En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benim banyoda da oluyor bimin çamaşır suyunu döküyorum beyazlatana kadar bekletiyorum, bazen gece dokuyorum sabaha kadar beyazlanıyor
Ama sadece kararma gibi değil banyom küçük ve hergün yıkandığımızdan kurumaya fırsatı olmuyor heralde iyi havalanamıyor galiba yosunlaşma gibide oluyor sanki bende boca edeyim çamasır suyunu madem domestos kullanıyorum genelde ama

cnntrm
deneyim bakalım vakit bulunca.
çocuklar büyüdükçe etraf dahada batıyo ama olsun temizleriz. :)

bu arada dun öğleden sonra
kizimi yikadim uyuttum
sonra girıstim banyoya
çamaşır makinesini çektim ortaya duvarları havalandırmayi yıkadım kuruladim. Duşa kabinin içini duvarları yerlerini yıkadım. D.kabinin dışını yıkadım klozeti lavaboyu yıkadım. Yerleri yıkayıp sildim. Herşeyi yerleştirdim yerine makineye iki kerede kırlent attım yıkandı. Bi makine de beyaz ve havlulari attm yıkandı astım. Banyo dolaplarini düzenledim. Banyoda isim bitti.
yemek yaptım. yemekten sonra sofrayi topladım. Bulaşıkları makineye attım.
Esim dışarı çıktı çay yapmadım. Kizimla oyunlar oynadık uyuttum. Birazda keyif yaptım.

Ayy onu hiç sorma canım.6 ay önce çektirdim bi 20liğimi.4 senedir çıkmaya çalışıyordu.yandakileri çürütüyordu.dikişli falan çekilmişti sezaryen kadar zor olmuştu.

Ben o zaman kolayca çıkarmışim dişleri. Bu kadar zahmetli olucak hiç aklıma gelmezdi canım. Yanındakileri niye curutuyoki.. Bende mi cektirsem.

Evet bizim banyoda kurumuyor bir türlü:) eşim birde saunaya girmiş gibi buharlandırıyor, domestosda olur, akşamdan dök sabaha kadar dursun

eline sağlık canım. bazen sırf temizlik yapmak için eve misafir çağırasım geliyor

Ben o zaman kolayca çıkarmışim dişleri. Bu kadar zahmetli olucak hiç aklıma gelmezdi canım. Yanındakileri niye curutuyoki.. Bende mi cektirsem.
Çene kemiğinde yer kalmadığı için öyle olmuş benim ki canım .kökten itibaren sıkıştırınca çürümüş dedi seninki ağrımıyor sa gerek yok çektirmeye :)

kuzucuk15 çok şükür iyiyim ya sağol düşündüğün için ...
Bu arada ben bugün çalıştım ki
Evimi süpürürdüm
Mutfağı iki gündür sadece eşimi topluyordu evi de öyle
Evi ve mutfağı toplayana kadar akşam oldu
Yemek yaptım bi de missler gibi
Bol bol da dinlendim malum hamilelik
Bu ara ne kadar dinlensem de yetmiyo ama

Iyi aksamlar kizlar.kac gundur yazamadım yogunum pek işe de bakamıyorum gezmekten yaptığım kadariyla paylaşayim ins.

annemden geldik eve işler de basladi annem de ne rahatti yapiyrum ama iş kaldığında arkasıni yapan oluyo evdeyse hersey duha ya bakiyo.
Geldiğim camasir birikmisti yikayamadim.sadece oglusun orgulerini kisa programda yikadim battaniye hirka yelek bere vs.
Yemek yaptim, barbunya pirinç pilavı salata kiymali sehriye corbasi.kp de vardi yemekte

aksam arkadasa gidecektik sekerpare yaptım ark. hamile diye birer cesit yapip goturduk yorulmasin diye..
bugun de aynen ortaligi topladim
Çamaşır yikandi astim esimle kp geldi oglen yemek hazırladım sohbete gittim....geldik
dunden artan yenek vardi onlar yendi mutfagi topladim.iki bidon sut pisirdim. 3 kavanoz vakumladim icmek icin...
Ufakligi uyuttum bu saatte cayimi icerken de sizlere yazdim...sutler mayalanacak ortalik toplanacak ve sonrasi yatis ins

ev supuremiyrum kac gundur yarin da gunduz gezmedeyim akşamda yokum evde ya nasip sıra gelir elbet

Sizlerin de masallahiniz var hamarat hanimlar:)

Bana da senin gibi biri lazım yaa yapsın yapsın getirsin ne güzel
Bu arada maşallah sana da ne güzel çalışmışsın hamarat yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…