- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.181
Size de yaranilmiyo heazi üşenmedin mi senhaftanın tembeli ben miyim ya kafam döndü yalnız benım hihihi
Kuzum anket zor olur ya her seferinde isimleri değişmek zor olur ama muneye bi sorcamSelam hamaraat bacılaarrr
bende afacanı uyutup iş yapayım dedm ama mümkün değl oynuyo bende o oynarken mutfağı topladım ocağımı sildim bulaşıkları makineye koydm açıcam şimdi..ketılımın içine sirke koydm kaynattım kirecleri çıktı..ev biraz sirke koktu ama olsn..
Sonra evi süpürdm esada mama yedirdm..banyonun dün yıkanan paspasları serdim yatak odasını topladım dolaplarda kıyafetler dağılmış onları düzenledm..bi tek bi camım kaldı sillnck ama oğlan uyumuyo o uyuyunca yaparım..misafirlğe çağrıldm ama gidesim yok neyse
azerin biscolatadaki adam kaslı maslı evet ben kocaya öyle desem tv kanalı kapatır hemen...
Aklımda bi kaç isim var ama listemi yapsaydık oy kullanmak için anket falan isimleri yazıp..ama oy atanlar belli olmasa küslük olmasn diye..olmamı öyle bişi bu hafta neysede önümüzdki hafta mesela...haj yenmez belki..
ben.hamile.olduğum.için.iş.güç.yapmıyorum.ama.ev.batıyo.bana.heryer.heryerde.resmen.
Cornellahayatim ben bu kilolari dukan diyeti ile verdim vede vermeye devam ediyorum bakiniz "dukan diyeti deneyimleri"
selam millet;
ben de loveliden gördüm geldim buraya.
bugün timizlik günüm :) şimdilik sadece mutfağı topladım, çamaşır bul. makinelerini boşaltıp, yenilerini yerleştirdim. salonu topladım, süpürdüm, tozunu aldım, halıyı kaldırıp yerleri buharlı mopla temizledim, halıyı tekrar serip, üstünden tekrar süpürdüm.
şimdi fırına tuzlu kurabiye attım, o piştikten sonra geri kalan yerleri süpürüp silmeye devam ediciğim.
dukan mıhımm biliyorum kıyısından dönmustum ,kendime güvenemedım cunku bir bozarsan her şey bıtıyormuş dukanda......
Ben geldimSabahtan beri daha yeni oturdum nescafemi yudumluyorum:126:
Bugün ki raporum (kızımın yardımıyla)
Sobaları yaktım
Bütün evi dip köşe süpürüp sildim, koltukların altı,bazaların altı silinmedik yer kalmadı
Bulaşıkları kızım yıkadı, odasını topladı tozunu da kendi aldı
Salonun, çocukların odasının, yatak odasının tozu alındı, pencerelerin mermerleri silindi
Fırın, ocak silindi, mutfak kiler dolabıbıda elden geçirip düzenledim
Odunluk temizlendi
Makinaya renklileri attım, kuruyan çamaşırları toplayıp yerleştirdim
Tabi bir de aralarda miniğimi emzirip alt bakımını yaptım, neyseki bugün pek huysuzluk etmedisese uyanmasın diye çocukların odasında uyuttum bir kaç saat deliksiz uyudu uyanınca da abisiyle küçük ablası oyaladılar biraz, biraz önce emzirdim yine altını değiştirdim, dişliğiyle oyalanıyor çocuklarda derslerini yapıyorlar
Kalanlar;
Yıkanan çamaşırları çıkarıp asıcam
Yemek yapıcam
Çocukları banyo yaptırıcam, sonra da kendim giricem duşa
Yoruldum sırtım fena ağrıyor
şaka bi yana da benim aklımdan geçen isim aşk, bu hafta çok çalıştı hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?