- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.341
Sağol canım bende bazen kalkıyorum çocuklara onlar gidince tekrar yatıyorum yatmasak aslında cok iş yaparız vakit bize kalır sonra yetiştiremiyoruz işleriMaşallah canım ellerine sağlık gule gule otur misss evindeyarında benim temizlik günüm Allah nasip ederse
Birde sabah erkenden kalkmayi dusunuyorum. Gerci kalkiyorum ama geri yatmasam bide
iyi geceler kizlaaar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.birde bebekli küçük çoçuklu arkadaşlara da ayrıca kocaman bi aferin veriyorum bende ki bu rahatlık birazda çocukların sabah okula gitmesinden kaynaklanıyor evde devamlı duran küçük bi çoçuk olsa bu kadar vaktim kalmazdı biz o günlerimizi arkada bıraktık artık büyüttük sayılır evlatlarımızı
Beyaz sirke a101den aliyorum ben geldikceSelam
Hemen hemen butun konularda temizlikte sirke den bahsedilmis
Hangi tur sirke kullaniliyor temizlikte ?
hosbuldum kuzucuk.
Sanki beni anlattın canım :) benim bebeğim diş çıkarıyo uyku yok geceleri gündüz de ancak 40 dk uyuyo ama enerjisine hayranın
Bizimki alttan iki tane çıkardı ama gece neden öyle yaptı anlam veremedim.
Gündüz uykusu öğlen bazen 2 saat uyuyo bazen yarım saat...sen nasıl planli yosun işleri canım ben yapamiyorum. Bugün yine bi supurge acamadım..
Bizde alttan ikisini patlattı aradan 4 gün geçmeden üstler şişti ve üstünde birini patlattı şimdi bi tane kaldı onun sıkıntısını çekiyoruz.sabah 7 buçuk ta kalkmıştık.gündüz 10 ar dakika lık 3 uyku uyudu gecede sürekli bağırarak uyanıyor öyle idare ediyoruz :)
bugün sadece sabah kahvaltısı hazırla bulaşık yıka akşam yemeği hazırla bulaşık yıka yaptım .
Bi hafta ya yayıyorum canım işleri . Hafta sonu çamaşır ve ütü günüm .hafta içi bi gün çırp sil süpür yapıyorum . Bi gün toz alma balkon yıkama .iki güne bir wc yıkama ve hafta da iki kere de evi öylesine süpürüyorum .dolaplarım çekmecelerim her zaman düzenlidir elime alınca dağıtmam .banyoyu her duştan sonra yıkarım ..öyle idare ediyorum :)
Benim kızda aynı bağırarak uyaniyo bu gecede baktım uyurken iç çekiyo ruyasinda bisey goruyo gibi kiyamadk esimle uyandirdik. Emince uyudu tekrardan...maşallah siz baya hizlisiniz bende baktm ama daha kabarmamis bile. 8. Ayda çıkar die biliyorum ben ama erken gelebilirmiki....
Ne guzel islerini ayarlıyosun benimde bazen canım çok iş yapmak istiyor bazen de hiç istemiyor.. Bende her zaman düzenli tutarım evimi ama süpür mek toz almak bazen çok zor geliyor...... :))
GunaydinYa kizlar gunaydin
Evdeki sac telleriyle nasil bas ediyorsunuz
Her yontemi denedim sac sac
Bende her sabah dísarida tariyorum gun icinde disarda tekrarliyorum taramayi dokulmesin diyeGunaydin
Sacimi topuz yapiyorum. Acma gibi luksum yok yoksa her yer sac oluyor.
Bende her sabah dísarida tariyorum gun icinde disarda tekrarliyorum taramayi dokulmesin diye
Ama zaten is yapmak zoruma giderken bir de sacla ugrasiyorum =) topuzda yapamam uzun saclarimi kut kestirdim siz Iyi bulmussunuz cozum
Sağol canım bende bazen kalkıyorum çocuklara onlar gidince tekrar yatıyorum yatmasak aslında cok iş yaparız vakit bize kalır sonra yetiştiremiyoruz işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?