- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.361
gerçi kimyasal da kullanmak istemiyorum...
bebek varsa bence de gerek yok ama diğer bazı ürünler için olabilir:)
bebek varsa bence de gerek yok ama diğer bazı ürünler için olabilir:)
oyuncak süpürge almıştım ben kızıma.maşallah Allah bağışlasın hepimizin yavrusunu uyuyunca iyi oluyor ama bu defa da süpürge falan açamıyorum uyanmasın diye şimdi evi süpürüp geldim sinir harbi içinde süpürgenin üstüne çıkıyor açıp kapatıyor falan :)
çok geçmiş olsun canım.Şimdi aglıcam ....
Mutfak dolaplarini sildim tezgahta ne var sa sildim kızartma yaptım çünkü mutfağın hali sini kaldırdım sirkeledim yerlerini sildim
Yavruyu sıcaktan terlemeye ş onu yikadim uyutim diye tezgaha bi kaseye kızartmadan artan yağı koydum çocuğa süt isitiyorum bizimki şutu gorunce delirdi mama mama diye elini tezgaha bi atti yağı tuttu tepesinden aşağı döktü noluyo demeye kalmadı
hemen elini yüzünü sildim gözüne kaçmasın diye bide güluyo hadiiii geri soktum banyoya gene yıka gel dim uyuttum mutfak dolaplarini yeni baştan sildim ama yerden yağ çıkartmak çoook zor oldu of bu işler böyle biter mi üç ileri iki geri mehteran takımı gibiyiz bende sakarim zaten yağdan ayağım kaydı bide ben düştüm aglivaktim az daha
ben de ilk perdeleri çıkarır camları silerim.cam perde bence en son iş...
ev cillop gibi olmadan bulaşma cama çerçeveye...
önce atılcakları at...
sonra yıkancakları makinelere at bunlar çerez işler
onlar yıkanırken evi süpür sil toz al
ertesi gün mutfak mesaisi yap... dolaplarını sil raflarını yerleştir mis gibi yap
ertesi gün perdeleri sök camları sil ütüle tak
bana yazmak kolay :)
amvayin fırın temizleyicisi de çok etkili.boyle gunlere bolunce okuması da yapması da keyıflı olacaga benzıyor. yapıcam ınsallah doktor kontrolum var sonrasında gırısıcem ıslere evet bence cam perde sona kalmalı dıye dusunuyorum cunku odanın ıcını temızlerken tekrar batabılır oralar. ama mutfak dolaplarını sılmeyı hıc sevmıyorum hele o aspirator yok mudüşüncesı bıle oldurecek benı yag ıcınde suan eskı tıplerden bızdekı onu nasıl temızlerım kızlar aspıratorun yag olan kısmını?
en zoru çocukla iş yapmak zaten.bir benzerini 2 gün önce ben yaşadım salonun camlarını siliyordum bir kova su vardı yerde -tabi ki kirli su- ben de camın dışını siliyorum oğlan geldi anne bunu dökeyim mi dedi ben de sen o suyu dökersen ben evden giderim görmüyor musun ne kadar çok yoruldum bugün dedim ki lafımı bitirmeye kalmadan bir kova kirli su yerlerde sonra da gidecek misin şimdi diyor bana... camdan aşağı nasıl indim bilmiyorum kan beynime sıçradı zaten benim yaramaz korkudan ağlaya ağlaya odasına kaçtı mobilyaların altı falan komple su içindeydi tek tek çekip suyu temizledim ama o günden beri sabahları kalktığımda ellerimi kapatamıyorum çok şişmiş oluyor bez sıkmaktan neyse ki yerde halı yoktu temizlik yaptığım için buna şükrettim en azındann....
betüüüüüül,ben de barbunya almak istiyorum.barbunyalar ayıklanıyoooorrr..........
hoşgeldin canım.Kizlar merhaba hepinize gunaydin ben de araniza katilmak istiyorum
Yasim 31 iki cocuk annesiyim
Bir ay icinde ev degistiricem
Gunluk islerimi bugunden itibaren paylasirim herkese kolay gelsin
sır markanın derz temizleyicisini denedim bir kaç ay önce.Fayans aralarina ne iyi gelir kizlar
..............
ben de ilk perdeleri çıkarır camları silerim.
sonra süpürüp silmeye geçerim.
bana göre de camları silerken ev kirlenir,tozlanır sanki.:)
......................
betüüüüüül,ben de barbunya almak istiyorum.
Fayans aralarina ne iyi gelir kizlar
olmuyor diye düşünüyorum.peki ilk camları siliyosun ya evi süpürürken gene toz olmuyor mu?
barbunya al al ayıklamak eylenceli benim buzluk full dolu an itibariyle... bir gıdımcık yer kalmadı.... daha da 2 kilo fasulyem var nasıl olcak bilmem kavanozu da beceremem gibi geliyor...
biberi çiğden mi atıyosunuz dolaba.. ve ne kadar sürede tüketiyosunuz.. elimde 2 kilo kadar biber var kışlık menemen yapacak ruh halinde değilim bu sıcaktaBugünkü planın şimdi kalkıp çamaşırları katlayıp yerine koy cem yenilerini yikicam carsaflarda dahil etrafı toplarim tuvalet banyoyu temizlerim kahvaltı hazirlarim o sırada eşim kalkar tabi
Evi supurcem toz al cam koridoru mutfagi elimde silerim
Domates ve biberi fazla almisim biberi dograyip byzluga koyarımdomatestende yeni bise öğrendim onu denicem kahvaltilar icin
domatesler dilimlenir fırında kurulur kavanoza kuru domatesler kekik sarımsak siviyag sos yapılıp üstü geçene kadar doldurulur kahvaltilarda afiyetle yenilir
bunu denicem güzel olursa haber veririm:)
3 makine bulaşık mı? hay maşallah cnm ya benim yarım mak birikince mutfak yarı çöplük oluyor..Selamlar beybiler,
Nasılsınız bakalım.... Bu hafta sonu çok çalıştım ben... aferini hakettim....
Gelelim Rapora;
- Bütün ev süpürüldü her şeyin altı dahil (Salon, hol,mutfak, yatak odası, güççük oda)
- bütün ev silindi
- camlar silindi
- balkonlar süpürüldü silindi
- perdeler yıkandı ütülendi asıldı (10 perde cibrem çıktı bu sıcakta)
- pazara gidildi
- mutfak dolapları silindi -kapaklar sadece içi temiz -
- 3 mak bulaşık yıkandı
- 2 mak çamaşır yıkandı
- salonda her şeyin tozu alındı
- kapı ve petekler silindi
- çöpler atıldı
- koltuk örtüleri yıkandı kurudu sericem az sonra
- mamalar yapıldı
- gezmelere gidildi...
kısa gibi gözüksede evin altından girdim üstünden çıktım yahu....
3 makine bulaşık mı? hay maşallah cnm ya benim yarım mak birikince mutfak yarı çöplük oluyor..
hayırlı olsun cnm .. belirtilerin yeni başladıysa hamileliğin başındasın sanırım.Gunaydin canlar
Ben geldim
Dun donduk evim les gibiydi tum gun temizlik ve camasirla ugrastim
Bu arada hamilelik belirtilerim başladı
Mide bulantisi halsizlik agizda acilik uyku vee en onemlisi midede siskinlik
Eveet basladi yine zor günler
Sonu guzel olsun da napalim artik
Kardesim de laptopu goturdu kaldim mi tele mahkum:)
amway ın fırın temizleyicisini ben mi kullanmayı beceremedim. ne umutlarla almıştm fırınım miss gibi olacak diye. fırının zemini ve arkası resmen soyuldu. oysa herkes çokmemnundu. fırınımda yeniydi ilk temizlede kullanmaya başlamıştım . fırında soğudum o görüntüden sonra. temizleyicide attım en arkalara bi yere gözüm görmesin diye ..günaydın hanımlar.:)
oyuncak süpürge almıştım ben kızıma.
hiç rahat vermezdi bana.:)
çok geçmiş olsun canım.
benim de en nefret ettiğim döküntüdür yağ.
sil sil bitmez.
tam işlerin bittiği anda olması en kötüsü.
Allah'tan sıcak değilmiş.
ben de ilk perdeleri çıkarır camları silerim.
sonra süpürüp silmeye geçerim.
bana göre de camları silerken ev kirlenir,tozlanır sanki.:)
amvayin fırın temizleyicisi de çok etkili.
geçen derz temizleyici almıştım sırın.
derin temizliyor yağ vs. gibi kirleri.
mutfağı silerken geneline sıkıyorum.
ışıl ışıl oluyor.
en zoru çocukla iş yapmak zaten.
iş yaptığın kadar bir de ona yoruluyorsun.
betüüüüüül,ben de barbunya almak istiyorum.
hoşgeldin canım.
ben çok uzun zamandır kullanıyorum ama hiç öyle bir şey yaşamadım.amway ın fırın temizleyicisini ben mi kullanmayı beceremedim. ne umutlarla almıştm fırınım miss gibi olacak diye. fırının zemini ve arkası resmen soyuldu. oysa herkes çokmemnundu. fırınımda yeniydi ilk temizlede kullanmaya başlamıştım . fırında soğudum o görüntüden sonra. temizleyicide attım en arkalara bi yere gözüm görmesin diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?