- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.221
Bunlarin hepsini 3 den sonrami yaptin masallahHanımlar iyi akşamlar .10 gündür internet bağlantımızda sorun olduğu için giremiyorum doğru düzgün .sınırsıza alışınca sınırlı tel internetinden sıklıkla giremiyorum eskisi gibi .bi küçük rapor vereyim de gideyim.Bugün 3 gibi kurstan geldim .hava çok güzeldi camları açtım evi bi havalandırdım bi yandan ocağa yemek koydum o pişerken yerleri süpürdüm ortalıkta yerine ait olmayan ne var ne yok üşenmedim hepsini yerlerine kaldırdım bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım.tezgahı sildim topladım .sabahtan topladığım bi makine çamaşırı katladım yerlerine yerleştirdim.yemek yedik sonrasında bulaşıkları masayı topladım.bugünlük bu kadar dı .
Evet canım .3 ten yediye kadar yaptım.Bunlarin hepsini 3 den sonrami yaptin masallah
benim uyku problemim var gec kalkiyorum cogu zaman islerimin cogunu gec yapiyorum arada bende bikac saate bisuuuuuuru is sigdiriyorumE
Evet canım .3 ten yediye kadar yaptım.
Garibim eşim halime acıdı mi yoksa kendimi bıktı bilmem yardımcı abla gelsin yapsın diyor ona da güvenmiyorum arkasında dolaşmaktan ben yoruluyorum
Ooooffff vallahi düşünmekten yoruldum bir liste yapıp ise başlamalı eğer program yaparsanız katılırım insaallah
Merhaba hanımlar
Ay her girdiğimde içim gidiyor ama istediğim gibi temizlik yapamaz oldum
İş, ev, kızım, eşim derken kendimi bulamıyorum aglayacagim artık
Şaka bir yana ipin ucunu iyice kaçırdım bi ara gayet iyi düzenli tertemiz bir hanimdim!!!!!
Ama şu ara evi üç harfli götürüyor
Sizden gaz almaya geldim
Eve ani misafir gelse halim duman benim iyi bir emizlige ihtiyacım var
Yok oyle bir dunya. Birinden birini yaptigini zannediyordur sadece..her şeyi her görevini hakkıyla yerine getirebilenler naısl yapıyor
hem işe hem eve hem ailesine hem arkadaşlarına hem de kendilerine nasıl vakit ayırabiliyorlar_?
bunun sırrını çözebilen var mı
Yok oyle bir dunya. Birinden birini yaptigini zannediyordur sadece..
arada oyle zamanlar yaşıyoruz hepimizin oluyor. Ama bu istikrarla surmez demek istedigim. Ben her seyi yaparsam 3 saat uyuyorum. Uykumu alayim desem is kaliyor. Is kalinca sinirlenip ailemle iliskileri geriyorum. Yada is yerinde verimli olamiyorum . O yuzden dedim. Terazinin her kefesi 4 4 luk olamaz. Munkin degil. Oldugunu soyleyende de bir bit yenigi vardir. Ya temizligi yuzeyseldir ya aile iliskileri yuzeyseldir. Oyle yani... hayat dengedir. Orta karar iyidir :)ya ama cidden hem geziyor hem çalışıyor hem çocuklarına bakıyor..
ya fazla enerjisi var
ya az uyuyor
anlamıyorum
arada oyle zamanlar yaşıyoruz hepimizin oluyor. Ama bu istikrarla surmez demek istedigim. Ben her seyi yaparsam 3 saat uyuyorum. Uykumu alayim desem is kaliyor. Is kalinca sinirlenip ailemle iliskileri geriyorum. Yada is yerinde verimli olamiyorum . O yuzden dedim. Terazinin her kefesi 4 4 luk olamaz. Munkin degil. Oldugunu soyleyende de bir bit yenigi vardir. Ya temizligi yuzeyseldir ya aile iliskileri yuzeyseldir. Oyle yani... hayat dengedir. Orta karar iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?