- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.381
çok güzel düzenlemişsin.Kızlar bir fotoğrafta benden:) Daha demin düzenledim ama:) sizden sonra...Eki Görüntüle 1598037 Eki Görüntüle 1598038
çok güzel düzenlemişsin.
ben de bu kavanozlardan kullanıyorum.
hasır sepetlerin daha çok hoşuma gitti.
evet canım olur.çok teşekkürler canım:) öncesi resimlerini de ekledim bakmak istersen diğer topikte:) ben de çok uğraştım sonunda içime sinen bir hasır sepet buldum. Sence üst katta küçük kavanozların sayısını da 5 yapmalı mıyım?
evet canım olur.
nerden aldın ve onların içinde ne var?
Canım Ankara'daysan gimsa diye bir market var, batıkent, etimesgut, elvankent, sincan, eryaman'da var. Kavanozları da sepetleri de oradan aldım. İçlerine de hiç açılmamış çay, şeker, makarna, bakliyatlar koyuyorum, açıldıktan sonra kavanozlara geçiyorum. Hatta bir tanesinin içinde mutfak robotumun parçaları var. Aklına gelecek her şey olabilir. Patates, soğan koymuyorum onlar için balkonda başka bir hasır sepetim var.
Ya geçen bnde baktım bu sepetlerden gimsadan alsammi almasammi karar verememistim şimdi böyle görünce daha da hoşuma gitti
Gunaydin canlar
Ben geldim
Dun donduk evim les gibiydi tum gun temizlik ve camasirla ugrastim
Bu arada hamilelik belirtilerim başladı
Mide bulantisi halsizlik agizda acilik uyku vee en onemlisi midede siskinlik
Eveet basladi yine zor günler
Sonu guzel olsun da napalim artik
Kardesim de laptopu goturdu kaldim mi tele mahkum:)
Gunaydın herkese umarım bana da yer vardır:)
1 yıldır evliyim, çalışıyorum, çocuğumuz yok.
Sizin gazınızla sabah eşimi işe gönderdikten sonra (ben izindeyim)
1-masayı topladım
2-ortalığı topladım
3-çamaşırları topladım
4-ütü yaptım:)
Ütü yaparken ilk defa şunu sıkarak yaptım, evde duruyordu kullanayım bari dedim.
Ütü yaparken sizin öyle sıktığınız ütü suyu gibi hem de güzel kokan bir şeyler var mı?
Eki Görüntüle 1597922
Utuye bi zarari yokmu canim.
Yok canım ütünün içine koymuyorum, yanlış anlatmışım, üzerine sıkıyorum çamaşırların, sonra ütüyü basıyorum:)
Bu arada benim ütü ihtiyacım var aslında yeri değil ama bir kaç önerisi olan var mı?
ben evlendiğimden beri (4 yıldır) tefalin buhar kazanlısını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Hmm tamam canim..Yok canım ütünün içine koymuyorum, yanlış anlatmışım, üzerine sıkıyorum çamaşırların, sonra ütüyü basıyorum:)
Bu arada benim ütü ihtiyacım var aslında yeri değil ama bir kaç önerisi olan var mı?
ben evlendiğimden beri (4 yıldır) tefalin buhar kazanlısını kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Hmm tamam canim..
Ben de cok memnun degilim utumden ama yinede idare eder canim bide utu masamin sungeriyle bezinin arasina folyo koydum onun cok faydasi var bi kerede aciyo.. yukleyemedm fotografi kiz bi turlu
Nasil yapiyosunuz ya
herkes öle diyor zaten ben mi beceremedim ki bunda beceremeyecek ne var.. ama sonuç fırın pert :Sben çok uzun zamandır kullanıyorum ama hiç öyle bir şey yaşamadım.
kazanlı ütülere bir ara bayaa heveslenmiştim ama sonra hem yer kaplaması, hem de çok parça ütü yapacaksınız kazanlı daha iyi yoksa parça parça yapıyorsanız diğerleri gibi yorumlar duyunca vazgeçtim.
Kazanlilar super canim bende normal bi utu var gordukce bende ozeniorum onlardan almaya :)
herkes öle diyor zaten ben mi beceremedim ki bunda beceremeyecek ne var.. ama sonuç fırın pert :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?