En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

hoşbulduk canım inan anlatılacak duygular degil ama arkadaşlarım çok iyiler bak bitaneside karamsarım bizizm nicklerimize bakın gerçekten çok zor

bu arada yavru kuslar ben neler yaptim
bulasik tamam
tezgahlari sildim
camasirlari katladim
yatak odasini sildim
salonu supurdum
toz aldim
wc lavaboyu ovdum
ben guya dun yapmistim buyuk temizligi

iki ay neki benim birbuçuk yılımı aldı
Cnm kıyamam sana ya benim ki 2 ayda bile kafayı yemişti

olmustu tebibak gecen bebis riksi var dedin nasil sevdirdim sana bebisi az kalsin kari koca isim dusunucektiniz

Ewet azerinim ya resmen hazırlamıştık kendimizi bebişe bide olmayınca benimki bi üzüldü var ya anlatamam

hoşbulduk canım inan anlatılacak duygular degil ama arkadaşlarım çok iyiler bak bitaneside karamsarım bizizm nicklerimize bakın gerçekten çok zor

Biliyorum tatlım benm içinde o günler kabustu resmen sende allahın izniyle atlatıcaksın önce inanman lazım inan gerisi geliyo

huu huu kızlarrr nasılsınız bakemm???
bugun hava cok guzel camasır yıkadım ortalıgı toparladım mutfagı toparladım sıldım supurdum bırazdan carsıya cıkıcammm

Size bişey diyeyimi eskiden şu ilk gece çarşaf olayına nekızardım nasıl ters gelirdi bana
Ama demeki ozamanda böyle yeniyorlarmış bu olayın oluşmasına engel oluyormuş annelerimiz yok mesala
Kültürse aynı kültür ama korkutan yapmak zorunda kalıyormuş

Son düzenleme:

yok ay o bende işe yaramadıannem ilk gece zorladı bizde zorlada olsa birlikte olduk.ozamandan sonra yok daha olmadı yani onunla ilgili değilde genellikle uzun süreli flörtlerde oluyomuş.tabi olmayanlarda var ama dr lar öle dio.

Ewet dogru çünkü erteledikçe erteliyosun ve iş daha çok zorlanıyor

camın arasını açarak temizleyebilirsin ama açınca tekrar iyi vidalayamazsan fırının hava alır
denenmiştir
bende sorun olmadı ama eşine söktürüp taktır istersen

çamşırı astım
yemeklerimi yaptım odayı hallettim,
bulaşık makinasınıda boşaltırsam rahat rahat otururum

kızlar büyük temizlikte neler yapıyorsunuz belli gününüz varmı

çamşırı astım

Büyük temzlk derken cnm güz ve bahar temizliğindenmi bahsediyosun:44:

çamşırı astım

Oh rahatlamışsın canım benim kız halen huysuz camı zor sildim bende yemigimin malzemeleri hazır onu yapıp kızı doktora gödüreceğiz
belli günlerim olmasını isterim ama çoçuklardan bazen şaşıyor canım

Son düzenleme:
Büyük temzlk derken cnm güz ve bahar temizliğindenmi bahsediyosun:44:

yok canım haftada bir koltuk altları,camlar,halılar...gibi

ben camlara kapılara kadın alıyorum diğer işlerimi kendim yaparım ,içime sinmiyor yalapşap oluyor sanki
buradaki hanımlar maşallah çok titiz yeni bişeyler öğrenirim diye sordum

bu topiğide iyki keşfetmişim valla okuyup gaza geliyorum

acaba dişimi çıkıyor,bide grip çok salgın çk geçmiş olsun işleri de boşver bebişin daha önemli

acaba dişimi çıkıyor,bide grip çok salgın çk geçmiş olsun işleri de boşver bebişin daha önemli

Dişi sorunu bıraz problemdebolsa atlatık gecen hafta ateşi vardı gödürdüm doktora bademçik dedi ilaç vedi hemen atibiyotik ilkaşamada vermiyeyim sorun olusa gel dedi şimdi tekraladı gödürecem dokturumuzda dedi girib salğını var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…