- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.321
benim o şekildeydi .Önce düzenledim sonra süpürmek silmek kolay olduGünaydın kızlarrr
Bir haftadır eve sadece yatmaya gelip çıktım işler alınmış başını gidiyor her yer her yerde karışmış durumda ev kapalımoldugu halde toz içinde nerden başlasam acaba daha yataktayım hava fa kapalı hiç iş yapasım yok
Size yazdıktan sonra kalktım Yıkanan çamaşırları astım
Banyoda lavabo wc ve yerleri sildim
Mutfagı toparladım tezgahı ocağı aspratörü sildim
Mutfak camının mermerlerini sildim
Mutfak kapısını sildim
Yerlerini sildim
Cocuk odasının halısını süpürdüm kaldırdım (yıkamaya gidecek yarın)
Bazalarını çekip altlarını süpürüp sildim
Detaylı toz aldım
Yerleri sildim
2 tane çekmeceyi düzenledim 1 poşet çöp cıktı
Yatak odasının camını sildim
Tülünü yıkadım taktım
Yerlerini süpürdüm,
Komidinleri cekşp altlarını sildim yerleri sildim
Toz aldım
Holü süpürüürm
Cocuklara okuldan gelince krep yaptım
Aksamda alışverişe çıktım
merhaba hanımlar uzuuuun aradan sonra aranıza katıldım gene :) bende 36 haftalık hamileyim ve pazartesi artık izne ayrılıyorum.
dün akşam işten gelip zeytinyağlı fasulye yaptım. eşim geç gelicekti bende önceki günden kalan yemeklerden yedim. ardından mutfağı toparla bulaşık yıka ardından, ayakkabılığı şöyle yalandan toparladım. giymediğim kıyafetleri ayırdım poşetledim.
yarın temizlik için yardımcı abla gelicek onunla birlikte biriken ütülerimi yapıcam. şimdilik bu kadar :)
hosbuldum kuzucuk.Günaydın kizlar :))
Hoşgeldin aramiza gulenyuzumsunsen.
Benimde bi kızım var ayin 20sinde 7 aylık oluyor. Bende bu sabah erken kalkcaktm ama kızım bütün gece uyandı durdu. Belki 10 kez hatırlamıyorum. Gözümden uyku akıyor. O hala cin gibi karıştırcak bişeyler arıyor.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına al bebeğini canım :)merhaba hanımlar uzuuuun aradan sonra aranıza katıldım gene :) bende 36 haftalık hamileyim ve pazartesi artık izne ayrılıyorum.
dün akşam işten gelip zeytinyağlı fasulye yaptım. eşim geç gelicekti bende önceki günden kalan yemeklerden yedim. ardından mutfağı toparla bulaşık yıka ardından, ayakkabılığı şöyle yalandan toparladım. giymediğim kıyafetleri ayırdım poşetledim.
yarın temizlik için yardımcı abla gelicek onunla birlikte biriken ütülerimi yapıcam. şimdilik bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?