En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hoşbulduk aynen gecenin 12 sinde yagmur yagıyor ben cam siliyorum düşün kocacık çok kızıyo
benim heruf de ne zaman gelsem makine calisiyo sen ya utu yapiyosun ya bulasik yikiyosun diyo
sakuram camasir makinesinden koku gelen bendim bulasik makinesi kokan da cornella

Son düzenleme:
yeri gelmişken size sorim siz bilirsiniz geçen gün düdüklüde yemek yapıyordum taşdı fırının camı var ya o 2 li arasına et suyu sızdı ne yaptıysam olmadı en son tornavidayla fırını sökecektim kocacık tornavidayı sakladı ne yapmalım cam çok kötü görünüyo

canım çok seviyorum temizligi en huzurlu oldugum an sabah kalktıgımda evimi tertemiz bulmak

ya bende seviyorum ama eminim senin kadar değilbak şimdi yapacaklarımı söyleyeyim
balkon temizlenecek
mutfak tezgahı,buzdalabı silinecek
salon süpürülüp silinecek
wc ve banyo temizlenecek duvarlarıda dahil
oturma odası,yatak odası ve misafir odası silinip süpürülecek...
ve bunların hepsi bugün yapılacakkk
sanırım ben tembelim

Kızlar bende bunu gecenlerde aldım menun kaldım yenı ürünmüş banyo için sıktığın zaman köpük çıkıyor ve yayılıyor banyonun fayaslarında kullandım sabun kalıntıların çıkarıyor

ben de su ikisinden birini yapardim
sari bezler var ya onlar ince olur onun ucuyla silerdim
ya da o tornavidayi arayip bulurdum

senin canın saolsun keşke orda olsaydım beraber hallderdik ama kendini yorma azar azr yap canım

bidahiki alışverişte bende alayım inş.ya bide bişey sorayım size.duşakabinin camları hep kireç oluyo aldığın markanın kireç çözücüsünü kullanıyorum ama tamamını çıkarmıyo sanki.ne yapabilirim

canim ben sabun kalintilari icin caydanliktan sicak su dokuyorum uzerine 5 dakikada hazir
ahhhh canım sen bide onu bizim beynimize anlatsan allah düşmanımın başına vermesin çok zor hayırlısı

cok zor ama imkansiz degil canim kapa gozunu sk disini bi bakmisin olmus bitmis igne oluyosun zann eto nasil bi benzetme oldu oyle

ahhhh canım sen bide onu bizim beynimize anlatsan allah düşmanımın başına vermesin çok zor hayırlısı

Mrb cnm hoşgeldin aramıza bende ilk evlendiğimde vajiydim 2 ay yapamıştım sonra burdaki arkadasların yardmıyla 5 günde yendim seni çok iyi anlıyorum çok zor bişey burdaki topikte söylnen agzersizleri yapıp yılmadan yaparsan emiim sende anlatırsın rabbim yardımcın olsun daha sonra inan beklediğim o 2 aya yandım

askitom keskem daha once karsilashsaydik bak nasil atlatiyodun vajiyi

iki ay neki benim birbuçuk yılımı aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…