- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #27.241
Chentiq doğru söylüyorsun ama kaygı bitmiyor insanı sıktıkca sıkıyor maalesefCocuk varken hem temizlik hem duzen olmuyor malesef. Ben birinden birini tercih ediyorum
Bende makineyle yıkıyordum ucu kırıldı onunda mecbur yıkamaya vereceğimValla yapalım ya baharda geldi ben halıları yikattim temizledim evi serdim ama kapilarim canlarım mutfak fayanslarim kaldı içime sinmiyor 2 cocuklada zor oluyor ama bi şekilde yapicam
evet hatırlıyorum...Chentiq doğru söylüyorsun ama kaygı bitmiyor insanı sıktıkca sıkıyor maalesef
Senin topu gece gelmiştim bi ara ama onuda yarım bıraktım
Havalar hazır i yiyken camlardan baslayim bari
Gelmeden bir hafta önce başlarım ben iki gün önce her yer biter iki gunde de sahur için buzluğa kete yaparım iftarada çorba köfte börek falan h azirlarim öyle isteKızlar ramazan geldiğinde yine büyük temizlik yapacak mısınız
Kete nasil oluyor bir tarif verir misin. Ben de bu sene benek var. Nasil sahur iftar hazirlayacagik ya offGelmeden bir hafta önce başlarım ben iki gün önce her yer biter iki gunde de sahur için buzluğa kete yaparım iftarada çorba köfte börek falan h azirlarim öyle iste
2 şu bardağı ılık sütKete nasil oluyor bir tarif verir misin. Ben de bu sene benek var. Nasil sahur iftar hazirlayacagik ya off
Buzluga puf puf pisirince mi atacagimSonucu bildirirsen sevinirim
Senin bu dediklerin icin ben 15 gun sure verdimBugün yatak odamı baza altlarına kadar dip köşe sildim .eşyaların tozunu aldım.halısı süpürdüm sildim camını sildim nevresimlerini değiştim dolap ve çekmece içlerini düzenledim.bş makine çamaşır yıkadım astım.asmadan terası yıkadım.salon ve mutfağı topladım süpürdüm.çöpleri çıkardım şimdi de giyinip çarşıya gidiyorum ..bugünlük bu kadar oldu.biraz da gezelim.herkese kolay gelsin.
kız sen nereye gidiyoreeeYesa1 bugün yapilanlar
Yatak odası ve yatak toplandi
Ütü yapıldı
mutfak toplandi
makina çalıştırildi boşaltıldı
çamaşır makinası calisitirildi ve boşaltıldı temizlik bezleri ve paspaslar atıldı
balkon yikandi
oturma odası 2 kanepe silindi
halısı fircalandi saçlar toplandi ortalık toplandı
tüm çiçekler sulandi
balıklar yem verildi
çarşı ve kuafor işleri halloldu
valiz son hazırlıklar yapıldı
Soğuyunca direkt bekletmeden atarsan daha iyi olurBuzluga puf puf pisirince mi atacagim
Maşallah cnm ne çok iş yapmışın .ellerine sağlıkBugün saat 9 dan beri ev işi yapıyorum.perşembe günü çocuklu anneli yaklaşık 30 kişilik misafir grubu ağırlayacağım .evi şimdiden hazır edeyim ki Pazartesi salı günü kursum var o yorgunlukla olmuyor çünkü.sadece Çarşamba kalıyor o zamana kadar da evin çok dağılmasına fırsat vermeden temiz tutmaya çalışacağım.neler mi yaptım yazayım.
Salon ve mutfak camı silindi .
Salon halıları ( 3 tane 4m2 halı) iki su silindi .
Mutfak ve koridor halılarıda silindi .yerler banyo duşa kabin klozet küçük wc hepsi temizlendi .ütü yapıldı.yarın için yemek ve börek yapıldı hazır edildi.ayna raf ayakkabılık tarzı tüm eşyalar tertemiz yapıldı.çöplet atıldı çöp kovası dezenfekte edildi.mutfak kaç kere dağıldı bir o kadar da toplandı.en son komşu napıyon dedi de kendimi kahve içerken buldum onunla.şimdi komşu da gitti bende yorulduğumu anladım otırunca.bugünlük bu kadar artık.bi makine çamaşır var yıkansın onu asıcam birde
Kk daki ilk uyeligin senin assskkk olabilir mi. Masallah boylr is yapan bi azi bi de ask vardi benim tanidigim. Aman yarabbim....Bugün saat 9 dan beri ev işi yapıyorum.perşembe günü çocuklu anneli yaklaşık 30 kişilik misafir grubu ağırlayacağım .evi şimdiden hazır edeyim ki Pazartesi salı günü kursum var o yorgunlukla olmuyor çünkü.sadece Çarşamba kalıyor o zamana kadar da evin çok dağılmasına fırsat vermeden temiz tutmaya çalışacağım.neler mi yaptım yazayım.
Salon ve mutfak camı silindi .
Salon halıları ( 3 tane 4m2 halı) iki su silindi .
Mutfak ve koridor halılarıda silindi .yerler banyo duşa kabin klozet küçük wc hepsi temizlendi .ütü yapıldı.yarın için yemek ve börek yapıldı hazır edildi.ayna raf ayakkabılık tarzı tüm eşyalar tertemiz yapıldı.çöplet atıldı çöp kovası dezenfekte edildi.mutfak kaç kere dağıldı bir o kadar da toplandı.en son komşu napıyon dedi de kendimi kahve içerken buldum onunla.şimdi komşu da gitti bende yorulduğumu anladım otırunca.bugünlük bu kadar artık.bi makine çamaşır var yıkansın onu asıcam birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?