En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu saate kadar yapılanlar;
Mutfak toplandi bulasik makinesi aksam calismisti hemen boşalttım
2 makine çamaşır yıkayıp serdim 3.üncü makine çalışıyor
Koltuk ortulerini örtüm yeni yıkamıştım
Kurumuş ortada bekleyen çamaşırları yerine kaldırdım
Ayakkabalı komple sildim düzenledim
Akşam için corbami pisirdim şimdide yemeklerimi yapıcam zamanim kalırsa kalan işlerime devam ederim

arap sabununu burda okumuştum canım. temizliği güzel oluyor. yazdan beri kullanıyorum zamanla solar mı bilmiyorum ama şimdilik sorun yok. domestosun da renkliler için leke çıkarıcısı var onu kullandım. normal çamaşır suyu değil yani.

süpersin maşallah ellerine sağlık

İki gündür hiç iş yapasım yok yani topiğe bile girmedim şevke gelmeyim diye :) bi girdiö rapor psikolojimi bozdu valla :))

bozmasın canım benim de her gün yaptığım iş değil sonuçta. bu defa net ve tam bir temizlik olsun istedim ondan böyle. bu hafta biraz fazla zamanım oldu onu değerlendirdim. bir de yarın regl günüm. regl öncesi ve esnasında iyi temizlik yaparım ben :)) stresimi oraya yönlendiriyor iyi oluyor..

saat 15.30'da eve girdim. banyoya daldım. yerini süpürdüm. dolabı çektim. altını süpürüp sildim çektim yerine.çamaşır makinesini çekip altını süpürdüm sildim. tekrar yerine ittim. genel olarak tüm yerini tekrar süpürüp sildim. yeni klozet takımını serdim. diğer paspası makineye attım yıkansın bakalım. başka bir şey yapmadım. yemek yapmam lazım ama içimden gelmiyor. oğlanı bekliyorum. o gelince yatak odasını süpürüp silip halılarını sericem. (süpürge sesinden kapıyı duymazsam diye şimdi yapamıyorum)

Gelelim benim yaptıklarıma.Bugün herkes çok hamarat maşallah evler tertemiz olmuş eşyaların altı çekilip silinmiş ki bence dipköşenin hakkı verilmiş.
Bugün sabah geldikten sonra makineye çamaşır atttım.şu an 3.sefer çalışıyor.Banyoyu domestosla yıkadım yerlerini sildim. Klozeti lavaboyu yıkadım sildim.Yatak Odası'sının nevresimlerini çıkarttım yerine yenisini taktım.teras balkonumu yıkadım sildim. Kıyafet dolabımızı düzenledim.oğlımun odasınınom dağınıklığını toplayıp onunda kuyafet dolabını yerleştirdim.yukarı kAtı komple süpürdüm yerlerini sildim.Aşağıya geçtim salonu topladım mutfağa geçtim mutfağı topladım dolap kapaklarını sildim buzdolabını sildim yıkananları yerleştirdim. bu sefer aşağıyı komple süpürdüm sildim. Artık yoruldum geriye çamaşırlarım kuruması bittiğinde diğerlerinin asılması ve ütü kaldı

Bakamıyorum bu ara bi şey yapamayınca kendimi kötü hissediyorum çünkü ama iki gündür yatak.döşek yatıyorum malesef.mide bulantısı beni mahvetti

Evi topladım
Her yeri Süpürdüm,sildim
Bulaşık yıkadım,makinaya dizdim
Ocağı sildim
3 sele çamaşır katladım
Banyo, ve wc yi yıkadım
Çöpleri attım
Çöp kutularını yıkadım
Bütün esarplarımı yıkadım
Feracemi yıkadım
Eşarpları ütüledim
Bulaşıkları dizdim

Ayy çok yoruldum ya bu hafta yapılacak islerim var
1.Camlar silincek
2.mutfak dolapları silincek iç,dış toparlanıcak
3.buzdolabı toparlanıp,silinecek

Oohoohhh hep iş hep iş pöfff

Maşallah canım ya büyük evin işi de büyük tabi. Yorulman çok normal epey iş yapmışsın mis gibi otur dinlen artık. Teog'unuz nasıl geçti

Bakamıyorum bu ara bi şey yapamayınca kendimi kötü hissediyorum çünkü ama iki gündür yatak.döşek yatıyorum malesef.mide bulantısı beni mahvetti

Ah kuzumm 16. haftada hala devam mı ediyor bulantin Allah yardımcın olsun

Feraceli topige hızlı bir giriş yapmış :) ne de güzel olmuş. Devamını bekliyoruz bacim ellerine sağlık

Ayy evet bacım ev battı bi yerden baslamak gerek napalım sağol kuzum

Geçmiş olsun canım benim de dişim iltihap oldu sanki başımın içi hep iltihaplı.o yüzden iş yapasım gelmiyor .anca kızımın bakımıyla ilgileniyorum .
Biraz iş yaptım çok fazla yoruldum ama sanki hiç bişi yapılmamış gibi
makine ye çamaşır attım.
serdim.Katladım kaldırdım.
bulaşığı makine ye attım.
elde yıkacanacakları yıkadım.
Makine bitince yerleştirdim.
Ispanak ayıklayıp doğradım.
Balkonda odun falan vardı onları düzenledim.
kömür poşetledim kışın yakarken kullanımı kolay olsun diye.
sobaların külünü boşaltım.
sobaları doldurdum.
balkon pislendi onu yıkadım.
belim ağrıdı oturuyorum.evin durumu berbat ama sabır bakalım ne zaman kendime gelirsem yaparım

Sana da çok geçmiş olsun canım sen gene iyi kalkmışsın diş de çok kötü ya inşallah çabuk geçer hemen ilaç al benim de tutmaz tutmaz hamileliğimin başında tuttu malesef antibiotik bile kullandım ...

Maşallah canım ya büyük evin işi de büyük tabi. Yorulman çok normal epey iş yapmışsın mis gibi otur dinlen artık. Teog'unuz nasıl geçti
Sağol canım teog bitti benimde üzerimden yük kalktı bu akşam önceki akşamlardan daha rahatım 4 yanlışla ilk sınavları atlattık hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…