En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Halıların altına havlu koydum şimdiden kokmaya basladı ne yapcam bilmiyom pencereleri açtım havada yagmurlu çıkaramıyorum

merhaba canim hosgeldin

tanemim buna bayildim ben ya
bu arada nasil oldun:26:
gece çok öksürdüm canım uyumadım erkende kalktım sonrada uyuya kalmışım İnelere devam ama çok yakıyor yaaa :18:

Koydum azi koydum çekti baya ama üstte değil altta ıslaklık görünüyo anlamadım ben bişey bu işten
geçmiş olsun canım aziii dediği gibi yap canım içinede sinmiyosa yıkamaya ver cumaya kadar kurur

merhaba canim hosgeldin

tanemim buna bayildim ben ya
bu arada nasil oldun:26:
gece çok öksürdüm canım uyumadım erkende kalktım sonrada uyuya kalmışım İğnelere devam ama çok yakıyor yaaa :18:

Koydum azi koydum çekti baya ama üstte değil altta ıslaklık görünüyo anlamadım ben bişey bu işten
geçmiş olsun canım aziii dediği gibi yap canım içinede sinmiyosa yıkamaya ver cumaya kadar kurur

Saol cnm aradım halı yıkamayı cuma ya yetişmez hava şartlarındn dolayı şimdi tüm penereleri açtım bıraktım öyle:18:

Silip öylemi kurutmaya bıraksam acaba koku kalmasın diye:44:
ne kadar kismi islak askitom halinin:26:

yakar tabi tanemim valla ben de cok korkuyorum igneden:18:
bu arada yemek yarismasinin yeni kategorisi belirlendi

ne kadar kismi islak askitom halinin:26:

yakar tabi tanemim valla ben de cok korkuyorum igneden:18:
bu arada yemek yarismasinin yeni kategorisi belirlendi

Cnm mutfak yollugumun yarısı holdaki halınında hemen hemen hepsi inş. Kurur
Bu arada çamaşırlarımı astım bulaşık makinamı boşalttım kirlileridizdim peynirli çöreklerimi yaptım poşetlere ayırıp dondurucuya attım şimdi wc yi ovucam kociş gelmek üzeredir bu hafta için liste yapıcam ki hiç bişeyi unutmadan ayrıntılı ev temiz olsun

amanin baya islanmis kuzuhepsini dedigim gibi yap merak etme kurur
cumaya daha 5 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…