En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar bu arada hepinize teşekkürler sizin sayenizde yavaş yavaş başladım , biraz dinleneyim, bir dolap altı daha düzenlenecek, dolap içleri pek fena öncesi resimlerini koymaktan çekiniyorum valla:)

çok güzel düzenlemişsin.
ben de bu kavanozlardan kullanıyorum.
hasır sepetlerin daha çok hoşuma gitti.

çok teşekkürler canım:) öncesi resimlerini de ekledim bakmak istersen diğer topikte:) ben de çok uğraştım sonunda içime sinen bir hasır sepet buldum. Sence üst katta küçük kavanozların sayısını da 5 yapmalı mıyım?

evet canım olur.
nerden aldın ve onların içinde ne var?

evet canım olur.
nerden aldın ve onların içinde ne var?

Canım Ankara'daysan gimsa diye bir market var, batıkent, etimesgut, elvankent, sincan, eryaman'da var. Kavanozları da sepetleri de oradan aldım. İçlerine de hiç açılmamış çay, şeker, makarna, bakliyatlar koyuyorum, açıldıktan sonra kavanozlara geçiyorum. Hatta bir tanesinin içinde mutfak robotumun parçaları var. Aklına gelecek her şey olabilir. Patates, soğan koymuyorum onlar için balkonda başka bir hasır sepetim var.

Ya geçen bnde baktım bu sepetlerden gimsadan alsammi almasammi karar verememistim şimdi böyle görünce daha da hoşuma gitti

Ya geçen bnde baktım bu sepetlerden gimsadan alsammi almasammi karar verememistim şimdi böyle görünce daha da hoşuma gitti

canım bence al, çünkü benim ankara'da bakmadığım yer kalmadı, ulus sepetçiler çarşısından tut, semt pazarlarına, sosyete pazarlarına kadar. En çok çeşit ve uygun fiyat gimsa'da.

Hos geldin canim nasil gecti tatiliniz :)
Kiz kendini cok yorma bebise iyi bak :))

Utuye bi zarari yokmu canim.

ben evlendiğimden beri (4 yıldır) tefalin buhar kazanlısını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

ben evlendiğimden beri (4 yıldır) tefalin buhar kazanlısını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

kazanlı ütülere bir ara bayaa heveslenmiştim ama sonra hem yer kaplaması, hem de çok parça ütü yapacaksınız kazanlı daha iyi yoksa parça parça yapıyorsanız diğerleri gibi yorumlar duyunca vazgeçtim.

Hmm tamam canim..
Ben de cok memnun degilim utumden ama yinede idare eder canim bide utu masamin sungeriyle bezinin arasina folyo koydum onun cok faydasi var bi kerede aciyo.. yukleyemedm fotografi kiz bi turlu
Nasil yapiyosunuz ya

Hmm tamam canim..
Ben de cok memnun degilim utumden ama yinede idare eder canim bide utu masamin sungeriyle bezinin arasina folyo koydum onun cok faydasi var bi kerede aciyo.. yukleyemedm fotografi kiz bi turlu
Nasil yapiyosunuz ya

canım

1-aşağıdaki dosya yükle kısmına bas

2-bilgisayarından eklemek istediğin resmi bul tıkla

3-cevapla bas

tamamdır:)

Mutfak temizlendi ütünün bir kısmı yapıldı 2 makine çamaşır yıkandı Evimi bir gorseniz ne kadar karisik bebege aldiklarimiz poşetler salonda oglumdan kalnlari çıkardım septte druyor hepsi yikanip utulenip kalkicak ama oğluma yatak odası aldık kizimin kiyafetlerinide oraya koycam aslında besiginde cekmece var bazılarında oraya koyayim diorm eşyalar gelmeden bi halt yapamiorum kıyafetleri yıkasam gene ortalıkda kalicak bi anlamı olmuycak kendime stres yapıp duruyorum

Kazanlilar super canim bende normal bi utu var gordukce bende ozeniorum onlardan almaya :)

canım valla tek parça bile olsa ütünün ısınması uzun sürmüyor diğer ütülerle aynı sürede ısınıyor ve kesintisiz buhar verdiği için ütü kısa sürüyor ben çok memnunum tek sorun yer kaplıyor olması :)

herkes öle diyor zaten ben mi beceremedim ki bunda beceremeyecek ne var.. ama sonuç fırın pert :S

tatlım amwayin fırın temizleyicisini annem yıllardır kullanır ben de evlendiğimden beri kullanıyorum sen deterjanı sürdükten sonra biraz fazla bekletmiş olabilir misin? çünkü ben de inox ocağıma sürmüş sonra da acele çıkmam gerektiği için silmemiştim şuan berbat lekeler var üzerinde parlaklığını aldı hafif kararmalar yaptı falan.. ama birkaç dakika bekletip kullandığında böyle sorunlar olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…