En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Maşallah canım ellerine sağlık gule gule otur misss evinde yarında benim temizlik günüm Allah nasip ederse
Birde sabah erkenden kalkmayi dusunuyorum. Gerci kalkiyorum ama geri yatmasam bide

iyi geceler kizlaaar
Sağol canım bende bazen kalkıyorum çocuklara onlar gidince tekrar yatıyorum yatmasak aslında cok iş yaparız vakit bize kalır sonra yetiştiremiyoruz işleri

Hafta sonu iyi bi temizlik yapınca hafa içi rahat oluyormuş insan bugün klasik kahvaltı hazırlama toplama yaptım yatakları topladım salon mutfsk antre süpürdüm (evim dubleks üst katta 3 odam var oda yatak odaları ) yukarı süpürmeye gerek yoktu dün silip süpürmüştüm ezo gelin çorbası yaptım tavuk koydum haşlamaya suyuna pilav yapıcam birde salata yanına.bugün çamaşır makinası boş bulaşık makinası daha dolmadı ütü de yok yarın Sabah'ta arkadaşa kahvaltıya gidecez cuma günğ iş birikir artık

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.birde bebekli küçük çoçuklu arkadaşlara da ayrıca kocaman bi aferin veriyorum bende ki bu rahatlık birazda çocukların sabah okula gitmesinden kaynaklanıyor evde devamlı duran küçük bi çoçuk olsa bu kadar vaktim kalmazdı biz o günlerimizi arkada bıraktık artık büyüttük sayılır evlatlarımızı

Hosbuldum canım :)
rabbim bize de evlatlarımızın o günlerini gösterir inşallah :)

hepinize çok teşekkür ederim. kendimi çok yormamaya çalşıyorum zaten çok marifetli değilim ama eski gücümden eser bile yok :) bi süreliğine evde olucam çocuktan dolayı. Sizlerle yazışıp çocukla birlikte yeni baştan düzen kurmak istiyorum. İnsan buraya yazınca kendini pek hamarat hissediyor daha çok iş yapası geliyor valla :)

DÜN:

Kalktım:) önce mutfaktaki ıvırı zıvırı topladım eşim sağolsun dağıtıyor gece, çayı koydum çöpü boşattım, bir iki bulaşık yıkadım, kahvaltıyı hazırladım

Yatakları topladım, bizim yatağın çarşafını kılıfını değiştirdim

Evi süpürdüm

Oyuncak dağınıklığını topladım

Kahvaltı yaptık onu topladım

Oğlumu kreşe götürdüm

Evi sildim

Çamaşır attım makineye,astım, kuruyanları topladım, yerleştirdim

Toz aldım

Aynaları sildim

Takı kutumu düzenledim

Mutfak tülümü yıkadım, astım

Banyo ve wc lavabosunu ovdum

Bulaşık yıkadım

Oğlumu okuldan aldım

Defalarca oyuncak topladım

Evi bir daha süpürmek zorunda kaldım

hosbuldum kuzucuk.
Sanki beni anlattın canım :) benim bebeğim diş çıkarıyo uyku yok geceleri gündüz de ancak 40 dk uyuyo ama enerjisine hayranın

Bizimki alttan iki tane çıkardı ama gece neden öyle yaptı anlam veremedim.
Gündüz uykusu öğlen bazen 2 saat uyuyo bazen yarım saat...sen nasıl planli yosun işleri canım ben yapamiyorum. Bugün yine bi supurge acamadım..

Iyi geceler kızlar
Sabah kahvaltı taptık ailece
Cocuklar okula eşim işe
Mutfagı topladım
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Cocukların tülünü attım yıkamaya
Camını sildim tülünü taktım
Dolap içlerinin örtülerini yıkadım
Onlar yıkanırksn
Takılarımı ve kitaplarımı düzenledim
Cocukların yazlıklarını kaldırıp
Kışkıklarını çıkarttım düzenledim
Küçülmeleri ayırdım
Klozeti temizledim
Bugünlül vübu kadar

Bizde alttan ikisini patlattı aradan 4 gün geçmeden üstler şişti ve üstünde birini patlattı şimdi bi tane kaldı onun sıkıntısını çekiyoruz.sabah 7 buçuk ta kalkmıştık.gündüz 10 ar dakika lık 3 uyku uyudu gecede sürekli bağırarak uyanıyor öyle idare ediyoruz :)
bugün sadece sabah kahvaltısı hazırla bulaşık yıka akşam yemeği hazırla bulaşık yıka yaptım .
Bi hafta ya yayıyorum canım işleri . Hafta sonu çamaşır ve ütü günüm .hafta içi bi gün çırp sil süpür yapıyorum . Bi gün toz alma balkon yıkama .iki güne bir wc yıkama ve hafta da iki kere de evi öylesine süpürüyorum .dolaplarım çekmecelerim her zaman düzenlidir elime alınca dağıtmam .banyoyu her duştan sonra yıkarım ..öyle idare ediyorum :)

Benim kızda aynı bağırarak uyaniyo bu gecede baktım uyurken iç çekiyo ruyasinda bisey goruyo gibi kiyamadk esimle uyandirdik. Emince uyudu tekrardan...maşallah siz baya hizlisiniz bende baktm ama daha kabarmamis bile. 8. Ayda çıkar die biliyorum ben ama erken gelebilirmiki....
Ne guzel islerini ayarlıyosun benimde bazen canım çok iş yapmak istiyor bazen de hiç istemiyor.. Bende her zaman düzenli tutarım evimi ama süpür mek toz almak bazen çok zor geliyor...... :))

Aynen biraz hızlı oldu :)iç çekiyor kızımda bağırıyor .
belli olmuyor bebekten bebeğe değişiyor. İnşallah kolay atlatırsınız :)
Buzdolabımın üzerinde haftalık listem var yapabilirsem yapıyorum kızımın durumuna göre fazlasını yapıyorum ya da hiç birini yapmıyorum :) ertesi güne sarkıyor :) programlı olmak işime hız veriyodu ama bu topiğe de üye olduğumdan beri iş yapıp yazmak istiyorum )) gaza geldim.

Gunaydin
Sacimi topuz yapiyorum. Acma gibi luksum yok yoksa her yer sac oluyor.
Bende her sabah dísarida tariyorum gun icinde disarda tekrarliyorum taramayi dokulmesin diye
Ama zaten is yapmak zoruma giderken bir de sacla ugrasiyorum =) topuzda yapamam uzun saclarimi kut kestirdim siz Iyi bulmussunuz cozum

Bende her sabah dísarida tariyorum gun icinde disarda tekrarliyorum taramayi dokulmesin diye
Ama zaten is yapmak zoruma giderken bir de sacla ugrasiyorum =) topuzda yapamam uzun saclarimi kut kestirdim siz Iyi bulmussunuz cozum

Tulbent gibi bir sey baglayabilirsiniz. Ben de ya disarda ya da havluya tararim. :))

İyi günler hanımlar :)
bugün erken kalktık kızımla ve sağolsun iş görmeme izin verdi bugün :)
kahvaltı yaptım
bulaşık ları makineye atıp çalıştırdım
mutfak tezgâhını fayansları ocağı temizledim.
bulaşık makinesini yerleştirdim
yorganı ve yastıkları güneşlettim.
kızımın dolabını düzenledim.olmayan kıyafetlerini seçtim kaldırdım .
evi süpürdüm.
çiçeklerimi suladım.
wc ve lavaboyu temizledim.
toz aldım aynaları temizledim.
geçen haftadan kalan ütülerimi yaptım.
ve süpürdükten sonra halı daki saç kıllarını fırçaladım.evin her yerinde çok yok ama yatak odası berbat oluyo bi çaresi olabileceğini ben artık düşünmüyorum ,:) çünkü gerçekten bitmiyor :)

Sağol canım bende bazen kalkıyorum çocuklara onlar gidince tekrar yatıyorum yatmasak aslında cok iş yaparız vakit bize kalır sonra yetiştiremiyoruz işleri

Evet yetismiyo o zaman zaten insan erken kalkınca dinç oluyo geç kalkınca kendine gelemiyo. Bende bbugün erken kalktım biraz kizimin sayesinde geride yatmadım. Yatmiym diye yatağı topladım. Çok iyi oluyomuş ya islerimi rahatça yaptım bugün tabi hepsini değil....kendime bebeğime bolca vakit ayırdim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…