En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evet canım 2 çoçuk 6,5 yıllık evliyim biri 4 aylık biri 3.5 yaşında rabbim sanada nasip etsin

çok geçmiş olsun,kız okula gidiyor heralde Allah kolaylık versin bu cimcimelerle bize

Evet canım 14 yaşında büyük kızım küçükte 22 aylıklık bakalım bi doktoru arayacağım getir derse götüreyim

Canım Yeşil derken tam anlamadım ben viladanın ürünlerini kullanıyorum bayılıyorum enson yer bezini aldım çok güzel şittetle tavsiye ederım oda microfiber

canım şu bayanların sattığı varya katalogdan ben aldığımda iyiydi sonra sildiğim yerler kokmaya başladı markasıı bilmiyorum ama dolar üzerinden hesap etmişti satan bayan

kızlar bide şu yeşil microfiberlerden kullanan varmı,benim sildiğim yerler kokuyor pis pis silemiyorum sizdede oluyormu merak ettim

Canım bende mikrofiber kullanıyorum çok memnunum bimdekilerden kullanıyorum ben hem mutfakta hemde yerlerde tavsiye ederim sen hangi marka kullanıyosun:26:

Afiyet olsun canımmmHiçte kıskanmadım lokumlarını

Bzde köpek oldugu için hergün değilde 4-5 gunde bir temizlik yapıyorum bayram temizliğ gibi o gunlerden biri bu gunde ama dah sor bulaşık bile yıkamadım

ev süpürülcek

Toz alıncak

paspas yapılcak

balkon yıknacak

çamarrış atılcak- asılcak

köpeğin odası temzilencek,

ana banyo wc duşakabın yıkancak

yatak odası balkonu yıkancak

yatak odası wc temizlencek

buzdolabı temizlencek

alex i gezmeye çıkartıcam

yemek yapıcam

yata çarşafları değicek

askitom lokumlar size kalsin ama su kurabiyeleri aldim bilesin tabagini yarin veririm

Canım bende mikrofiber kullanıyorum çok memnunum bimdekilerden kullanıyorum ben hem mutfakta hemde yerlerde tavsiye ederim sen hangi marka kullanıyosun:26:
Bendee biraz pis kou olyuor benimki cifle karıştıgı için sanırım. Kızlar ben Cif banyo jel Mavi kutulu hani şu

bununla büttünevi paspalıyorum azcık katıyorum mutfakfartada balkon yıkmadada çooook güzel kotuyor evi bir sadcee yumoş azcıkta deterjanla perdeleri 15 dk porgramda yıkıyorum ev miss gibi kokuyor

Kız ne işin var senin burda getsene anam bu saat olmuş kız lak lak yapıyo burda görende işi yok sanır

Seni becerikli hatun bende dün akşam mutfağı yaptım kızartma yapttım geri battı
canım şu bayanların sattığı varya katalogdan ben aldığımda iyiydi sonra sildiğim yerler kokmaya başladı markasıı bilmiyorum ama dolar üzerinden hesap etmişti satan bayan

Hımmm anladım bende bikere aldım sonra viledanın ürünlerini kulandım gercekten çok güzel

Son düzenleme:
Kız ne işin var senin burda getsene anam bu saat olmuş kız lak lak yapıyo burda görende işi yok sanır
Sorma yaa evi bok götrmeye 5 dk var. burdayım haal hiç kalkasım yok ama başlıcam birazda 2 dk dınleyenim

ara ara yazcam size bitti diye inşalllaaaahhh Benim şöyle bir taktiğim var ben zmanala yarışır gibi yaaprım işlerimi hızlı temiz didk didk ama çok zman sürmeden olabildiğince tertemizz ve hızlı.

Kız makine kokuyor kokuyor dediğiniz bulaşık makinesi miydi
Bulaşık makinemizde altta kapak yok tabii ki, ben çamaşır zannetim

Bulaşıkları eski süngerle sıyırırım çöpe, sonra atarım..
Geçen ay duruladım da nooldu!
Doğalgaz 500, su 85 lira geldi
Misafir çok vs vs derken çok duruladım, faturalar kendime getirdi beni
Makinenin parlatıcı gözüne sirke döküyorum, ne çamaşır suyu gerekiyor ne parlatıcı..
Çamaşır suyu da kullanılmamalıymış, ama arada bardaklar sararmasın diye azıcık atıyorum içine..
Zaten tableti bile yarım kullanırım, sirke de inşallah mis gibi yapıyordur..
Ama arada bir temizleyicilerle yıkamak gerek haklısınız...

oyle yemiyim dimi ben

hosgeldin canim o senin tatliliginben de seviyorum temizligi ama sanirim benim heruf bikti benim temizligimden:26:

Kız hala burdamısın sen kızdırma azerinimi tersi kötüdür walla önce iş sonra sohbet hadi bakim görelim seni

ben bardakları sıcak suda çamaşır suyunda yarım saat bekletiyorum pırıl pırıl oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…