- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.421
Yok yok canım çekmedi öyle kolay kolay istemiyo canım bisey sadece gece gece turşu istiyo benim oğlumBunlar 3 gunluk rapor amaaa...seve seve yaparim canin cektiyse hakkini helal et arkadsim.yaptik diye y aziyoruz:)
@kuzucuk15 çok şükür iyiyim ya sağol düşündüğün için ...
Bu arada ben bugün çalıştım ki
Evimi süpürürdüm
Mutfağı iki gündür sadece eşimi topluyordu evi de öyle
Evi ve mutfağı toplayana kadar akşam oldu
Yemek yaptım bi de missler gibi
Bol bol da dinlendim malum hamilelik
Bu ara ne kadar dinlensem de yetmiyo ama
Iyi aksamlar kizlar.kac gundur yazamadım yogunum pek işe de bakamıyorum gezmekten yaptığım kadariyla paylaşayim ins.
annemden geldik eve işler de basladi annem de ne rahatti yapiyrum ama iş kaldığında arkasıni yapan oluyo evdeyse hersey duha ya bakiyo.
Geldiğim camasir birikmisti yikayamadim.sadece oglusun orgulerini kisa programda yikadim battaniye hirka yelek bere vs.
Yemek yaptim, barbunya pirinç pilavı salata kiymali sehriye corbasi.kp de vardi yemekte
aksam arkadasa gidecektik sekerpare yaptım ark. hamile diye birer cesit yapip goturduk yorulmasin diye..
bugun de aynen ortaligi topladim
Çamaşır yikandi astim esimle kp geldi oglen yemek hazırladım sohbete gittim....geldik
dunden artan yenek vardi onlar yendi mutfagi topladim.iki bidon sut pisirdim. 3 kavanoz vakumladim icmek icin...
Ufakligi uyuttum bu saatte cayimi icerken de sizlere yazdim...sutler mayalanacak ortalik toplanacak ve sonrasi yatis ins
ev supuremiyrum kac gundur yarin da gunduz gezmedeyim akşamda yokum evde ya nasip sıra gelir elbet
Sizlerin de masallahiniz var hamarat hanimlar:)
Bende yazayim bari artik tam anlamiyla oturabildigime göre
Sabah evi topladm mutfagi topladim bulasiklari makinaya yerlestirdm
Evi komple süpürdm halilari kaldirdm her yerleri dip köse sildm toz aldm odanin camini mutfagin camini sildm wc ve banyoyu temizledm
1 makina camasir katladim ardindan da 1 makina dolusu beyaz camasir yikandi onları astim sonra pazara gittim markete ugradim yol üstü.gelince kardesim bize gelmisti okuldan ona yemek hazirladm.aldiklarimi yerlestirdm yemek yaptm tatli yaptm salata yaptm.annem gelecekti hazirlik yaptm yani birazckbulasik makinasini calistrdm aksam yemek yenildi bulasik makinasi bosaltildi kirliler yerlestirildi cay ve tatli servisi yapildi ha bi arada dus aldm ve artik bitik durumdaym birazdan esimde gelir onada bir yemek fasli cikanlar tekrar makinaya ve snra artik uyurm heralde
Ha ha....evet konserve gibi sutu pistikten sonra altini kapatmadan kaynar kaynar kavanoxlara buyuk ya da kucuk ben bi buyuk iki kucuge koydum sıkıca kapadim kontrol ettim soguyunca buzdolabina koydum...ne kadar dayaniyor kapagi iyi kapaliysa kolay kolay bozulmaz.ben cok bekletmiyrum iki haftada tuketiyrum diger sutu alana dek iciyruz ufakliga suyla seyreltip veriyrum sutlac yapiyrum mis gibi sut kokuyo.kutu sutlerin ne tadi ne faydasi var bu garibanlari da pastalara kullanyrum kiyamiyrum koyden getirttigimize:))Ben de diyorum nereye kayboldu bu kız? Halledersin sen her şeyi canım masallahin var. Sütü nasıl vakumladin konserve gibi mi? Detay verir misin biraz nasıl yapiyorsun, nerde sakliyorsun, ne kadar dayanıyor? Ne sordum bee :))))
Ha ha....evet konserve gibi sutu pistikten sonra altini kapatmadan kaynar kaynar kavanoxlara buyuk ya da kucuk ben bi buyuk iki kucuge koydum sıkıca kapadim kontrol ettim soguyunca buzdolabina koydum...ne kadar dayaniyor kapagi iyi kapaliysa kolay kolay bozulmaz.ben cok bekletmiyrum iki haftada tuketiyrum diger sutu alana dek iciyruz ufakliga suyla seyreltip veriyrum sutlac yapiyrum mis gibi sut kokuyo.kutu sutlerin ne tadi ne faydasi var bu garibanlari da pastalara kullanyrum kiyamiyrum koyden getirttigimize:))
Hemde ne yorulmak yani anlatamam canim yarinda nasipse ütüm felan var onlari yaparm artkEllerine sağlık yorulmussun ama güzel iş yapmışsın yarın dinlenirsin artık
Sağol canımEvet bizim banyoda kurumuyor bir türlü:) eşim birde saunaya girmiş gibi buharlandırıyor, domestosda olur, akşamdan dök sabaha kadar dursun
Sağol canımsabote ettim konunuzu pardon
Hemde ne yorulmak yani anlatamam canim yarinda nasipse ütüm felan var onlari yaparm artk
Nefret ediyorum ütü yapmaktanben de güya ütü yapacaktım ama hiç canım istemedi yarın inşallah
Nefret ediyorum ütü yapmaktan
Yok canım niye sabote edesin bilgi alışverışı oluyor:)Sağol canımsabote ettim konunuzu pardon
Maşallah maşallah ya sana da ne güzel çalışmışsın vallaartık rapor yazayım demi ben de :)))
16.30'da eve geldim. cumaları nöbetçiyim çok yorgun geliyorum eve ama bu beni yıldırmadı
önce yemeği koydum biraz 10-15dk kadar oturup dinlendim.
dip köşede salon kalmıştı oraya giriştim. önce ütüleri tek koltuğa yığdım. ütü masası vs kaldırdım. salonun baş köşesinde akülü arabamız var onu koridora çıkardım. kısacası ortamı hazırladım.
halıyı altlı üstlü süpürüp rulo yapıp kaldırdım.
koltukları ve vitrini çekip yerlerini süpürüp mopla silip tekrar yerleştirdim. tabi önü açılmışken süpürgelikleri de sildim.
tülünü makineye attım. dünyanın en zor işi gibiydi. (4,5 m. tek parça 1'e 3 pileli kruvaze tül.. iplerini sök yerinden çıkar kütük gibi ağır maşallah)
masa ve sandalyeleri çıkarıp altını silip süpürüp tekrar yerleştirdim.
tül yıkanınca koltuklardan birini tekrar çekmek zorunda kaldım (çok zeki olduğum için aynı işi 2 kere yapmış oldum)
en son tekrar ortada kalan yerleri süpürüp sildim ve halıyı serdim.
yatak odamın halılarını bir türlü serememiştim. odayı süpürüp silip halıları serdim.
yemek yedik bulaşıkları topladım. makineyi çalıştırdım.
oğlan yemeği bitirmeyip cipse saldırınca elinden almaya çalışıyorum diye cips paketini attı yerler rezil oldu. oturma odasını da süpürdüm.
BU KADAR
Ooo bir sürü is yapmissin ellerine saglik ya bnimde salon tülüm ayni senin anlattigin gibi onu yikayip asmak tam bir zulümartık rapor yazayım demi ben de :)))
16.30'da eve geldim. cumaları nöbetçiyim çok yorgun geliyorum eve ama bu beni yıldırmadı
önce yemeği koydum biraz 10-15dk kadar oturup dinlendim.
dip köşede salon kalmıştı oraya giriştim. önce ütüleri tek koltuğa yığdım. ütü masası vs kaldırdım. salonun baş köşesinde akülü arabamız var onu koridora çıkardım. kısacası ortamı hazırladım.
halıyı altlı üstlü süpürüp rulo yapıp kaldırdım.
koltukları ve vitrini çekip yerlerini süpürüp mopla silip tekrar yerleştirdim. tabi önü açılmışken süpürgelikleri de sildim.
tülünü makineye attım. dünyanın en zor işi gibiydi. (4,5 m. tek parça 1'e 3 pileli kruvaze tül.. iplerini sök yerinden çıkar kütük gibi ağır maşallah)
masa ve sandalyeleri çıkarıp altını silip süpürüp tekrar yerleştirdim.
tül yıkanınca koltuklardan birini tekrar çekmek zorunda kaldım (çok zeki olduğum için aynı işi 2 kere yapmış oldum)
en son tekrar ortada kalan yerleri süpürüp sildim ve halıyı serdim.
yatak odamın halılarını bir türlü serememiştim. odayı süpürüp silip halıları serdim.
yemek yedik bulaşıkları topladım. makineyi çalıştırdım.
oğlan yemeği bitirmeyip cipse saldırınca elinden almaya çalışıyorum diye cips paketini attı yerler rezil oldu. oturma odasını da süpürdüm.
BU KADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?