En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam hamarat hatunlar..bende kahvaltıdan sonra evi süpürdüm
mutfak çekmecelerimi düzenledim
mutfağımı topladım
banyo paspaslarım makinada asacağım
hava bugün güneşli çok şükür
şimdi oğlumu yatırıyorum sonra yerler kapılar silinck
ocak silincek
banyo silincek ciflencek yıkancak
wc ovulacak
sonra tekrar rapor yazıcm size...

Vuslat eline sağlık..enfes gözüküyooo hani bize...:26:

evet bende izledm kadının şansına ev temiz çıktı..diğerlerine göre çok iyiydi zaten 4 cü oldu..bu programda hak yeniyor bence..herkesn aynı pis olmuyo evi..eldivensz banyoyu temizledi...bi kaç kere aynı bezi kullandı sanki bez kıtlığı var...tam oturup izlemedm kendi işlermden ama kısa sürede bunlar gözüme çarptı benm...

Anaaaaaa ben yazdım gittim kimse bişeyy yazmamış yahuu işlerimi bitirdim bile...

Yerlerimi fayansları sildim çamaşır sulu cif döktüm parlattım resmen..banyoyu cifledim yerleri ovdum musluğunu bile parlattım..
Paspasları astımm..mutfağın yerleri salon koridor silindi..fortmentonun tozu alındı aynası silindi
yatak odasının tozu alındı silindi..wc ovuldu ciflendi kapıların tozu alındı dış kapıya kadar silindi.
Mercimek köftesi yapıldı
oğluma yoğurt mayalandı yedirildi bitmeyendn...mutfak toplandı..tek çöpleri atamadım onuda yarın eşim atar dışarı çıkamadım çünkü..şimdi oğlum uyuyacak.sonra oyuncakları toplancak...paspaslar kurusun alcm gece...

Bu arada müslüm gürsesin durumu iyiye gitmiyormuş..acil şifa diliyorum..

selam kizlar nasilsiniz.hamaratsiniz mashallah.1 haftadir giremedim.tis cok bizde.pazarda kaynanamlar gelecek 1ayligina.ne pisiriyim bir fikir verin.menumde ne olsun bilemedim.:26::26::26:

Kuzular Günaydın nerdesiniz yahu cumartesi diye mi kimse yok:26:
Benim kaynim hala bizde
Benim şimdilik işlerim
Yataklar
Bulaşık
Bir de cadiyi yikicam
Yemegimi akşam yaptım
Bu arada bu akşamdan itibaren en hamarat hatunun ismini yazıp özelden atın bana

Günaydın canım kolay gelsin canım

günaydın kızlar
bende evi toplıycam ,kahvaltı hazrlıycam sonrasında kirlileri makinaya dizicem, masa sandalyelerini silicem
renklileri makinaya atıcam yine ütüm var onları yapıcam katlanıcak çamaşırlar var katlayıp yerleştiricem ,
wc yi ovucam ,banyoyu silicem, mutfagı süpürüp silicem
yemek yapıcam , camların kenarlarını alıcam

azii hamarat hatunmu seçiyoruz benm hiç haberim yok nasıl olii o:44:

günayddddddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn................kahvaltı edildi ,tüp bitti .......tüpçü gelsin de yürüyüşe gıdecegız......eve geldikten sonra temizlik var bugün.....bekleyın beni anacım

hııııııııııı et yemekleri kategorisi güzel olacak.....tabi sizinle..siz olmazsanız olmaz

lokumları yaptım canım, resim eklerim şimdi...
kv ler yatıya kalmıyorlar,evlerimiz yakın oturmaya gelmişlerdi. bugün sürüyle işim var.. benim sıpa, babaanne ,halaları görünece kuduriyi evi alt üst etti dün

bugün yapılacaklar
-yerler süpürülecek
-silinecek
-wc yıkanacak
-tezgah toplanacak
-bulaşık mak. yerleştirilecek
-balkonlar yıkanacak
-kapı önü silinecek
-yemek yapılacak:44:
-kuzumun odası toplanacak
-ütü yapılacak

tansiyonum mu düşük bilmiyorum sabahtan bi baş dönmesidir gidiyor hayrolsun inş

azi dün yaptığım lokum bu işte, evet roludan başka herşeye benzediğinin farkındayım ama dediydim rulo özürlüyüm diye görüntü olmadı ama tadı çok güzeldi, ha bu arada teşekkürler rabsayım

Sen oyunu vereceksen katiliriz demi tanemim
Hadi bakalım

Aaa çok güzel ellerine sağlık kuzum şunun tarifini bi ben almadım galiba

Son düzenleme:
günaydın hamarat canlarrnasılsınız?

dün misafir agırladım cok şükür....gec gitmeleri dısında her şey iyiydi (saat 9 da geldiler gece 01:30 da gittiler) (11 de uyuyan biri olark bittim tabi)

dün eve gittim...yemegimi ocaga koydum....bulasıkları makineye yerlestirdim....
evi süpürüp sildim
toz aldım

wc-banyo yıkadım...
balkonları yıkadım.
profiterol yaptım...
sigara böregi kızarttım...

masamın üzerine acık büfe gibi herseyimi hazır ettim tabi servisi yine ben yaptım

bugün sabah kalktım...kahvaltı sofrasını topladım geceden kalan bulasıklarla kahvaltı bulasıklarını makineye yerleştirdim,çalıştırıp cıktım evden...işe basladım

aksama evi süpürcem toz alcam..wc temizlenecek...kardescagzım gelcek...istedigi yemek neyse ögrenip onu pişircem kuzumaa

büyük temizlik yarın

Son düzenleme:
gunaydinlar.nasilsiniz kizlar.bugun kizimla bas basayiz.yedirdim bende yedim.yaaaaaaa soyleyin ama ne yapiyim yemege kaynanam gelecek

oy sizin köleniz olsun veriirzz yaww
Bu lafını hatırlatırız ama
Maşallah kuzu sana begendiler mi bi sey söylediler mi:26:
gunaydinlar.nasilsiniz kizlar.bugun kizimla bas basayiz.yedirdim bende yedim.yaaaaaaa soyleyin ama ne yapiyim yemege kaynanam gelecek

Cinis dolma dovga plov bisirbu arada eşinin ailesi de azeri dimi:26:

Bu lafını hatırlatırız ama

Maşallah kuzu sana begendiler mi bi sey söylediler mi:26:

Cinis dolma dovga plov bisirbu arada eşinin ailesi de azeri dimi:26:

kuzum yemekli gelmediler vazgectiler..gecen yazdım...ama profiterolü falan sildi süpürdüler....adam sigara böreginden bolca yedi...

hanım yapmıyomus pek yemek....hamur işi hiç bilmiyomus:26:bi seneyi gecti evleneli ögrenmeye de niyeti yok gibi valla

aslında diyorum bazen bende mi bilmeseydim,bu kadar becerikli olmasaydımyoruluyorumjmmm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…