- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.761
iki ay neki benim birbuçuk yılımı aldı
Mrb cnm hoşgeldin aramıza bende ilk evlendiğimde vajiydim 2 ay yapamıştım sonra burdaki arkadasların yardmıyla 5 günde yendim seni çok iyi anlıyorum çok zor bişey burdaki topikte söylnen agzersizleri yapıp yılmadan yaparsan emiim sende anlatırsın rabbim yardımcın olsundaha sonra inan beklediğim o 2 aya yandım
Cnm kıyamam sana ya benim ki 2 ayda bile kafayı yemiştiiki ay neki benim birbuçuk yılımı aldı
olmustu tebibak gecen bebis riksi var dedin nasil sevdirdim sana bebisi az kalsin kari koca isim dusunucektiniz
sizin herufler iyimis
hoşbulduk canım inan anlatılacak duygular degil ama arkadaşlarım çok iyiler bak bitaneside karamsarım bizizm nicklerimize bakın gerçekten çok zor
hoşbulduk canım inan anlatılacak duygular degil ama arkadaşlarım çok iyiler bak bitaneside karamsarım bizizm nicklerimize bakın gerçekten çok zor
zaten dr da öle dedi.yani bizim kocalar bukara anlayışlı olmasa çoktan bitermişte.canımız yanacak die bişey yapamıyolar.vajinismus kadınları olduğu gibi erkekleride varmışbaşına gelmeden bilmiyo insan çok şükür hallettik halledemeyenlerinde az kaldı
Size bişey diyeyimi eskiden şu ilk gece çarşaf olayına nekızardım nasıl ters gelirdi bana
Ama demeki ozamanda böyle yeniyorlarmış bu olayın oluşmasına engel oluyormuş annelerimiz yok mesala
Kültürse aynı kültür ama korkutan yapmak zorunda kalıyormuş
Size bişey diyeyimi eskiden şu ilk gece çarşaf olayına nekızardım nasıl ters gelirdi bana
Ama demeki ozamanda böyle yeniyorlarmış bu olayın oluşmasına engel oluyormuş annelerimiz yok mesala
Kültürse aynı kültür ama korkutan yapmak zorunda kalıyormuş
yeri gelmişken size sorim siz bilirsiniz geçen gün düdüklüde yemek yapıyordum taşdı fırının camı var ya o 2 li arasına et suyu sızdı ne yaptıysam olmadı en son tornavidayla fırını sökecektim kocacık tornavidayı sakladı ne yapmalım cam çok kötü görünüyo
çamşırı astım
yemeklerimi yaptım odayı hallettim,
bulaşık makinasınıda boşaltırsam rahat rahat otururum
kızlar büyük temizlikte neler yapıyorsunuz belli gününüz varmı
çamşırı astım
yemeklerimi yaptım odayı hallettim,
bulaşık makinasınıda boşaltırsam rahat rahat otururum
kızlar büyük temizlikte neler yapıyorsunuz belli gününüz varmı
Büyük temzlk derken cnm güz ve bahar temizliğindenmi bahsediyosun:44:
Oh rahatlamışsın canımbenim kız halen huysuz camı zor sildim bende yemigimin malzemeleri hazır onu yapıp kızı doktora gödüreceğiz
belli günlerim olmasını isterim ama çoçuklardan bazen şaşıyor canım
acaba dişimi çıkıyor,bide grip çok salgın çk geçmiş olsun işleri de boşver bebişin daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?