- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.381
Geçmiş olsun canım diş ağrısı kabir azabından beter derler.İltihap varsa hemen tedavi ol canım aman ihmal etme.sobalı ev de bende yaşadım zamanında ne tozu biter ne kül boşaltması ne de kömür hazırlaması allah kolaylık versin canımGeçmiş olsun canım benim de dişim iltihap oldu sanki başımın içi hep iltihaplı.o yüzden iş yapasım gelmiyor .anca kızımın bakımıyla ilgileniyorum .
Biraz iş yaptım çok fazla yoruldum ama sanki hiç bişi yapılmamış gibi
makine ye çamaşır attım.
serdim.Katladım kaldırdım.
bulaşığı makine ye attım.
elde yıkacanacakları yıkadım.
Makine bitince yerleştirdim.
Ispanak ayıklayıp doğradım.
Balkonda odun falan vardı onları düzenledim.
kömür poşetledim kışın yakarken kullanımı kolay olsun diye.
sobaların külünü boşaltım.
sobaları doldurdum.
balkon pislendi onu yıkadım.
belim ağrıdı oturuyorum.evin durumu berbat ama sabır bakalım ne zaman kendime gelirsem yaparım
Sağol canım teog bitti benimde üzerimden yük kalktı bu akşam önceki akşamlardan daha rahatım 4 yanlışla ilk sınavları atlattık hayırlısı ile
Sana da çok geçmiş olsun canım sen gene iyi kalkmışsın diş de çok kötü ya inşallah çabuk geçer hemen ilaç al benim de tutmaz tutmaz hamileliğimin başında tuttu malesef antibiotik bile kullandım ...
Sağol sana da geçmiş olsun canım ..Kullanıyorum ama sanki hiç geçmiyor .Sana da çok geçmiş olsun canım sen gene iyi kalkmışsın diş de çok kötü ya inşallah çabuk geçer hemen ilaç al benim de tutmaz tutmaz hamileliğimin başında tuttu malesef antibiotik bile kullandım ...
Ayy onu hiç sorma canım.6 ay önce çektirdim bi 20liğimi.4 senedir çıkmaya çalışıyordu.yandakileri çürütüyordu.dikişli falan çekilmişti sezaryen kadar zor olmuştu.gulenyuzumsunsen benim de 20'lik dişim tuttu bugün ağrı kesici de fayda etmiyor ne yapmalı bu dişlere bilmem
Kızlar araya giriyorum ama bişey sorucam ben banyomun yıkandığımız yerinden şikayetçiyim evim küçük dolayısıyla banyomda küçükbide hergün yıkandığımızdan çok su gelen yerler siyahlaşıyor fayans araları heralde yeterince havalanmıyor hep açık penceresi ve kapısı ama gene oluyor kolay kolayda çıkmıyor zaten ne kadar ovsamda çıkmayan yerler oluyor bi ürün veya başka tavsiyeniz varmı teşekkürler
Ayy onu hiç sorma canım.6 ay önce çektirdim bi 20liğimi.4 senedir çıkmaya çalışıyordu.yandakileri çürütüyordu.dikişli falan çekilmişti sezaryen kadar zor olmuştu.
Öyle canım çok zor.teşekkür ederim dileklerin için.Geçmiş olsun canım diş ağrısı kabir azabından beter derler.İltihap varsa hemen tedavi ol canım aman ihmal etme.sobalı ev de bende yaşadım zamanında ne tozu biter ne kül boşaltması ne de kömür hazırlaması allah kolaylık versin canım
Ace ve kirec cözücü dene bi canmKızlar çok gıcıksınız beni ciddiye almamışsınız hiçpis temiz ev hatunları
Allah yardımcın olsun canım çok zor çok.yaa benimki de tam çıkmadı damakla aynı hizada yüksekliği ama ağrıyınca aynada bakayım dedim ki içi oyulmuş çürümüş.. yazın dişçiye gitmiştim bir şey yoktu hiç anlamadım ne zaman oldunormal dişçiler de çekmiyor sanırım bunları çene cerrahı lazım onu da nerden bulcaz şimdi ki offf
Yok ya onlarlada kolayca çıkmıyor 3 saat ovmam lazım genede istediğim gibi olmuyor çok gıcıkAce ve kirec cözücü dene bi canm
Aspirin ve yanlış yazmış olabilirim ama cilintbang in o fisfislari iyi geliyo biraz sık beklet öyle temizleKızlar çok gıcıksınız beni ciddiye almamışsınız hiçpis temiz ev hatunları
Sağol canımAspirin ve yanlış yazmış olabilirim ama cilintbang in o fisfislari iyi geliyo biraz sık beklet öyle temizle
Bu arada şunu da yazım biraz rutubetle alakalı tam hava almayınca illa da yapiyo onu ben biraz saldım o konuda ne yapalım kararıyo yani benimki öyle dediklerim geçici çözümSağol canım
saat 15.30'da eve girdim. banyoya daldım. yerini süpürdüm. dolabı çektim. altını süpürüp sildim çektim yerine.çamaşır makinesini çekip altını süpürdüm sildim. tekrar yerine ittim. genel olarak tüm yerini tekrar süpürüp sildim. yeni klozet takımını serdim. diğer paspası makineye attım yıkansın bakalım. başka bir şey yapmadım. yemek yapmam lazım ama içimden gelmiyor. oğlanı bekliyorum. o gelince yatak odasını süpürüp silip halılarını sericem. (süpürge sesinden kapıyı duymazsam diye şimdi yapamıyorum)
Benim banyoda da oluyor bimin çamaşır suyunu döküyorum beyazlatana kadar bekletiyorum, bazen gece dokuyorum sabaha kadar beyazlanıyorKızlar çok gıcıksınız beni ciddiye almamışsınız hiçpis temiz ev hatunları
Hoşgeldiniz yalnız sizde 'bende aranıza katılıcam bende artık burdayım ' deyip birdaha hiç uğramayanlardan olmayınız plase.bi merhaba deyip sırra kadem basmayınız olurmu ne kadar kalabalık olursak o kadar şevkiniz artar yani .paylaşımlarınızı bekliyoruz.Selam kızlar bende geldim aranıza
Banyoda kararan yerlere porçöZ en iyi çözüm başka bişey çözüm olmuyor
15 gün falan taşınma telaşım var ama sonra daimi buralarda olurum malum taşınma dönemi iş yapmadığım için yazacak bişeyimde yok okuyup okuyup yeni evim için hevese geliyorum amaHoşgeldiniz yalnız sizde 'bende aranıza katılıcam bende artık burdayım ' deyip birdaha hiç uğramayanlardan olmayınız plase.bi merhaba deyip sırra kadem basmayınız olurmu ne kadar kalabalık olursak o kadar şevkiniz artar yani .paylaşımlarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?