- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.361
Hoşgeldin canım :) evet yapılan işleri yazıyoruz :) getiriyor valla ev uçuyoAyy bayildm topige.napiyosunuz hanimlar tam olark herkes günlük ne is yaptigini mi yaziyor buraya ? Insani acayip şevke getirir ay burasi
Ayy bayildm topige.napiyosunuz hanimlar tam olark herkes günlük ne is yaptigini mi yaziyor buraya ? Insani acayip şevke getirir ay burasi
yok canim senin yanindan bile gecememyine de tesekkur ederim tatlim
domestosla arap sabunu rengini soldurmazmi canim?
benim mutfak halim cok batti ya 3 4 ay oldu yikatali silmem lazim.
tesekkur ederim tavsiyelerin icin
tesekkur edrim canimaynen dedigin gibi gece gec yatinca sabah kahvalti yapmak bile zor geliyor
kvdemde toplarken katlar cok pratiktir
ammaa cook karisir her isime :
evet en onemlisi saglik bunu basimiza iyi kotu ne olursa bisey gelince anliyoruz ne yazikki..!
masallah bi suru sey yapmissin ellerine saglik canim
tesekkur ederim tatlim.
Masallah kuzuya buyumus bile
Surda bi iki ay sonra her gun bi degisik hareketi vs. olucak
Cocuk cok guzel bisey yaaa.
o miss kokulari yokmu bitiriyo beni
Eveeet. Salı günü yapmam gerekenleri evde olmadığımdan dün yapabildim.
Rapor da şöyle;
Sabah kahvaltı faslı.
Oturduğumuz balkonun cam önlerini sildim.
Süpürdüm.
Yerini sildim.
Tozunu aldım.
Oyuncakları topladım.
Koltuk örtüleri yıkandı.
Mutfak toplandı.
Masası silindi.
Tezgah fazlalıklardan arındırıldı.
Süpür, sil vs.
iki çeşit yemek ve kızın çorbası pişirildi.
Küçük odanın camı dıştan silindi.
Balkon yıkandı.
Çamaşır serildi.
Fazlalık masa ve sandalyeler balkona çıkarıldı.
Küçük odadaki çamaşırlar katlandı.
Süpür, sil, toz al vs.
Çocuk odasına kız uyuduğu için giremedim.
Uyanınca dağınıklığını toplayabildim.
Camını dıştan sildim.
Yatak odası toplandı.
Eşimin kıyafet dolabı şöyle bir toplandı.
Çarşafları yorganları silkeleyip serdim.
Süpür, sil, toz al vs.
Banyo paspasları silkelendi.
Duşakabin ciflendi.
Lavabolar ciflendi.
Klozet temizlendi.
Yerleri silindi. Paspaslar serildi.
Bu kadar süre kızın uyuması bir şanstı.
Misafir gelmesi de tetikleyici oldu.
Misafirim geldi. Keyifli zamanlar geçirdik.
İki gündür hiç iş yapasım yok yani topiğe bile girmedim şevke gelmeyim diye :) bi girdiö rapor psikolojimi bozdu valla :))
Gelelim benim yaptıklarıma.Bugün herkes çok hamarat maşallah evler tertemiz olmuş eşyaların altı çekilip silinmiş ki bence dipköşenin hakkı verilmiş.
Bugün sabah geldikten sonra makineye çamaşır atttım.şu an 3.sefer çalışıyor.Banyoyu domestosla yıkadım yerlerini sildim. Klozeti lavaboyu yıkadım sildim.Yatak Odası'sının nevresimlerini çıkarttım yerine yenisini taktım.teras balkonumu yıkadım sildim. Kıyafet dolabımızı düzenledim.oğlımun odasınınom dağınıklığını toplayıp onunda kuyafet dolabını yerleştirdim.yukarı kAtı komple süpürdüm yerlerini sildim.Aşağıya geçtim salonu topladım mutfağa geçtim mutfağı topladım dolap kapaklarını sildim buzdolabını sildim yıkananları yerleştirdim. bu sefer aşağıyı komple süpürdüm sildim. Artık yoruldum geriye çamaşırlarım kuruması bittiğinde diğerlerinin asılması ve ütü kaldı
Bakamıyorum bu ara bi şey yapamayınca kendimi kötü hissediyorum çünkü ama iki gündür yatak.döşek yatıyorum malesef.mide bulantısı beni mahvetti
Evi topladım
Her yeri Süpürdüm,sildim
Bulaşık yıkadım,makinaya dizdim
Ocağı sildim
3 sele çamaşır katladım
Banyo, ve wc yi yıkadım
Çöpleri attım
Çöp kutularını yıkadım
Bütün esarplarımı yıkadım
Feracemi yıkadım
Eşarpları ütüledim
Bulaşıkları dizdim
Ayy çok yoruldum yabu hafta yapılacak islerim var
1.Camlar silincek
2.mutfak dolapları silincek iç,dış toparlanıcak
3.buzdolabı toparlanıp,silinecek
Oohoohhh hep iş hep iş pöfff
Ayy evet bacım ev battı bi yerden baslamak gerek napalımMaşallah canım ya büyük evin işi de büyük tabi. Yorulman çok normal epey iş yapmışsın mis gibi otur dinlen artık. Teog'unuz nasıl geçti
Ah kuzumm 16. haftada hala devam mı ediyor bulantin Allah yardımcın olsun
Feraceli topige hızlı bir giriş yapmış :) ne de güzel olmuş. Devamını bekliyoruz bacim ellerine sağlık
Geçmiş olsun canım benim de dişim iltihap oldu sanki başımın içi hep iltihaplı.o yüzden iş yapasım gelmiyor .anca kızımın bakımıyla ilgileniyorum .Bakamıyorum bu ara bi şey yapamayınca kendimi kötü hissediyorum çünkü ama iki gündür yatak.döşek yatıyorum malesef.mide bulantısı beni mahvetti
Sana da çok geçmiş olsun canım sen gene iyi kalkmışsın diş de çok kötü ya inşallah çabuk geçer hemen ilaç al benim de tutmaz tutmaz hamileliğimin başında tuttu malesef antibiotik bile kullandım ...Geçmiş olsun canım benim de dişim iltihap oldu sanki başımın içi hep iltihaplı.o yüzden iş yapasım gelmiyor .anca kızımın bakımıyla ilgileniyorum .
Biraz iş yaptım çok fazla yoruldum ama sanki hiç bişi yapılmamış gibi
makine ye çamaşır attım.
serdim.Katladım kaldırdım.
bulaşığı makine ye attım.
elde yıkacanacakları yıkadım.
Makine bitince yerleştirdim.
Ispanak ayıklayıp doğradım.
Balkonda odun falan vardı onları düzenledim.
kömür poşetledim kışın yakarken kullanımı kolay olsun diye.
sobaların külünü boşaltım.
sobaları doldurdum.
balkon pislendi onu yıkadım.
belim ağrıdı oturuyorum.evin durumu berbat ama sabır bakalım ne zaman kendime gelirsem yaparım
Sağol canım teog bitti benimde üzerimden yük kalktı bu akşam önceki akşamlardan daha rahatım 4 yanlışla ilk sınavları atlattık hayırlısı ileMaşallah canım ya büyük evin işi de büyük tabi. Yorulman çok normal epey iş yapmışsın mis gibi otur dinlen artık. Teog'unuz nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?