En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Herkese selam hanımlar.sabahtan etrafı güzelce topladım mutfağı toparladım ocağımı aspiratötümü sildim mis gibi yaptım makinaya çamaşır attım sonra giyindim bi kipa yaptım şimdi geldim.ev tertemiz yemeklerim de dünden var bügünde yeter aldıklarımızda yerleştirdim çamaşırlarını astım çayımı demledim dinleniyorum .tabi bi arada sabah 7 de kalktığımı da yazmalıyım

Merhaba canım bende biraz erken kalktım bugün 9:30 du sanırım. Yok erken değil geç kalkmışım. Esim yine evde değildi bbugün de ava gitti. Bende kahvaltımi yyaptım kkızımı doyurdum. Sonrada hızlıca evimi toparladım. Bulasiklarimi yikadim öğlen Mevlüt vardı oraya gittik. Yarım saat oldu geleli şimdi evdeyz kızım uyudu bende tekrar evi bi toparlarim çünkü hazırlanırken dagittim yine heryeri

İyi günler hanımlar.kızım gece hiç uyumadığından 9 buçukta uyandık kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım :)
evi topladım
yatakları düzenledim.
mutfak bezleri havluları ve sofra örtülerini yıkadım serdim
ütü yaptım ve oturuyorum gece uyumadığım için çok halsizim.bi iş yapma ya gücüm yok :)

Olsun canım hep iş hep iş olmaz Arada dışarı çıkmakta lazım .birde temiz evi toplamak daha kolay yeterki dağınıklığı toplamak olsun sadece işimiz

Sağlık olsun pazartesileri niçin var iş yapmak için bügünde kendine tatil ilan et dinlen yarın acısını çıkartırsın

Bende baya yorulmusum çocukla dışarda zor oluyo bide uykusu geldi uyutamadim da işte napcan herzaman bir olmuyo akşamada musafirlerim var kvdelerle eltim gelcek eltim çok iyidir elti değil abla yani..
takıldımkkaldım burda bende esim gelcek şimdi yemek yicez ben daha duşa gircem girebilirsem... :)

Olsun canım hep iş hep iş olmaz Arada dışarı çıkmakta lazım .birde temiz evi toplamak daha kolay yeterki dağınıklığı toplamak olsun sadece işimiz

Aynen canım ya temiz oldumu gerisi geliyo zaten bende artık biriktirmiyorum işleri aklıma gelince yapabilirsem yapıyorum hemen neyse ben kaçar hanımlar by byyy. :) )

Azerinnnnn hoşgeldin şimdi nasıl hamileliğin bulantin var mı hala. Umarım çok iyisindir
Sağolasın balim:)şimdilik gunluk 1 bazen 2 defa cikariyorum.ama eskisi gibi degilim cok şükür. Dünden beri ishal oldum sadece
vurur yüze ifadesi temizlik var bitanesi
:))))topige en uygun şiir :)

Ellerinize saglik kizlar:)Güle güle kirletin
Ah ahhh eski günlerim geldi aklima:)))
Merhaba. Buraya günlük yaptığınız isleri mi yazıyor sunuz?
Merhaba canim.evet günlük islerimizi de yaziyoruz ama sadece o degil temizlikle ilgili konusuyoruz fikir alışverişi yapiyoruz falan

günaydın kızlar.
geçen haftayı yatarak geçirip hafta sonu da evde olamayacağım belli olunca işten çıkamdan kendimi motive ettim epeyce.

eve gider gitmez basit bir yemek yaptım çocuklara.
yatak odasından başladım.
nevresim çıkarılıp yenisi takıldı.
sağda solda ne varsa toplandı,yerlerine kondu.
bir hafta salınca hiç olmadığı kadar dağınıktı odam.
küçük kızımın park yatağı da odamda.
onun süngerini küvete ıslattım,deterjan,yumuşatıcı ile.
nevrsimini,yatak koruyucusunu,çarşafını,yastık kılıflarını takdım.
yatağını düzelttim güzelce.

kızım odasını kendi topladı.

oğlumun nevresimini değiştirdip yatağını düzelttim.
tüm ıvır zıvır,kitap,kalem vs. toplandı.
kıyafetler vs.de.

salonda gereksiz her şey toplandı.
kanepeler,yastıklar düzeltildi.

balkonda yıkanmış yorgan vardı,kaldırıldı.
balkon toplanıp güzelce yıkandı.

nevresimleri astım dışarı askıya.
beyazları da içeriye astım.
hafta içi çamaşırları bitirimiştim aslında ama kalanları da yıkadım.
açık renkliler,koyu renkliler.
bunları c.tesi sabah erkenden astım.

mutfakda bulaşıkları makineye koydum.
ocağı,duvarları,bulaşık makinesini,fırını,tezgahı,dolapların dışını ç.suyuyla güzelce sildim.
buzdolabını,masayı ,kiler dolabının üzerini sildim.

mutfak kilimizi makineye attım,astım yatmadan.

c.tesi sabah yatakları topladık.
bazadan küçüğe olabilecek kıyafetleri ve ablasının küçülenlerini değiş tokuş yaparak düzenledim.
kardeşimin bebeğine gidecek şeyleri hem bazadan,hem kızımın odasındaki depo alanı olan dolaptan ayırdım.

pazar sabah erken kalktım yine.
küçüğün çorap çekmecesini düzenledim.
yatakları toplayıp büyük kızımın yeni kıyafetlerini ve giymediklerini düzenledim
o da dolabına asılan kıyafetlerini düzenledi.
çorap hurcunu boşaltıp düzelttim.
küçülen ve eşi olmayanları ayırdım.

öğlenden sonra arkadaşıma gittim.
dönünce ütü yaptım epeyce.hafta içi ve hafta sonu epeyce çıkmıştı.
yeni aldığımız kıyafetleri de ekleyince epey sürdü ütü.
yatmadan onları yerleştirdim.
yerleştirirken dolapları da tekrar elden geçirdim.

çocukların bugün giyeceklerini hazırladım.

yemek yaptım.

oğlumu yıkadım.

ev süprülüp silindi.halılar da yıkamadan gelmişti.
tertemiz serdim.

bugüne az daha ütü var.

öğlen gidince yatakaları toplarım.banyoyu da yıkamayı düşünüyorum.
bir türlü ona zaman bulamadım.

bu hafta normale döndüm.boş boş oturmak beni daha kötü ediyormuş onu anladım.:)

Hanımlar iyi günler .kimsecikler yazmamış bugün iş yapan yok mu :)
geç ama sana da günaydın canım.
c.tesi erkenden karşıya gittim.geç de dönünce uğrayamadım.
yoksa cuma yaptığım işleri keyifle yazmak istiyordum.:)
ne güzel işler yapmışsın.
banyo ve balkon yıkamak en sevdiğim işlerden.:)
çok tarif denedim ama ıspanaklı pasta hiç yapmadım.
börek de yapmışsın.
misafir mi var?
Merhabalar canlar
canım hoşgeldin.
nasıl gidiyor miniklerle?
özledik seni.
oh ne güzel.benim de bugün ev düzenli ben ve huzurluyum.:)
hafta sonuna göre normal ama benim gibi erkencilere göre geç.:)
benim büyük kızım çok dağıtıyor giyinip çıkarınca.
dün akşam ben de epey ütü yaptım.az kaldı.
Sağlık olsun pazartesileri niçin var iş yapmak için bügünde kendine tatil ilan et dinlen yarın acısını çıkartırsın
p.tesileri herkese iş gerçekten.
çalışanalra iş yerinde,evdekilere evde.
bazen sırf evde tek başıma keyifle iş yapmak için izin alma isteği duyuyorum.:)))
evet ya küçükken ben pek dışarı çıkmıyorum çocukalrla.
çok geriliyorum.
sevdiğin insanları misafir etmek hoş bir duygu.:)
günaydın hamarat hanımlar sabah işleri beni bekler herkese kolay gelsin.
günaydın canım.kolay gelsin sana.:)

Sizde hoşgeldiniz konu sahibisiniz sanırımda hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)

Son düzenleme:
Bu arada Kahvaltı hazırladım
bulaşık yıkadım.
evi süpürdüm
yatakları düzenledim
makine ye çamaşır attım serdim
2 parça ütüm çıktı onu yapcam.
kuruyanları katlıycam.
Wcyi lavaboyu yıkadım :)
toz aldım :)
işim bitti güzel kızımla akşama kadar vakit geçircem inşallah kolay gelsin hanımlar size :)

Selam kızlar maşallah neler yapmışsınız erkenden. Ben bugun çok halsizim hiç iş yapasım yok ama mecburen yapıcam. Aksama kvnin komşuları gelecek. Dolabmda tuzlu kurabiye var zaten bide bisküvi pastası yaptimmi tamamdır. Daha hiic bi iş yapmadım. Saat 10 30 da kkalktık kızımla kahvaltı hazırladım ona yedirdm..sonra kendim yaptım. Şimdi uyutuyorum. Çok isim var çooook....
Kızlar erken kalkmam için ne yapmam gerek. Insan böyle olunca kendini çok kötü hissediyor..

Selam kızlar maşallah neler yapmışsınız erkenden. Ben bugun çok halsizim hiç iş yapasım yok ama mecburen yapıcam. Aksama kvnin komşuları gelecek. Dolabmda tuzlu kurabiye var zaten bide bisküvi pastası yaptimmi tamamdır. Daha hiic bi iş yapmadım. Saat 10 30 da kkalktık kızımla kahvaltı hazırladım ona yedirdm..sonra kendim yaptım. Şimdi uyutuyorum. Çok isim var çooook....
Kızlar erken kalkmam için ne yapmam gerek. Insan böyle olunca kendini çok kötü hissediyor..

Bende 1 ay önceye kadar senin gibiydim canım geç kalkıyordum bebek te olunca işim bitmiyordu :) bebeğim diş çıkarınca uykuları bozuldu 7 de kalkar olduk :) ben de erken kalkmayı çok istiyor ama yapamıyordum kızım sağolsun alıştırdı gün bereketli oluyo sabah kalkınca .öğlene kadar tüm işler bitiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…