- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.741
ne güzel benzetme olmuş öleya benimde çok işim var ama kalkamıyorum burdan okuyorum hevese geleyimde kalkayım die sende bozma moralini çoğu gitti azı kaldı öle değilmi
benim heruf de ne zaman gelsem makine calisiyo sen ya utu yapiyosun ya bulasik yikiyosun diyohoşbulduk aynen gecenin 12 sinde yagmur yagıyor ben cam siliyorum düşün kocacık çok kızıyo
sakuram camasir makinesinden koku gelen bendim bulasik makinesi kokan da cornellaKız makine kokuyor kokuyor dediğiniz bulaşık makinesi miydi
Bulaşık makinemizde altta kapak yok tabii ki, ben çamaşır zannetim
Bulaşıkları eski süngerle sıyırırım çöpe, sonra atarım..
Geçen ay duruladım da nooldu!
Doğalgaz 500, su 85 lira geldi
Misafir çok vs vs derken çok duruladım, faturalar kendime getirdi beni
Makinenin parlatıcı gözüne sirke döküyorum, ne çamaşır suyu gerekiyor ne parlatıcı..
Çamaşır suyu da kullanılmamalıymış, ama arada bardaklar sararmasın diye azıcık atıyorum içine..
Zaten tableti bile yarım kullanırım, sirke de inşallah mis gibi yapıyordur..
Ama arada bir temizleyicilerle yıkamak gerek haklısınız...
kız sen delimisin
onu ben de yapiyorumben bardakları sıcak suda çamaşır suyunda yarım saat bekletiyorum pırıl pırıl oluyo
evet inşallah canım benim sayenizdebambaşkasınız
ben bardakları sıcak suda çamaşır suyunda yarım saat bekletiyorum pırıl pırıl oluyo
canım çok seviyorum temizligi en huzurlu oldugum an sabah kalktıgımda evimi tertemiz bulmak
onu ben de yapiyorum
eger konuyu dogru anladiysam sunu soyliyim dunyanin en zevkli isini erteliyosunuzha gayret o ka zor degil
yeri gelmişken size sorim siz bilirsiniz geçen gün düdüklüde yemek yapıyordum taşdı fırının camı var ya o 2 li arasına et suyu sızdı ne yaptıysam olmadı en son tornavidayla fırını sökecektim kocacık tornavidayı sakladı ne yapmalım cam çok kötü görünüyo
ya bende seviyorum ama eminim senin kadar değilbak şimdi yapacaklarımı söyleyeyim
balkon temizlenecek
mutfak tezgahı,buzdalabı silinecek
salon süpürülüp silinecek
wc ve banyo temizlenecek duvarlarıda dahil
oturma odası,yatak odası ve misafir odası silinip süpürülecek...
ve bunların hepsi bugün yapılacakkk
sanırım ben tembelim
Eki Görüntüle 622120 Eki Görüntüle 622120
Kızlar bende bunu gecenlerde aldım menun kaldım yenı ürünmüş banyo için sıktığın zaman köpük çıkıyor ve yayılıyor banyonun fayaslarında kullandım sabun kalıntıların çıkarıyor
canim ben sabun kalintilari icin caydanliktan sicak su dokuyorum uzerine 5 dakikada hazirEki Görüntüle 622120 Eki Görüntüle 622120
Kızlar bende bunu gecenlerde aldım menun kaldım yenı ürünmüş banyo için sıktığın zaman köpük çıkıyor ve yayılıyor banyonun fayaslarında kullandım sabun kalıntıların çıkarıyor
ahhhh canım sen bide onu bizim beynimize anlatsan allah düşmanımın başına vermesin çok zor hayırlısı
ahhhh canım sen bide onu bizim beynimize anlatsan allah düşmanımın başına vermesin çok zor hayırlısı
Mrb cnm hoşgeldin aramıza bende ilk evlendiğimde vajiydim 2 ay yapamıştım sonra burdaki arkadasların yardmıyla 5 günde yendim seni çok iyi anlıyorum çok zor bişey burdaki topikte söylnen agzersizleri yapıp yılmadan yaparsan emiim sende anlatırsın rabbim yardımcın olsundaha sonra inan beklediğim o 2 aya yandım
senin canın saolsun keşke orda olsaydım beraber hallderdik ama kendini yorma azar azr yap canım
askitom keskem daha once karsilashsaydik bak nasil atlatiyodun vajiyi
Mrb cnm hoşgeldin aramıza bende ilk evlendiğimde vajiydim 2 ay yapamıştım sonra burdaki arkadasların yardmıyla 5 günde yendim seni çok iyi anlıyorum çok zor bişey burdaki topikte söylnen agzersizleri yapıp yılmadan yaparsan emiim sende anlatırsın rabbim yardımcın olsundaha sonra inan beklediğim o 2 aya yandım
Aynen azi şimdiye kadar bebişde olmuştu belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?