- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.381
Olsun canım hep iş hep iş olmaz Arada dışarı çıkmakta lazım .birde temiz evi toplamak daha kolay yeterki dağınıklığı toplamak olsun sadece işimizMerhaba canım bende biraz erken kalktım bugün 9:30 du sanırım. Yok erken değil geç kalkmışım. Esim yine evde değildi bbugün de ava gitti. Bende kahvaltımi yyaptım kkızımı doyurdum. Sonrada hızlıca evimi toparladım. Bulasiklarimi yikadim öğlen Mevlüt vardı oraya gittik. Yarım saat oldu geleli şimdi evdeyz kızım uyudu bende tekrar evi bi toparlarim çünkü hazırlanırken dagittim yine heryeri
Sağlık olsun pazartesileri niçin var iş yapmak için bügünde kendine tatil ilan et dinlen yarın acısını çıkartırsınİyi günler hanımlar.kızım gece hiç uyumadığından 9 buçukta uyandık kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım :)
evi topladım
yatakları düzenledim.
mutfak bezleri havluları ve sofra örtülerini yıkadım serdim
ütü yaptım ve oturuyorum gece uyumadığım için çok halsizim.bi iş yapma ya gücüm yok :)
İyi günler hanımlar.kızım gece hiç uyumadığından 9 buçukta uyandık kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım :)
evi topladım
yatakları düzenledim.
ütü yaptım ve oturuyorum gece uyumadığım için çok halsizim.bi iş yapma ya gücüm yok :)
Olsun canım hep iş hep iş olmaz Arada dışarı çıkmakta lazım .birde temiz evi toplamak daha kolay yeterki dağınıklığı toplamak olsun sadece işimiz
Öyle canım dinleneyim bakayım kızım iyi olsun da iş kalsın birşey olmaz :)Sağlık olsun pazartesileri niçin var iş yapmak için bügünde kendine tatil ilan et dinlen yarın acısını çıkartırsın
Sağolasın balim:)şimdilik gunluk 1 bazen 2 defa cikariyorum.ama eskisi gibi degilim cok şükür. Dünden beri ishal oldum sadeceAzerinnnnn hoşgeldin şimdi nasıl hamileliğin bulantin var mı hala. Umarım çok iyisindir
:))))topige en uygun şiir :)vurur yüze ifadesi temizlik var bitanesi
Herkese selam hanımlar.sabahtan etrafı güzelce topladım mutfağı toparladım ocağımı aspiratötümü sildim mis gibi yaptım makinaya çamaşır attım sonra giyindim bi kipa yaptım şimdi geldim.ev tertemiz yemeklerim de dünden var bügünde yeter aldıklarımızda yerleştirdim çamaşırlarını astım çayımı demledim dinleniyorum .tabi bi arada sabah 7 de kalktığımı da yazmalıyım
Merhaba canım bende biraz erken kalktım bugün 9:30 du sanırım. Yok erken değil geç kalkmışım. Esim yine evde değildi bbugün de ava gitti. Bende kahvaltımi yyaptım kkızımı doyurdum. Sonrada hızlıca evimi toparladım. Bulasiklarimi yikadim öğlen Mevlüt vardı oraya gittik. Yarım saat oldu geleli şimdi evdeyz kızım uyudu bende tekrar evi bi toparlarim çünkü hazırlanırken dagittim yine heryeri
Ellerinize saglik kizlar:)Güle güle kirletinİyi günler hanımlar.kızım gece hiç uyumadığından 9 buçukta uyandık kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım :)
evi topladım
yatakları düzenledim.
Merhaba canim.evet günlük islerimizi de yaziyoruz ama sadece o degil temizlikle ilgili konusuyoruz fikir alışverişi yapiyoruz falanMerhaba. Buraya günlük yaptığınız isleri mi yazıyor sunuz?
geç ama sana da günaydın canım.Hanımlar iyi günler .kimsecikler yazmamış bugün iş yapan yok mu :)
ne güzel işler yapmışsın.Olmazmı tabiki de varBugün çoğu günüm mutfakta geçti diyebilirim evi sabah topladım süpürge yaptım mutfak balkonunu yıkadım tuvalet banyo. Domestoslandı banyonun yerleride silindi tv nin konsolun tozu alındı koltuk örtüleri silkelendi elektrik süpürgesinin filtresi ve toz haznesi yıkandı balkonda kurumaya bırakıldı sonra mutfağa geçiş yapıldı.Dün aklımdaki tatlıyı yapamadım bugün ağlayan pasta yaptım hamur mayaladım yarısıyla peynirli poğaça yarısıyla da bi tepsi pizza yaptım kuru fasulye haşladım pişirdim mutfağı tekrar tekrar topladım ve mutfakta da işim bitti artık rahatım.
çok tarif denedim ama ıspanaklı pasta hiç yapmadım.Bende iki kere girdim kimseyi görmeyince geri çıktım :)
üç makine çamaşır yıkadım serdim
Kuruya nı kaldırdım :)
yemek yaptım.
evi topladım .
yatakları topladım.
ıspanaklı pasta yaptım.
Patatesli mayalı börek yaptım ilk defa :))
şimdi çay içiyorum kızım la da ilgilendim çok yordu beni :)
canım hoşgeldin.Merhabalar canlar
oh ne güzel.benim de bugün ev düzenli ben ve huzurluyum.:)Herkese selam hanımlar.sabahtan etrafı güzelce topladım mutfağı toparladım ocağımı aspiratötümü sildim mis gibi yaptım makinaya çamaşır attım sonra giyindim bi kipa yaptım şimdi geldim.ev tertemiz yemeklerim de dünden var bügünde yeter aldıklarımızda yerleştirdim çamaşırlarını astım çayımı demledim dinleniyorum .tabi bi arada sabah 7 de kalktığımı da yazmalıyım
hafta sonuna göre normal ama benim gibi erkencilere göre geç.:)Merhaba canım bende biraz erken kalktım bugün 9:30 du sanırım. Yok erken değil geç kalkmışım. Esim yine evde değildi bbugün de ava gitti. Bende kahvaltımi yyaptım kkızımı doyurdum. Sonrada hızlıca evimi toparladım. Bulasiklarimi yikadim öğlen Mevlüt vardı oraya gittik. Yarım saat oldu geleli şimdi evdeyz kızım uyudu bende tekrar evi bi toparlarim çünkü hazırlanırken dagittim yine heryeri
dün akşam ben de epey ütü yaptım.az kaldı.İyi günler hanımlar.kızım gece hiç uyumadığından 9 buçukta uyandık kahvaltı yaptık bulaşık yıkadım :)
evi topladım
yatakları düzenledim.
p.tesileri herkese iş gerçekten.Sağlık olsun pazartesileri niçin var iş yapmak için bügünde kendine tatil ilan et dinlen yarın acısını çıkartırsın
evet ya küçükken ben pek dışarı çıkmıyorum çocukalrla.Bende baya yorulmusum çocukla dışarda zor oluyo bide uykusu geldi uyutamadim da işte napcan herzaman bir olmuyo akşamada musafirlerim var kvdelerle eltim gelcek eltim çok iyidir elti değil abla yani..
takıldımkkaldım burda bende esim gelcek şimdi yemek yicez ben daha duşa gircem girebilirsem... :)
Aynen canım ya temiz oldumu gerisi geliyo zaten bende artık biriktirmiyorum işleri aklıma gelince yapabilirsem yapıyorum hemen neyse ben kaçar hanımlar by byyy. :) )
günaydın canım.kolay gelsin sana.:)günaydın hamarat hanımlar sabah işleri beni bekler herkese kolay gelsin.
Sağolasın balim:)şimdilik gunluk 1 bazen 2 defa cikariyorum.ama eskisi gibi degilim cok şükür. Dünden beri ishal oldum sadece
:))))topige en uygun şiir :)
Ellerinize saglik kizlar:)Güle güle kirletin
Ah ahhh eski günlerim geldi aklima:)))
Merhaba canim.evet günlük islerimizi de yaziyoruz ama sadece o degil temizlikle ilgili konusuyoruz fikir alışverişi yapiyoruz falan
Selam kızlar maşallah neler yapmışsınız erkenden. Ben bugun çok halsizim hiç iş yapasım yok ama mecburen yapıcam. Aksama kvnin komşuları gelecek. Dolabmda tuzlu kurabiye var zaten bide bisküvi pastası yaptimmi tamamdır. Daha hiic bi iş yapmadım. Saat 10 30 da kkalktık kızımla kahvaltı hazırladım ona yedirdm..sonra kendim yaptım. Şimdi uyutuyorum. Çok isim var çooook....
Kızlar erken kalkmam için ne yapmam gerek. Insan böyle olunca kendini çok kötü hissediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?