- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.061
Ayyy Canım benim yaa hayırlısıyla göreceksin inşallah yavrularını kucağına aldığın günü Allah yardımcın olsun....kimin yanında kalıyorsun şimdi kızın Nasıl o da yanın da mI?Merhaba abla
Evet sonlara yaklaşıyoruz cok şükür
Çok korkuyorum ama sezeryandan:)
26 haftamda agrilarim oldu nst de sanci cikti nidilat kullanmaya basladim
Sukur simdi 29 haftalik olduk
34u bi görsem
Bu arada kendi evimde degilim doktor baska sehirde oldugu icin buraya geldim hastaneye yetisemem diye
maşallah canım hepsini bu saate kadar yapmışsınız bravo vallaSelam kızlar bu günüm raporuyla karşınıZdayım
- kahvaltı hazırlandı mutfak toplandı
-bul.mak boşaltılıp kirliler atıldı
-buzdolabı iç dış silindi temizlendi
-mutfak süpürülüp elle silindi
-yatak odası toZu alındı cam kenarı silindi süpürülüp elle silindi
-çocuk odaaı oyuncaklar yoplandı nevresimi değişildi aüpürülüp elle silindi
-duşakabin lavabo kılozet domestosla ciflendi süpürğldü yeri silindi havlular değişildi
-wc yıkandı havlu ve paspası değişldi
-dış kapı silindi ayakkabılık tozu alındı koridor süpürürlüp silindi
-salon tozu alındı koltuklar süpürüldü halılar aüpürğlüp yerler elle silindi
-bornozlar çamaşır makinasına atıldı çıkınca serilecek
Bu günlük benden bu kadar yemek yaparsam akşama bide tamamdır
Inşallah ablaAyyy Canım benim yaa hayırlısıyla göreceksin inşallah yavrularını kucağına aldığın günü Allah yardımcın olsun....kimin yanında kalıyorsun şimdi kızın Nasıl o da yanın da mI?
Ay Kocaeli inde okullar tatil edildi ütüm vardı çocukların okul kıyafeti falan bende kendimi tatil ettim oh süper.
Ah canım aslında daha kar falan yok ama çok yoğun bi şekilde beklendiğinden tatil haberi geldi valilikten akşam.ama istanbulda başlamış sanırımçok mu kar var canım? Ankara'da kar yok hiç
Ah canım aslında daha kar falan yok ama çok yoğun bi şekilde beklendiğinden tatil haberi geldi valilikten akşam.ama istanbulda başlamış sanırım
aaaa ne güzel kar olmadan tatil :)
ankara ne olacak bakalım:) ben niye hevesleniyorsam onu da bilmiyorum özeldeyim ben
Günaydın hanımlaar
Bugün 9da kalktık kızla.
1 makine çamaşır ve 1 makine bulaşık atıp çalıştırdım.
Kahvaltı ve meyve faslımızdan sonra kızı uyuttum.
Çamaşırları asıp yeni makine çalıştırcam ve işlere başlıyorum.
Hadi bana kolay gelsiiinnn
işte ben burada tıkanıyorum bunun sonrasındaki işleri yapmak içimden gelmiyor bir türlü bir tembellik çöküyor üstüme kalıyor hepsi.
bunu bende takip edetim kapı silmeyi falan unutuyorum ben mesela hep sonraya kalıyor. Biri tam listesini paylaşırsa bizde faydalanırız.okullar tatile girsin ayrıntılı temizliğe başlaycam.kızlar nasıl yapıyorsunuz siz bu dip köşe ayrıntılı temizliği???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?