- 8 Aralık 2011
- 45.854
- 167.433
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.181
Yap canımbenim deama belki bi azeri usulu balik yapa bilirim
Yap canımben kokusuna dayanamıyorum da fazla yemediğim bişey ama annem rahmetli babam çok pişitirirdi haftada en 2 yaptırıdı bizde usandık herhalde tahamülüm yok kokusna şimdi annememi yaptırıp sporsormu yapsam
kk nın en titiz hatunları.......
nörüyonuz bakemmmmmmmm.
hafta sonu aöf sınavından dolayı nete giremedim.....yani girdim ama çok kısa süreliydi........
zaten başkasının evindeyiz......
rabyas; kuzum İMD sınav başvuruları başladı.....eğer ilgilenirsen incelersin......
benim evde leş gibi oldu ....yarın beni temzilik bekliyor
hoşgeldin gazaan mübarek olsun diyelim o vakitMerhaba hanımlar çok uzun zamandır kk ya üyeyim..ve takip ediyorum..ama sessiz bir takipçiydim ..bu mesajla açılışı yapmak istedim inş
biz küs değildik de öyle atışıp duruyoruz iştehehe kustunuz mu kiiiiz
askitom bi dus guzel bi koku aksama barisirsiniz siz
sizi dus koku kurtarmaz estos kendimden biliyorum
biz deeeAziii biz dün gece barıştık bile
eee çok doğru ama EZGİ kim kiTürk kızına bu mesajı yazsan sana vereceği cevap budur
erkekten gelen mesaj;
+ Aşkım Ezgilerle oturuyorduk büyük bir patlama sesi duyduk iki terörist içeri girdi bir tanesi canlı bomba olduğunu diğeri ise psikopat olduğunu söyledi kolumu kırdı yüzümde ve kolumda çizikler var 5 yerimden bıçaklandım arkadaşım öldü. polis zor kurtardı bizi bu mesajı da bir arkadaşa yazdırdım.
Kızdan gelen cevap ise şöyle;
-Ezgi kim?
benimkiler de bu sabah gitttiler eşim de şimdi sapanca daAzziii az önce kaynanam aradı cuma günü geliyolarmış
Ev temiz ama yine ayrıntılara grmek lazım
Aaaa kimse bilmiyo canım senle ben bide burdaki kızlar ne olur canımKeskem söylemeden yapsaydin tanemim yazdıkların malesef kayda geçti
bende küsemem ya. Ben küsemem en fazla bir saat sonra bi gülme kırızı geliyorhoşgeldin gazaan mübarek olsun diyelim o vakit
biz küs değildik de öyle atışıp duruyoruz işte
zaten barıştık
belli bi sene sonra insan tartışınca küsemiyo kız
söylenenler vız gelip tırs gidiyi
biz deee
eee çok doğru ama EZGİ kim ki
benimkiler de bu sabah gitttiler eşim de şimdi sapanca da
geceye ancak döner
bende küsemem ya. Ben küsemem en fazla bir saat sonra bi gülme kırızı geliyor15 sene de toplam 1 gün sürmemiştir küsmemiz
hoş gedin canımBu arada buradaki Hanımların isimleri ne , kaç yaşındasınız , çalışıyomusunuz ne kadarlık evlisiniz ? Tanışarak hızlı bi giriş yapayım bende :)
çok yoruldum ama hala bitmedi işlerim
yaptıklarım
oğlumun odasının camlarını sildim dolabını sildim yatağını sildim kapısını sildim halısnı süpürdüm yerlerini sildim çıktım
oturma odasında da aynı işlemleri yaptım
çamaşır attım makineye onlar çıktı serdim yenilerini attım onları da serdim balkonu yıkadım öğle yemeği için fırına papates ve karnıbahar attım onlar olana kadar mutfak pencerelerini sildim haaa ortalığı da topladım kahvaltımızı yaptık ve ben başladım yoruldum ama yapılacaklar var
yapacaklarım salonun pencereleri koltuklar ve mobilyalar silinecek yerler silinecek
tuvalet ve banyo yıkanacak hol silinecek
kiler ve arka ardiye toplanacak camları silinecek
oğlanı yıkamam lazım oyyy çok var artık bir kısmı kalacak
merhaba kızlar bende yeni üyeyim:)) yeni evliyim ev işlerinden de nefret ediyorum :)
Ben de 22 yaşındayım azeriyim bir kızım varBu arada buradaki Hanımların isimleri ne , kaç yaşındasınız , çalışıyomusunuz ne kadarlık evlisiniz ? Tanışarak hızlı bi giriş yapayım bende :)
merhaba kızlar bende yeni üyeyim:)) yeni evliyim ev işlerinden de nefret ediyorum :)
Maşallah tanemim hep böyle olursunuz inşallahbende küsemem ya. Ben küsemem en fazla bir saat sonra bi gülme kırızı geliyor15 sene de toplam 1 gün sürmemiştir küsmemiz
biz de küs durmuyoruz ben biraz trip atıyorum
baktım alttan alıyo daha da triplere giriyorum naz,niyaz fln
ama hiç oralı olmuyosa ben alttan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?