- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.541
her yeri camasir suyu ile silmen lazim canimKızlar acil cevap bekliyorum
ocağın ustundeki dolapta duran irmik kurtlanmis ama böyle incecik sarı gorunmuyo bile farkedemedim
Bugün kardeşim tam tava indirmiş dolaptan ici kurt doluymuş işten geldim bi açtım dolapları oy oy oy vahşet mutfağın her yer o dolu nasıl bi anda cogaldilar her yeri sardilar alt tarafı dün mutfağa girmedim bi önceki gün yoktu eminim
Nasıl temizlicem ben bunları başına gelen varmi?
Tüm mutfak dolabini bosalttum bi makina açtım tüm dolapları böcek ilaviyla ilacladim şimdi bekloyo biraz daha beklesin çamaşır suyuyla silip duralayip herşeyi yıkayıp yerlestircem çok moralim bozukher yeri camasir suyu ile silmen lazim canim
Tüm mutfak dolabini bosalttum bi makina açtım tüm dolapları böcek ilaviyla ilacladim şimdi bekloyo biraz daha beklesin çamaşır suyuyla silip duralayip herşeyi yıkayıp yerlestircem çok moralim bozuk
Çok geçmiş olsun azerinn, hayırlısıyla gelsin bebeğin:)
Kolay gelsin şimdiden halledersin sen ya boş ev, o kadar batmamıştır.
Ellerine sağlık valla bahar temizliğin şahane gidiyor...
Bugün senden ütü fotoğrafları bekliyoruz o zaman:)
Kızlar öncelikle günaydın...
Eski mesajlardan hatırlarsınız derz aralarıyla başım dertteydi, bayaa bi temizledim, dün akşamda derz kalemi aldım, onunla üzerinden geçtik, birazdan resim atarım sanki daha iyi oldu:)
En Sevdiğim sey tezgahın üzerinin bom boş olması hiç göz yormuyor ellerine sağlık....@CKbeautyandsheer Allah bağışlasın canım bebeğini. Bebekle bu işler daha zor olsa gerek:) Sen ona bak yeter bence evinde özellikle onun için temiz olsun yeter:)
Kızlar tezgah boşaltma çalışmalarım devam ediyor, öncesi sonrası paylaşsam olur mu acaba?
Öncesi
Eki Görüntüle 1600672
sonrası
Eki Görüntüle 1600673
İlacı sıkıp silmişsiniz ama.öamaşır suyuyla silip ilacı sıkıp bekleyin ertesimgünde sıkın ilaç iki üç gün böyle devam edin sildikçe ilacıda siliyorsunuzDolapları çamaşır sulu deterjanli ikide durulama suyuyla sildim sabah bi kalktim gene böcek var bugün gene silcem
Canım ütüler yine kaldı misafir gelecek die evi temizledim ütü yapamadım maalesef ama söz yapınca atcam fotoları....
Derz araları benim de kabusum dı bir zamanlar denemesinin sey kalmadı kalem, marketlerde sarılan ürünler en son çaresini küçük temizlik malzemesi satan dükkanlar olurya orda buldum mavi su die bişey sihirli su die de biliniyor harika bir şey bembeyaz yapıyor araları ben onun üstüne başka bir sey tanımam
En Sevdiğim sey tezgahın üzerinin bom boş olması hiç göz yormuyor ellerine sağlık....
Ne zamandır rapor yazmıyorum daha doğrusu rapor yazılacak kadar iş Yapmıyorum ki çocuklarla her gün bir yerdeyiz neyseki bugun kursa göndermedim başladım temizliğe gerçi biraz gec başladım ama baya iş Yaptım kendimce
Sabah çocuklara tost Yaptım
Onlar tostlarını yerken Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri yerleştirdim sonra bende bişeyler yedim
Tezgahı sildim
Mutfak kapısını, yerlerini, camının önlerini sildim
Cocukların ve benim nevresimimiz Değiştiririm
Yatak Odası'nın Halısı süpürüldü, yerleri silindi toz alındı (toz alma işini Oğluma verdim)
Yatak odasındaki balkon süpürüldü silindi toz alındı çiçekler sulandı (Çiçekleri de oğlum suladı)
Bu arada kızım kendi odalarını topladı, süpürdü, sildi toz Aldı
Salon koktular süpürüldü,
Koltuk altlarını çekilip süpürüp silindi
Kapı, pencerenin tasları, yerler silindi
Toz alındı
Hol se aynı şekilde verilecek eşyalar Çekildi yerler süpürüldü silindi halıları kalktı...
Banyo da yerler silindi lavabo temizlendi, ÇÖP kovası boşaltıldı silindi klozet temizlendi, temiz halılar yayıldı
Havlusu Değişti
Yemek yapıldı
Teras yıkandı merdivenler silindi
Şimdi Bulaşık makinesini çalıştırdım
ertesı gune gectık ama benım gunum hala bıtmedı
*salonu süpürdüm
*sildim
*ev hedıyesı olarak 10 parcalı fotograflık gelmıstı ona dugun fotograflarımızı dızdım salona astım ne zamandır ıstıyodum yapmayı eşim gorunce ınsallah begenır
*ıkı fotograflık daha vardı orayada fotograf koydum
*salondakı halıyı tam 3 kez sıldım kollarım koptu
*halıyı balkona astım
sımdıde masa ve sandalyelerı dızıp yerıne koymam lazım bırde uykum gelmezse konsolda duzensız bı cekmecem var onun ıcını bosaltıp sılıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?