En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Geçmiş olsun canım diş ağrısı kabir azabından beter derler.İltihap varsa hemen tedavi ol canım aman ihmal etme.sobalı ev de bende yaşadım zamanında ne tozu biter ne kül boşaltması ne de kömür hazırlaması allah kolaylık versin canım

Sağol sana da geçmiş olsun canım ..Kullanıyorum ama sanki hiç geçmiyor .

gulenyuzumsunsen benim de 20'lik dişim tuttu bugün ağrı kesici de fayda etmiyor ne yapmalı bu dişlere bilmem
Ayy onu hiç sorma canım.6 ay önce çektirdim bi 20liğimi.4 senedir çıkmaya çalışıyordu.yandakileri çürütüyordu.dikişli falan çekilmişti sezaryen kadar zor olmuştu.

Kızlar çok gıcıksınız beni ciddiye almamışsınız hiç pis temiz ev hatunları

Ayy onu hiç sorma canım.6 ay önce çektirdim bi 20liğimi.4 senedir çıkmaya çalışıyordu.yandakileri çürütüyordu.dikişli falan çekilmişti sezaryen kadar zor olmuştu.

yaa benimki de tam çıkmadı damakla aynı hizada yüksekliği ama ağrıyınca aynada bakayım dedim ki içi oyulmuş çürümüş.. yazın dişçiye gitmiştim bir şey yoktu hiç anlamadım ne zaman oldu normal dişçiler de çekmiyor sanırım bunları çene cerrahı lazım onu da nerden bulcaz şimdi ki offf

Öyle canım çok zor.teşekkür ederim dileklerin için.
inanın hiç bitmiyor .
hele de bebekli olunca bulaşık ve sobadan başka birşeyle uğraşınca kendimi büyük birşey başarmış gibi hissediyorum..bi de 3.katta oturuyorum .odun kömür taşımak bi işkence.inşallah bi gün bende kurtulurum :)

Allah yardımcın olsun canım çok zor çok.

diş ağrım tutunca başka bir iş yapamadım bir de yorgunluktan sanırım biraz başım dönünce yattım dinlendim. eşimin gelmesine yakın kalkıp yemeği hallettim sadece

Akşama eve misafir çağırdık.Haliyle de boş durmadım.salonu bi güzel topladım süpürdüm sildim cam kirli değildi sadece Fransız balkon olan tarafı sildim parmak izleri vardı.tv ünitesi raflar silindi .mutfak toplandı balkon yıkandı mutfsk balkonu camı silindi ikramlıklar yapıldı ayrıyeten yemek de yapıldı.mutfak tekrar toplandı.silindi.wc yıkandı havlular değişti sabunluklar dolduruldu aynalar kirli değildi ama camsille tekrar parlatıldı.bu saate kadar anca bunları yaptım şimdide çdmsşırlarım var katlanacak yerlerine yerleşecek ütüsü olan yapılacak.bşr makine çamaşır atıcam çocukların okul kıyafetleri falan bide salata yapıcam çayın yanına.

Selam kızlar bende geldim aranıza
Banyoda kararan yerlere porçöZ en iyi çözüm başka bişey çözüm olmuyor
Hoşgeldiniz yalnız sizde 'bende aranıza katılıcam bende artık burdayım ' deyip birdaha hiç uğramayanlardan olmayınız plase.bi merhaba deyip sırra kadem basmayınız olurmu ne kadar kalabalık olursak o kadar şevkiniz artar yani .paylaşımlarınızı bekliyoruz.

15 gün falan taşınma telaşım var ama sonra daimi buralarda olurum malum taşınma dönemi iş yapmadığım için yazacak bişeyimde yok okuyup okuyup yeni evim için hevese geliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…