- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.761
Oooh misİyi günler hanımlar
@kuzucuk internet paketim bitmişti o yüzden yazamadım :) kk yı özledim.
iki gündür yoğun iş yapıyorum
Hafta sonu
4 makine çamaşır yıkadım
serdim kuruttum katladım kaldırdım .
15 parça ütü yaptım.
nevresimleri yıkadım taktım .
bulaşık yıkadım bol bol :)
Bugün
evi süpürdüm.
Küçük halıları çırptım.
Yerleri sildim.
Balkonu yıkadım .
Wc yi lavaboyu yıkadım.
banyoyu yıkadım .
toz aldım .
çöpleri attım.
ve kızımla uğraşıyorum tabi bu arada
İş çok valla hiç bitmiyor çocuk olunca .
hepinize kolay gelsin hanımlar :)
Pasaklılığın dibine vurmuş tembel artı a-sosyal bi ev hanımı olmaktan bıkmış usanmış bi şekilde azıcık motive olurda işin ucundan tutarım belki diye derhal aranıza katılıyorum bayanlar.. Sürekli bi tembellik bi uyku hali... Bi an önce toparlanmam lazim..
Ama anam dediydi bana senden karı olmaz dediydi.. Ah anacım ah....
yuh,pardonda kaç saatte yaptın bu kadar iş?kaçta kalktınBugün öğlene kadar yaptıklarım:)
Kahvaltı hazırladım, yaptık topladım
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Petekleri sildim
Kapıları sildim
Aynaları sildim
Toz aldım
Elektrik süpürgesini temizledim aparatlarıni yıkadım
Makineye çamaşır attım
Bulasiklari yıkadım
Bulaşık makinesinin yarısını boşalttım
Çamaşırı astım
Oğlumu okula bıraktım
Hadii bakalımmm hoşgeldinbugün canlan uykuyu unut işleri hallet at kendini dışarıı...
hadi kalk,silkelen o zaman!
annen yoksa biz varız.
yatmak yok.
bak burası senin gibi motive ya da dürtmeye ihtiyacı olanlar için.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...en-dogmak-vol-2.853679/page-592#post-43349400
biri benimm unutkanlığımaa çare bulsunnn(((
Unutamiyorum ben o uykuyu yahu bi turlu sabah kalktim esim isten geldi kahvaltı faslı sofra kur kaldır adam yattı gece vardiyasindan dondu yoruldu tabi yatcak adam ama benim neyimeyse bende gittim yattım yanina.. Üstelik anneme sözüm vardı bugün günü var diye yardıma gidicektim... Sonuç misafirleri gelmeden bi saat evvel gidebildim bütün isleri bitirmiş zaten garibim..
Derhal katılıyorum aralarina .. Acil fircalanmam lazim benim fircalayin beni.. Annemin falsolu terligi olun ayiltin beniyy...
merhaba canım.ben arada bakıyorum ama kimse uğramayınca keyifli gelmiyor.Günaydın hanımlar .
Bugün yapılacaklar:
Beyazlar makineye atılacak yatak odaları toplanacak tozu alınacak (bizim +2 çocuk odası )banyo klozet elden geçecek temizliği yapılacak ev süpürülüp yerler silinecek.o zamana kadar çamaşırlar makineden çıkmış olup asılacak mutfakta aşûre yapılacak konu komşu dağıtılacak.Kendime de bi saat planı yaptım .ev işlerini 12 ye kadar bitirip 12.30 gibi mutfağa girmeyi düşünüyorum.evet bakalım Allah yardımcımız olsun bismillah deyip çayımı içip işlerine başlayayım.dağcı eflalim kuzucuk nerelerdesiniz bildirimler azaldı mı yoksa bana mı öyle geliyo
akşam harika işler yapmışsın.Dün iş çıkışı tansiyonum düştü biraz eve gidince yattım dinlendim geçti şükür sonra eşimle yemeği hazırladık yedik bizimkiler ben yatarken bisküvi yiyip kırıntı yapmışlar her yeri zaten supurulmesi gerekiyordu saat 8den sonra kalktım tüm evi supurdum.
Çocuğu uyutup eşimin ayaklarına verdim önce nevresimini değiştirip sonra çocuğu yerine yatirdim sonra bizim nevresimi değiştirdim kol cantalarinin içlerini temizledim yerlerine yerleştirdim. Oğlana cis yaptırdığım bir kutu vardı elimden kaydı banyo paspasini toplayıp makineye attım yerlerini çamaşır suyuyla sildim.
Mutfağı topladım kirlileri makineye yerleştirdim.
Mutfak dolaplarini sildim ocağı tezgahı falan sildim.
Son olarak oturma odasını toparlayip yattım :))
yaa kapının üzerinde anahtarı unutacak kadar değildir..Ah bendede var canım oo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?