- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #26.441
ben de nasılsa kullanmıyoruz diye ellemiyorum ama misafir gelince görürseGünaydın herkese
Balkonu benim gibi utanç abidesi olan var mı aranızda? Evim genel olarak temiz ve topludur ama balkonum :-( berbat. Yazın temiz ama kış geldiğinden beri yıkamadım. Kullanmıyoruz onunda rahatlığı var galiba.
Ben varim malesf kiGünaydın herkese
Balkonu benim gibi utanç abidesi olan var mı aranızda? Evim genel olarak temiz ve topludur ama balkonum :-( berbat. Yazın temiz ama kış geldiğinden beri yıkamadım. Kullanmıyoruz onunda rahatlığı var galiba.
Offf benim gördüler bile. Yinede akıllanmadımben de nasılsa kullanmıyoruz diye ellemiyorum ama misafir gelince görürse
ama temizliyoruz sonra yağmur yağıyor gene pisssOfff benim gördüler bile. Yinede akıllanmadım
Ne güzel. 2 haftada bir silsem idare eder yine. Ben niyeyse kış gelince balkonu eve ait değilmiş gibi hissediyorum. Sokak orasıBen varim malesf kievim hep tertemizdir ama is balkona gelince icim daraliyo çünkü kocaaa bir balkonum var teras kadar nerdeyse ve asagiya su akittigi icinde yikanmiyo sadece silenebiliyo nefret ediyorum o balkonu silmekten 2 haftada bir silerm genelde
Bizim yasak çamaşır asmak. Asacak yer bile yapılmamış zaten. Alışkanlık haline getirmem lazım balkon temizliğini ama nasıl?ama temizliyoruz sonra yağmur yağıyor gene pisss
bir de şu var
çamaşırlarımı dışarı asarım ben balkona , bilmem siz de öyle misiniz
rüzgar esince yere düşüyorlar pis balkona, tekrar yıkamak zorunda kalıyorum
çamaşırlığa seriyorum, asacak yer bende de yok.Bizim yasak çamaşır asmak. Asacak yer bile yapılmamış zaten. Alışkanlık haline getirmem lazım balkon temizliğini ama nasıl?
Ben salona asıp camını açıyorum mecburen. En iyisi eşlere yıkatmakçamaşırlığa seriyorum, asacak yer bende de yok.
ama mecbur dışarda kurutmam gerek içerde rutubet yapıyor
balkon temizliği,, bilemedim ya kışın orayı temizlerken üşüyoruz bi de
ben bekarım daha ama sen bu fikri deneyebilirsinBen salona asıp camını açıyorum mecburen. En iyisi eşlere yıkatmak
Ooo bir sürü is yapmissin ellerine saglik ya bnimde salon tülüm ayni senin anlattigin gibi onu yikayip asmak tam bir zulüm
Kızlar benim doğumuma daha çok var ama mayısta inşallah sizce büyük temizligime ne zaman başlamalıyım bi de ne zaman tam tamına eksiklerim bitmiş olmalı ilk hamilelik bi de yanında kimse olmayınca karar veremiyorum mobilya beşik almayı düşünüyorum ne kadar zaman havalanmalı geldikten sonra
Çok.sağol.canım kafam karışık bi de herşeyi kendim yapicam yardım.edicek kimse de yok malesef en.iyisi dediğin gibi yapmak maşallah Rabbim analı babalı büyütsün seninkini de benim de erkek olucak inşallah bol bol başını agritirim senin1.5 yaşında bi oğlum var benim doğumdan 20 gün önce büyük temizlik yapıldı mobilyaları mayıs gibi almıştık yani yaklaşık 2 ay önce temizleyip her gün odanın camını açtım son 1 ayda giyisileri va yıkayıp yatağını hazırlamıştım ama genelde doğuma kadar her gün odanın camını açmıştım
Bende herşeyimi kendim yaptım eşimin desteğiyle tabi sana tavsiyem hiç birşeyi son ana bırakma çantanıda odasını da belli süre önceden. HaZırla Hele ki bunları yanlıZ yapacaksan aklına takılan bişi olursa elimden geldiğince yardımcı olurum i allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok.sağol.canım kafam karışık bi de herşeyi kendim yapicam yardım.edicek kimse de yok malesef en.iyisi dediğin gibi yapmak maşallah Rabbim analı babalı büyütsün seninkini de benim de erkek olucak inşallah bol bol başını agritirim senin
Çok sağol canım gerçekten önceden yapım o zaman çünkü yok hakikaten eşim.de pek anlamaz öyle işlerden tamam sorarım valla iyi oldu seni bulduğumBende herşeyimi kendim yaptım eşimin desteğiyle tabi sana tavsiyem hiç birşeyi son ana bırakma çantanıda odasını da belli süre önceden. HaZırla Hele ki bunları yanlıZ yapacaksan aklına takılan bişi olursa elimden geldiğince yardımcı olurum i allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim de kimsem yok yanımda aileler memlekette hep doğuma 2 gün kala gelebilmişlerdiÇok sağol canım gerçekten önceden yapım o zaman çünkü yok hakikaten eşim.de pek anlamaz öyle işlerden tamam sorarım valla iyi oldu seni bulduğum
Kolay gelsin canım benimde taşınma durumum vardı iptal ettik bebek bi yaşına gelene kadar tahmin edebiliyorum ne kadar zorlandığını bi de insana dah ağır geliyo benim kv yanımda ama olup olmamışlar bi önemi yok aynı yani gelim de ben yardım edim sanaBenim de kimsem yok yanımda aileler memlekette hep doğuma 2 gün kala gelebilmişlerdi
Şimdide tayinimiz çıktı taşınıyoruz oğlumla çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?