En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ayyy Canım benim yaa hayırlısıyla göreceksin inşallah yavrularını kucağına aldığın günü Allah yardımcın olsun....kimin yanında kalıyorsun şimdi kızın Nasıl o da yanın da mI?

Selam kızlar bu günüm raporuyla karşınıZdayım

- kahvaltı hazırlandı mutfak toplandı
-bul.mak boşaltılıp kirliler atıldı
-buzdolabı iç dış silindi temizlendi
-mutfak süpürülüp elle silindi
-yatak odası toZu alındı cam kenarı silindi süpürülüp elle silindi
-çocuk odaaı oyuncaklar yoplandı nevresimi değişildi aüpürülüp elle silindi
-duşakabin lavabo kılozet domestosla ciflendi süpürğldü yeri silindi havlular değişildi
-wc yıkandı havlu ve paspası değişldi
-dış kapı silindi ayakkabılık tozu alındı koridor süpürürlüp silindi
-salon tozu alındı koltuklar süpürüldü halılar aüpürğlüp yerler elle silindi
-bornozlar çamaşır makinasına atıldı çıkınca serilecek

Bu günlük benden bu kadar yemek yaparsam akşama bide tamamdır

M
maşallah canım hepsini bu saate kadar yapmışsınız bravo valla

Hazır ugramisken bende rapor vereyim;
3 makine çamaşır yıkandı 2 si serildi biri henüz yikanio ardindan 1 makine daha havlular bornozlar yikanicak yatak odası toplandı b.makinesi sabah çalıştırıp boşaltıldı şimdi tekrar calistirildi Koltuga örttüm örtüleri değiştirdim yemekler yapıldı şimdilik bu kadar yapabildim cocuklardan yoksa çok işim var

Ayyy Canım benim yaa hayırlısıyla göreceksin inşallah yavrularını kucağına aldığın günü Allah yardımcın olsun....kimin yanında kalıyorsun şimdi kızın Nasıl o da yanın da mI?
Inşallah abla
Bakude ev bulduk kvde de geldi yanima onla kaliyorum
Evet kizim da yanimda
Esim annem falan da 2gunde bir geliyolar

11 de kalkildi kahvalti yapilip toplandi bulask makinesi boslaltildi dolduruldu. Caydanlklar ciflendi. Copler atildi hali supurulup yikanms ortusu serildi. Yayak odasi toplandi bir sepet kurumus camasr katlanip yerlestrldi utuler ayrildi. Supuruldu aynalarn cam kenarn tozu alndi. Dolplarn icinde gozume gelen yerlerin de tozu alindi. Elimde 13 14 kadar tulbent esarp yikandi asildi. Makineye beyazlar atildi. Misafr odasnn koltuklari sirkeli suyla silndi masann filan tozlari alindi supuruldu. Oturma odasnn koltuklari silkelendi supuruldu aynlarn ve saatin tablonun tvnin tozu alindi. 3 lu sehpalarm silindi. Supuruldu. Banyo ciflendi birazdan tuvalet cifleneck. Dinlenme molasi

Günaydın hanımlar.Bugün erkenciyim.Eşim sabahtan işe gitti bugğn çalışıyor bende o gittikten sonra bi makine çamaşır attım beyazları yıkanıyor.dğn akşam yatmadan bulaşık makinesini çalıştırdım onu boşalttım.Dünden de baya iş bitirmiştim bugün sadece çocuklarla kahvaltıdan sonra evdeki ufak tefek dağınıklığı toplayıp mutfağa geçmeyi düşünüyorum.öğlen çaya komşuları alsam diyorum.bi yoğurtlu salata bi milföy bide tatlı bişey yapmayı düşünüyorum.neyse şimdi çayı koydum o demlenirken kahvaltıyı hazırlayayım.sonra evi süpürüp gün içinde akışına göre devam edicem.pazar gününü temizliğe ayıranlara kolay gelsin.bide dünün küçük bi raporunu vereyim de tam olsun.duşakabin kavabo klozet aynalar detaylı silindi tüm havlu ve nevresimler değişti 2 makinede yıkandı.tüm ev süpürüldü mutfak tezgah elden geçti dağınıklık kar toplandı yemek yapıldı yerler silindi mobilyaların tozu alındı.ayakkabılık yeniden düzenlendi.takı ve çorap çekmeceleri düzenlendi.

Selam hanımlar
Cuma günü kız izin vermediği için sadece çamaşır atabildim makinaya. Ve balkonu yıkadım.

Dün yaptıklarım ise şöyle:
Kahvaltı faslı
Mutfak toplandı makine çalıştırıldı.
Ocak temizlendi
Masa silindi
Çöpler atıldı

Süpürgeyi açtım tüm ev süpürüldü.
Bir kaç halıyı kaldırdım. Viledayla sildim evi.
sayamadığım kadar çamaşır makinesini çalıştırdım.
koltuk örtüleri banyo paspasları bir iki battaniye bizim ve kızın çamaşırları yıkandı.
Dışarı çıktık.
Yemek yaptım.
tekrar mutfak toplandı.

kızın olmayan kıyafetlerini ayırdım.
giyilmemişleri çocuk yuvasına götürdük. Giyilmişleri de ya birine vericem ya da giysi bankasına bırakıcam.

bugün wc banyoyu yıkayıp paspaslarını sericem. Başka ne yaparım bilmiyorum. Hava pek bi kasvetli.

Kizlar merhaba. Banyoda lavabonun etrafinda cok fazla su birikiyor tezgaha (mermer gibi bir tas). Bunun sebebini cozecegim ama 5-6 yildir bu sekilde oldugu icin orada bir renk farki olustu. Yani tezgahin o surekli islak kalan kisimlarinda siyahlasmalar var, bazi yerleri de solmus. Hatta bazı yerleri küf gibi olmuş bugün küf kokusu bile aldım yine çok su birikmişti. O nemden olusan lekeler, kararmalar nasil cikar? Cikar mi daha dogrusu biraz mermerin icine islemis gibi cunku. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim:)

Günaydın arkadaşlar hazır ugramisken 2 günlük rapor verip gideyim.
-Balkon camı silindi
-Sedirin dolapları ve bakliyat dolabim silindi
-Balkon kapısı camı silindi
-Yeri süpürüldü silindi
-Halısı yıkanmıstı yeni açıp serdim
-Mutfak camı silindi
- B.dolabı çekildi altı süpürüldü silindi
-Komple her yeri süpürülüp silindi
- Evin tüm kapıları dış kapıda dahil silindi
-Çocuk odası süpürüldü silindi tozu alinda
-Yatak odası ve salonda aynı sekilde
- banyo ve wcnin fayansları yıkandı duşa kabin lavoba klozetde ice ciflendi bugünde çamaşır yıkanıcak kuruyanlar kaldırılıcak

işte ben burada tıkanıyorum bunun sonrasındaki işleri yapmak içimden gelmiyor bir türlü bir tembellik çöküyor üstüme kalıyor hepsi.

okullar tatile girsin ayrıntılı temizliğe başlaycam.kızlar nasıl yapıyorsunuz siz bu dip köşe ayrıntılı temizliği???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…