En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bunlar 3 gunluk rapor amaaa...seve seve yaparim canin cektiyse hakkini helal et arkadsim.yaptik diye y aziyoruz:)
Yok yok canım çekmedi öyle kolay kolay istemiyo canım bisey sadece gece gece turşu istiyo benim oğlum
Ne güzel öyle düşünmen o çok hoşuma gitti benim sadece eşim var öyle biri olsa yanımda çok mutlu olurdum

Ohh yarasın hamişime :)) yat yat dinlen valla ben de oğlumu yata yata dogurmustum şimdi yatirmiyor eşek sıpası :)) iyi de iş yapmışsın. Kendini yormadan yavaş yavaş yap islerini

Ben de diyorum nereye kayboldu bu kız? Halledersin sen her şeyi canım masallahin var. Sütü nasıl vakumladin konserve gibi mi? Detay verir misin biraz nasıl yapiyorsun, nerde sakliyorsun, ne kadar dayanıyor? Ne sordum bee :))))

Bende yazayim bari artik tam anlamiyla oturabildigime göre
Sabah evi topladm mutfagi topladim bulasiklari makinaya yerlestirdm
Evi komple süpürdm halilari kaldirdm her yerleri dip köse sildm toz aldm odanin camini mutfagin camini sildm wc ve banyoyu temizledm
1 makina camasir katladim ardindan da 1 makina dolusu beyaz camasir yikandi onları astim sonra pazara gittim markete ugradim yol üstü.gelince kardesim bize gelmisti okuldan ona yemek hazirladm.aldiklarimi yerlestirdm yemek yaptm tatli yaptm salata yaptm.annem gelecekti hazirlik yaptm yani birazck bulasik makinasini calistrdm aksam yemek yenildi bulasik makinasi bosaltildi kirliler yerlestirildi cay ve tatli servisi yapildi ha bi arada dus aldm ve artik bitik durumdaym birazdan esimde gelir onada bir yemek fasli cikanlar tekrar makinaya ve snra artik uyurm heralde

Ellerine sağlık yorulmussun ama güzel iş yapmışsın yarın dinlenirsin artık

Ha ha....evet konserve gibi sutu pistikten sonra altini kapatmadan kaynar kaynar kavanoxlara buyuk ya da kucuk ben bi buyuk iki kucuge koydum sıkıca kapadim kontrol ettim soguyunca buzdolabina koydum...ne kadar dayaniyor kapagi iyi kapaliysa kolay kolay bozulmaz.ben cok bekletmiyrum iki haftada tuketiyrum diger sutu alana dek iciyruz ufakliga suyla seyreltip veriyrum sutlac yapiyrum mis gibi sut kokuyo.kutu sutlerin ne tadi ne faydasi var bu garibanlari da pastalara kullanyrum kiyamiyrum koyden getirttigimize:))

çok iyi canım yaa 2 hafta dayanıyorsa mükemmel. bir arkadaş getirtiyor süt ama asgari 5lt veriyor. o da bana fazla gelir diye almıyordum. o kadar dayanıyorsa alayım ben de. oğlan sütü çok sever ama hep kutu süt içiyor garibim. köy sütünü de içer inşallah. deneyeyim çok teşekkür ederim

artık rapor yazayım demi ben de :)))
16.30'da eve geldim. cumaları nöbetçiyim çok yorgun geliyorum eve ama bu beni yıldırmadı

önce yemeği koydum biraz 10-15dk kadar oturup dinlendim.

dip köşede salon kalmıştı oraya giriştim. önce ütüleri tek koltuğa yığdım. ütü masası vs kaldırdım. salonun baş köşesinde akülü arabamız var onu koridora çıkardım. kısacası ortamı hazırladım.

halıyı altlı üstlü süpürüp rulo yapıp kaldırdım.

koltukları ve vitrini çekip yerlerini süpürüp mopla silip tekrar yerleştirdim. tabi önü açılmışken süpürgelikleri de sildim.

tülünü makineye attım. dünyanın en zor işi gibiydi. (4,5 m. tek parça 1'e 3 pileli kruvaze tül.. iplerini sök yerinden çıkar kütük gibi ağır maşallah)

masa ve sandalyeleri çıkarıp altını silip süpürüp tekrar yerleştirdim.

tül yıkanınca koltuklardan birini tekrar çekmek zorunda kaldım (çok zeki olduğum için aynı işi 2 kere yapmış oldum)

en son tekrar ortada kalan yerleri süpürüp sildim ve halıyı serdim.

yatak odamın halılarını bir türlü serememiştim. odayı süpürüp silip halıları serdim.

yemek yedik bulaşıkları topladım. makineyi çalıştırdım.

oğlan yemeği bitirmeyip cipse saldırınca elinden almaya çalışıyorum diye cips paketini attı yerler rezil oldu. oturma odasını da süpürdüm.

BU KADAR

Hafta sonu demek hafta içine mis gibi hazırlık yapmak demek
Eşim hafta sonu nesaide olduğundan bende kendimi ev işine veriyorum
Evet minnakk kızım uyandı şimdi kabvaltıdayız
Bulasik makinesi boşaltılıp kirliler dizilecek
Ocak tezgah ve mutfak dolapları silinecek

Dün ütü yaptım onları yerleştirip yatakları toplayacağım
Sonra makine açıp silip toz alacağım
Banyoyu yetişirse yıkarım

Maşallah maşallah ya sana da ne güzel çalışmışsın valla

Ooo bir sürü is yapmissin ellerine saglik ya bnimde salon tülüm ayni senin anlattigin gibi onu yikayip asmak tam bir zulüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…