- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.401
Bak şimdi ben burda bugün bildiğin depar aticam iki gündür malum hastayım biliyosunuz ev aldı başını gidiyor keşke biriniz gelseniz de yardım etseniz yok demem hanibiri de yemek yapmaya gelsin
Ben hAmileyim ya torpilliyim az bile is yapsam mükemmel çalışmış sayılıyorum
Ama sadece kararma gibi değil banyom küçük ve hergün yıkandığımızdan kurumaya fırsatı olmuyor heralde iyi havalanamıyor galiba yosunlaşma gibide oluyor sankiBenim banyoda da oluyor bimin çamaşır suyunu döküyorum beyazlatana kadar bekletiyorum, bazen gece dokuyorum sabaha kadar beyazlanıyor
Ayy onu hiç sorma canım.6 ay önce çektirdim bi 20liğimi.4 senedir çıkmaya çalışıyordu.yandakileri çürütüyordu.dikişli falan çekilmişti sezaryen kadar zor olmuştu.
Evet bizim banyoda kurumuyor bir türlü:) eşim birde saunaya girmiş gibi buharlandırıyor, domestosda olur, akşamdan dök sabaha kadar dursunAma sadece kararma gibi değil banyom küçük ve hergün yıkandığımızdan kurumaya fırsatı olmuyor heralde iyi havalanamıyor galiba yosunlaşma gibide oluyor sankibende boca edeyim çamasır suyunu madem domestos kullanıyorum genelde ama
Akşama eve misafir çağırdık.Haliyle de boş durmadım.salonu bi güzel topladım süpürdüm sildim cam kirli değildi sadece Fransız balkon olan tarafı sildim parmak izleri vardı.tv ünitesi raflar silindi .mutfak toplandı balkon yıkandı mutfsk balkonu camı silindi ikramlıklar yapıldı ayrıyeten yemek de yapıldı.mutfak tekrar toplandı.silindi.wc yıkandı havlular değişti sabunluklar dolduruldu aynalar kirli değildi ama camsille tekrar parlatıldı.bu saate kadar anca bunları yaptım şimdide çdmsşırlarım var katlanacak yerlerine yerleşecek ütüsü olan yapılacak.bşr makine çamaşır atıcam çocukların okul kıyafetleri falan bide salata yapıcam çayın yanına.
Allah bağışlasın ,cok tatlı dönemleri ama ıyi yoruyor benimkiAllah bağışlasınkızımla aynıymış :)
Amin hepimizinkini insMis olmus gule gule kirlet
Bu yorgunluga yine es gecmemissin Calisan hanim zor c ok zor(
benim oglum da 10 aylik.ocak sonu dogumluyuz...Allah bagislasin yavrunuzu
ellerine saglik.masallah
kolay gelsinnn
Çene kemiğinde yer kalmadığı için öyle olmuş benim ki canım .kökten itibaren sıkıştırınca çürümüş dedi seninki ağrımıyor sa gerek yok çektirmeye :)Ben o zaman kolayca çıkarmışim dişleri. Bu kadar zahmetli olucak hiç aklıma gelmezdi canım. Yanındakileri niye curutuyoki.. Bende mi cektirsem.
Benim ki de öyle canım :) ama idare ediyoruz :)Allah bağışlasın ,cok tatlı dönemleri ama ıyi yoruyor benimki
Ev işleri konusuna gelince benim ev herhalde en berbat durumda olandırBenim ki de öyle canım :) ama idare ediyoruz :)
Bana da senin gibi biri lazım yaa yapsın yapsın getirsin ne güzelIyi aksamlar kizlar.kac gundur yazamadım yogunum pek işe de bakamıyorum gezmekten yaptığım kadariyla paylaşayim ins.
annemden geldik eve işler de basladi annem de ne rahatti yapiyrum ama iş kaldığında arkasıni yapan oluyo evdeyse hersey duha ya bakiyo.
Geldiğim camasir birikmisti yikayamadim.sadece oglusun orgulerini kisa programda yikadim battaniye hirka yelek bere vs.
Yemek yaptim, barbunya pirinç pilavı salata kiymali sehriye corbasi.kp de vardi yemekte
aksam arkadasa gidecektik sekerpare yaptım ark. hamile diye birer cesit yapip goturduk yorulmasin diye..
bugun de aynen ortaligi topladim
Çamaşır yikandi astim esimle kp geldi oglen yemek hazırladım sohbete gittim....geldik
dunden artan yenek vardi onlar yendi mutfagi topladim.iki bidon sut pisirdim. 3 kavanoz vakumladim icmek icin...
Ufakligi uyuttum bu saatte cayimi icerken de sizlere yazdim...sutler mayalanacak ortalik toplanacak ve sonrasi yatis ins
ev supuremiyrum kac gundur yarin da gunduz gezmedeyim akşamda yokum evde ya nasip sıra gelir elbet
Sizlerin de masallahiniz var hamarat hanimlar:)
Bunlar 3 gunluk rapor amaaa...seve seve yaparim canin cektiyse hakkini helal et arkadsim.yaptik diye y aziyoruz:)Bana da senin gibi biri lazım yaa yapsın yapsın getirsin ne güzel
Bu arada maşallah sana da ne güzel çalışmışsın hamarat yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?