- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.361
merhaba kızlar.
ben geçen haftasonundan bu yana çok bitkinim.
hiç iş yapacak güçde hissetmiyorum.
bu hafta sadece çamaşırları makineye attım,yemek yaptım.
gündüz çocuklar okula gidince evde olsam yaparım belki ama akşam işten çıkınca sadece uyumak istiyorum.
yorgun olsam da içimdeki itici güç işleri yaptırıyordu.
böyle bir tuhaf oldum.
bugün akşam ev işlerimin bitmesi lazım.
hafta sonu evde olmayacağım.
ama hiç yapasım yok ya.
şevkim kırıldı sanki.
Günaydın hayırlı cumalar hamarat hanımlar.Bugün tüm gün evdeyim sabah kahvaltı masasını kurup ev halkını işe ve okula gönderdikten sonra çayımı aldım ve kk da takıldım biraz şimdi ev toplamaca.Yapılacaklar tüm camlar açılıp ev havalandıralacak mutfak toplanıp ankastreler parlatılacak tuvalet ve banyoya domestos fıs fıs püskürtülecek sonra yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak yerler bi moplanacak yataklar düzeltilecek makinaya çamaşır atılacak teras yıkanacak çocuklar gelmeden yemek hazırlanacak akşam için saray lokumu (veya sarması) hazırlanacak
Günaydın hayırlı cumalar hamarat hanımlar.Bugün tüm gün evdeyim sabah kahvaltı masasını kurup ev halkını işe ve okula gönderdikten sonra çayımı aldım ve kk da takıldım biraz şimdi ev toplamaca.Yapılacaklar tüm camlar açılıp ev havalandıralacak mutfak toplanıp ankastreler parlatılacak tuvalet ve banyoya domestos fıs fıs püskürtülecek sonra yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak yerler bi moplanacak yataklar düzeltilecek makinaya çamaşır atılacak teras yıkanacak çocuklar gelmeden yemek hazırlanacak akşam için saray lokumu (veya sarması) hazırlanacak
amin,sağol canım.
Bide cçalışıyorsun sen zor gerçekten. Evde bana bile ufacık bişey gözüme kocaman görünüyor. Inşallah duzelirsn canım
oldukça verimli ve yorucu bir gün olmuş senin için canım.:)Merhaba kızlar hayırlı cumalar. . .
Bende bugün erken kalktım saat 9 a kadar öyle oyalandim tv izledim. Kızımda tekrar uyuduydu. Bende tv karşısında uyumuş kalmışım. Yarım saat kadar uyumusm. Sonra kahvaltı yaptım. Kızımı da doyurdm. Şimdi uyudu o da. Bende başlıyorum islere.
He bu arada dünkü yaptıklarım. .
Dün 8 30 gibi kalktım kizimla azcık oynadık. Kahvaltı yaptık. O sabah uykusuna yatınca bende bulasiklari yikadim ocağı sildim tezgahı sildim masayı sildim. Etrafı toparladım yatağı toparladım. Makinaya renklileri attim yıkandı astım. Sonra bornozlari attım yikandi astım. Bi tanede battaniye yikandi astım. Arada kuruyanlari aldım. Katladim yerleştirdim. Toz aldım. Kizim uyandı karnını doyurdum. Dolaptan milföy vardı üç adet onu çıkardım eridi kızımı aldım yanıma börek yaptım. Öyle hamarat değilim ben ama deniym dedim. Neyse akşam oldu yemek dünden hazırdı zaten sofrayi hazırladım yemek yedik bulasiklari yikadim kızım uyudu o uyurken kahve yaptim esimle beraber içtik kızm uyandı uyuttum sonra esimle beraber namaz kıldık meyve yedik derken saat 12 oldu uykumuz geldi yattik esim evde olunca çok mutlu oluyorum....
dagciost: 43069819 .!.:amin,sağol canım.
hava birden soğudu onun etkisimi anlamadım.
hiç bir şey yapasım yok.
ama bu akşam yapmam lazım artık.
oldukça verimli ve yorucu bir gün olmuş senin için canım.:)
Allah bozmasın huzurnuzu inşaALLAH.
Olmazmı tabiki de varHanımlar iyi günler .kimsecikler yazmamış bugün iş yapan yok mu :)
YUMURCAK .!.:olmazmi tabiki varBugün çoğu gunum mutfakta geçti diyebilirim evi sabah topladım süpürge yaptım mutfak balkonunu yıkadım tuvalet banyo. Domestoslandı banyonun yerleride silindi tv nin konsolun tozu alındı koltuk örtüleri silkelendi elektrik süpürgesinin filtresi ve toz haznesi yıkandı balkonda kurumaya bırakıldı sonra mutfağa geçiş yapıldı.Dün aklımdaki tatlıyı yapamadım bugün ağlayan pasta yaptım hamur mayaladım yarısıyla peynirli poğaça yarısıyla da bi tepsi pizza yaptım kuru fasulye haşladım pişirdim mutfağı tekrar tekrar topladım ve mutfakta da işim bitti artık rahatım.
Bende iki kere girdim kimseyi görmeyince geri çıktım :)
üç makine çamaşır yıkadım serdim
Kuruya nı kaldırdım :)
yemek yaptım.
evi topladım .
yatakları topladım.
ıspanaklı pasta yaptım.
Patatesli mayalı börek yaptım ilk defa :))
şimdi çay içiyorum kızım la da ilgilendim çok yordu beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?