- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.081
Masallah teyzeye.ben de bugun evi bir hale yola koymam gerek.sabah cocuk odasi su an canasir odasi olarak kullaniyrum sanarsin gardrop hep orda camasirlari katladim yerlestirdim.cikti aradanbenim yerim de kim olsa gaza gelirdi herhalde:)
yukarıdaki 70 yaşındaki teyze komşu sabahtan beri harıl harıl temizlik yapıyor:)
bende bilgisayarın başında uyuşuk uyuşuk oturuyorum:)
Allahım yukarıdaki teyzenin iş yapma iştahından bana da ver yarabbim:)
amiiinnn:):):)
yukarıdaki teyze hergün öğlene kadar ev temizliyor,hafta da 2 gün halı yıkıyor(makineyle),hergün cam siliyor,sabah erkenden de yemeğini yapıyor ve ben şaşkınMasallah teyzeye.ben de bugun evi bir hale yola koymam gerek.sabah cocuk odasi su an canasir odasi olarak kullaniyrum sanarsin gardrop hep orda camasirlari katladim yerlestirdim.cikti aradan
Sonra rutin isler dipkose degil ama.yapicamnins iki gun el surmedim sonuc bu....
yukarıdaki teyze hergün öğlene kadar ev temizliyor,hafta da 2 gün halı yıkıyor(makineyle),hergün cam siliyor,sabah erkenden de yemeğini yapıyor ve ben şaşkın
Gün çoktan aydı ama benden de herkese kocaman tünaydın.bugün erken kalktım ama ev ahalisi okula ve işe gidince dün akşam uğraşıp yarım bıraktığım elbiseyi tamamlamaya çalıştım .şimdi sadece yakası kaldı ama salon bildiğin 2.dünya Savaşı'ndan kalma enkaz dı.saat 12 idi başladım salondan .önce kuru kalabalığı topladım sağda solda ne varsa yerlerine kaldırdım.halı fırçasıyla halıları fırçaladım iplik falan ne varsa topladım.sonra süpürgeyle çektim.bi kova su hazırladım koltukların altına varıncaya kadar bş güzel sildim.tv ünitesi tv artı duvar raflarını camsille sildim.o yetmedi salonun camlarını da içten şöyle bi geçtim.odayı misler gibi kokutup mutfağa geçtim .bulaşık makinesini akşamdan çalıştırmıştım onu boşalttım yerine yeni kirlileri koydum Ocak tezgah temizliğimi yapıp yerlerini süpürüp sildim .mutfakta bitti.küçük tuvalete domestos fısfısladım şimdide yukarı katları toplamaya çıkıyorum.orayı da hallettikten sonra banyoyu silip yemek işine bakacağım.herkese kolay gelsin.
Eki Görüntüle 1750436 Umarım yardımcı olabilmişimdir canım .benim halı fırçam bu.
Geçmiş olsun .sen unuttun buraları görüyorum seni diğer topikte .buralar bşraz sessiz işte.bikaç kişi takılıyoruz işte.özletme kendini senin raporların çok iştah verici oluyordu.kızlar ben geldim.:)
yılbaşında hasta yatak döşek yattım.
sonraki iki haftada çok kötü halsiz,perişandım.
hafta sonları temizliğimi zor da olsa yaptım.
bu hafta da kızım hasta,huysuz,mutsuz.
hayat enerjimi söndürdü.
sizler de ne var ,ne yok?
orda da eskisi kadar hamarat değilim.Geçmiş olsun .sen unuttun buraları görüyorum seni diğer topikte .buralar bşraz sessiz işte.bikaç kişi takılıyoruz işte.özletme kendini senin raporların çok iştah verici oluyordu.
Olsun canım sağlık oldun yeterorda da eskisi kadar hamarat değilim.
eski formuma dönmeyi bekledim canım.:)
ben domestos sıkıyorum canım.bekletiyorum sonra fırçalıyorum.Kizlar klozeti neyle ovuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?