En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ah kızlar nasil özledim böyle temizlik konularini
Az kaldi inşallah katilicam tekrar araniza:)
Tekrar canlandiricam şu topikleri bekleyin cok yakinda:)))))
Gel canım hayırlısıyla ya çok öksüz kaldı burası hergün bakıyorum ama kimse yazmayınca bende öyle bakıp çıkıyorum bazen

Günaydın herkese.

Cuma günü akşamı günüm var. Çalıştığım için de hafta içi temizlik yapacağım.

Yapılacaklar...
Katlanacak çamaşırlarım var. onları katlayacağım.
Gardırobumuzu hızlıdan bir düzenlemem gerekiyor.
Bornozlarım yıkanacak.
Kapıları sileceğim.
Salonun tozunu alıp kapısını çekeceğim, cumaya kadar tekrar kirlenmez.
Silinecek bir kaç camım var.
Mutfak dolaplarını şöyle bir elden geçiririm.
Buzdolabını temizlemeliyim.
1 koltuğum var silinmesi gereken.

Cuma günü evde olacağım. o gün de evi siler süpürürüm. wc banyo temizler, toz alırım. misafirlerimi beklerim.

bunlara ek olarak ne çıkar bilemiyorum.

bornozlarımı yıkadım.
buzdolabının son iki rafı kaldı temizlenecek (taksit taksit buzdolabı temizlenir mi? Valla temizlenir...)
hazırda çorbam vardı. akşam da arpa şehriye pilavı yaptım. 1 tencere buzluktaki çiğ etleri pişirdim ki yemek yaparken uğraşmayayım diye... malum çalışan insanın zamanı olmuyor... düdüklüm de yok.
buzluktan 1 poşet yaprak sarma çıkarıp pişirdim.
en azından bu akşam yemekle uğraşmayacağım...
bir makine bulaşık attım.
sabah kalkınca temizleri yerine kirli olanları da tekrar makineye yerleştirdim.
umarım cuma gününe kadar fazlalıkları ortadan kaldırırım ki sadece silme süpürme kalır.

Çoluk çocuk evdeyiz.kar kış soğuk evde tıkıldık kaldık.ama dün isyan bayrağını çektik ve kendimizi kat kat giyinerek çarşıya ve avm ye attık dolaştık geldik.evi hali hazırda toplu tutmaya çalışıyorum genelde de başarıyorum.bugğn kahvaltıdan sonra bi makine çamaşır atmakla işlere başlıycam bakalım.herkese kolay gelsin.

günaydın hanımlar
eşime kahvaltı hazırladım onu işe gönderdim
mutfağı toparladım bulaşıkları dizdim elde yıkanacakları yıkadım
çöpü çıkardım
eşime 1 makine çamaşır toplattım göndermeden önce, onlar katlanacak, yerleşecek
evi süpürmem lazım ama artık hamilelik zorluyor beni, bugün yetiştirebilir miyim bilmiyorum
dün yaptığım pırasadan bayağı arttı, akşama sadece çorba yapcam
mobilyaların tozunun alınması lazım en sevmediğim en zorlandığım da bu işte uff

Bugun yaptiklarim.
Buzdolabi bosaltildi sirkeyle ic dis silindi. Yeni yaptgm alisveris yerlestrildi.. erzak dolabi silindi aldklarm yerlestrldi yarimlar butunlendi.. baharat cekmecem silindi, baharatliklarmn kapaklari yikandi , silindi yerlestrldi.. catal kasiklik yikandi cekmece silindi.. bulask makinesi calstrldi. kahvalti hazirlandi yapildi. Koltukta dinlenmeye gecildi ahh smdi de kalkamiyorum yerimden... sirada tuvalet banyo porcozlenecek kurumus camsrrlar yerlestrilcek etraf supurulcek filan falan

Ellerinize saglik.yalniz gunum var demistiniz sadece temizlik telasiniz var.haxir birseyler mi yapiyrsinuz gununuzde...oyleyse cok iyi valla...
Çok şükür evi süpürdüm, mobilyaların tozunu aldım, dağınıklıkları topladım, çamaşırları katladım ohh be içim rahatladı, bi de doğurursam evim derli toplu olsun biraz sancım var
saglicakla kurtulun kolay dogumunuz olsun ins...benim de 1 yasinda bidigim var...gecen yil bu zamanlar dogum telasindaydim sizin gibi:))

KOCAMAN amiiiiinnn, çok teşekkür ederim, inşallah kolay geçer, yaklaştıkça korkuyorum hatta son 1 saattir şiddetli kasılmalarım var

Bugun pek bi is yapmadim dun cok yorulmustum
ortaligi topladim
süpürdüm misafir vardi dün, bi yarim saat surdu kirintilari supurmem
Bul.makinasıni bosalttim kirlileri dizdim.elde yikadim birazini.
dun yaptiklarim;
Ogle ufakligi uyuttum mutfaga gectim
bi tepsi baska yere gondermek icin kek yaptim
Kucuk borcam da bize tekrar hazir elim degmisken peynirli patetesli kek ve kurabiye de yaptim
Mutfagi toladim,makinayi calistirdim
sonra ani kararla kv ler ve eltimler yemege cagirdim bugun cagiracaktim esim dun annemler bize geliceklermis deyince oyle oldu.
Ortaligi topladim toz aldim hemen supurmustum neyseki
kuru fasulye koydum ocağa, pirinc pilavi yaptm
camasir yikanmisti astim iki makina
banyo lavabosunu yikadim
kv geldi baligi o yapti sagolsun
ben de corba ve salata yaptim
yemek cay fasli hic oturamadim tabi ben surekli servis yap bulsiklari yerlestir yika
ocagi silerken firinin ust kapagi dustu tuzla buz oldu onu süpürdüm
sut koydum pisti bi taraftan pastanin kremasini da yaptim nasıl olsa kv eltim hep mutfaktaydik sohbet ederken...
erkekler oturma odasinda
misafirler gittikten sonra
ev harpten cikmisa döndü
ortaligi topladim sütü mayaladim saat gece 1 di yattım((

Son düzenleme:
Okurken yoruldum csnım .kimbilşr ne kadar yorgun düşmüşsündür.misafir iyi hoş da fırın canımınızın tuz buz olması kötü olmuş .toplarken çok zor olmuştur .geçmiş olsun

Okurken yoruldum csnım .kimbilşr ne kadar yorgun düşmüşsündür.misafir iyi hoş da fırın canımınızın tuz buz olması kötü olmuş .toplarken çok zor olmuştur .geçmiş olsun
Dun iyiydim cok asiri yorulmamusim diyirdum ama bugun bogazim basim agriyo ins hastalanmam yeni atlattim zaten...bir de eltimin uc cocuk bi de iki aylik bebegi var hic susmadan agladi minis kafa kaldiramiyo bazen o kadar sesi((

canım ikramlık yok, Kahve günü
önceden 4 çeşit yapıyorduk. günümüz akşam olduğu için herkes yiyip geliyor, o diyo "ben yedim" öteki diyo "ben tokum". yeni gün başlarken dedim kahve günü yapalım o zaman. herkes de onay verdi.

ama yine de cuma gününden bi tatlı yapasım var :)

dün akşam yaptıklarım:
salonumun çamurlu camını sildim
evdeki tüm kapıları sildim.
1 makine yünlü çamaşırlarımı yıkadım.
ve dağ gibi çamaşırlarımı katladım.
sonra tembellik geldi oturdum kaldım.
sabah kalkınca da bulaşık makinesindeki temizleri yerleştirip, bir kaç tabak vardı kirlide onları makineye yerleştirdim.

bu kadar.

KOCAMAN amiiiiinnn, çok teşekkür ederim, inşallah kolay geçer, yaklaştıkça korkuyorum hatta son 1 saattir şiddetli kasılmalarım var

ben de geçen sene şubat ayında doğum yaptım. ama hiiiç sancım olmamıştı son günüme kadar. keşke olsa da normal doğum yapsam diye hep dua ettim. ama bizim kız inatçı çıktı ve son güne kadar bekledi. Sağolsun dr'larımız da sezaryen delisi. sezaryen ile doğum yapmış oldum.

Allah yardımcın olsun. bir avazda kurtarsın. sağlıkla bebeğine kavuş inşallah.

canım doğum hikayeni okudum şimdi, tam istediğim gibi bir doğum olmuş bana nasip olmadı ama senin adına çok sevindim.
sağlıkla büyüt oğluşunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…