taşıyorum efenim;
- kafesler temizlenecek, sular tazelenecek
- oda süpürülüp silinecek ( halısını komple kaldırdım yaymayada niyetim yok. yemler yapışıyor )
- tv dolabı toparlanacak tozu alınacak
- kitaplık toparlanacak tozu alınacak
- hobi dolabı toparlanacak tozu alınacak
- dikiş mak. tozu alınacak
-bilgisayar dolabı toparlanacak tozu alınacak
- bez dolap toparlanacak buna sıra gelirmi bilmiyorum gelse de biter mi bilmiyorum....
- bir de gardrop var sanırım ona hiç sıra gelmez.... olduğu kadar artık...

amway ın fırın temizleyicisini ben mi kullanmayı beceremedim. ne umutlarla almıştm fırınım miss gibi olacak diye. fırının zemini ve arkası resmen soyuldu. oysa herkes çokmemnundu. fırınımda yeniydi ilk temizlede kullanmaya başlamıştım . fırında soğudum o görüntüden sonra. temizleyicide attım en arkalara bi yere gözüm görmesin diye ..

ben çok uzun zamandır kullanıyorum ama hiç öyle bir şey yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…