En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam hamaraat bacılaarrr

bende afacanı uyutup iş yapayım dedm ama mümkün değl oynuyo bende o oynarken mutfağı topladım ocağımı sildim bulaşıkları makineye koydm açıcam şimdi..ketılımın içine sirke koydm kaynattım kirecleri çıktı..ev biraz sirke koktu ama olsn..
Sonra evi süpürdm esada mama yedirdm..banyonun dün yıkanan paspasları serdim yatak odasını topladım dolaplarda kıyafetler dağılmış onları düzenledm..bi tek bi camım kaldı sillnck ama oğlan uyumuyo o uyuyunca yaparım..misafirlğe çağrıldm ama gidesim yok neyse

azerin biscolatadaki adam kaslı maslı evet ben kocaya öyle desem tv kanalı kapatır hemen...

Aklımda bi kaç isim var ama listemi yapsaydık oy kullanmak için anket falan isimleri yazıp..ama oy atanlar belli olmasa küslük olmasn diye..olmamı öyle bişi bu hafta neysede önümüzdki hafta mesela...haj yenmez belki..

azi üşenmedin mi sen haftanın tembeli ben miyim ya kafam döndü yalnız benım hihihi
Size de yaranilmiyo he
Kuzum anket zor olur ya her seferinde isimleri değişmek zor olur ama muneye bi sorcam

Cornellahayatim ben bu kilolari dukan diyeti ile verdim vede vermeye devam ediyorumbakiniz "dukan diyeti deneyimleri"

Hafta içi hiç iş yapamadığımdan haftasonu işle geçiyor
Mutfağı epey elden geçirdim
ocağı cifledim tezgahı çamaşır suyuyla sildim
birikmiş bulaşıklar makinaya, ama almadı hepsini :18: durum o kadar vahim yani
buzdolabına bi baktm neler var neler yok neler bozulmak üzere onları ayırdım dolabı sildim ve alışveriş listesi hazırladım

banyoda lavobayı sildim hemen 2 dk, zaten bi dagınıklık falan yoktu, yerleri bi viledaladım bir de klozeti ilaçladım
duşakabin kalsın şimdik uğraşamam

çiçekleri suladım (aşırı çok çiçeğimiz var ama 1 saatten fazla alıyor) :26:

çamaşır attım makinaya sabah erkenden onları astım sonra

eski gazeteleri toparladım
kocaman kocaman çöp poşetlerinden doldurdum bir tane yarın akşam üzeri kağıtçıya vercem

kalan bulaşıklar + yemek
bunları da halletikmi tamamdr

yarında sil süpür sonra gezmeceee

çamaşırları eşim ütüler

Son düzenleme:
ben.hamile.olduğum.için.iş.güç.yapmıyorum.ama.ev.batıyo.bana.heryer.heryerde.resmen.

bence salma kendini çok, tabiki yorma kendini ama çok da rahata alışma çünkü bebiş doğunca her şey çok daha zorlaşacak işler artacak ve bebişin sağlığı için evinin temiz derli toplu olması gerekecek
Allah sağlığıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

bugün neler yaptım
kahvaltı hazırladım kahvaltıdan sonra bulaşık makinesini çalıştırdım
sütü almıştım mayaladım evi topladım tuvalet ve bayolar yıkandı çarşaflar değişti toz alındı
çamaşır makineye atıldı teldekiler toplanıp katlanıp kondu yenileri serildi makineye bir daha çamaşır atıldı
tlf üzerine misafirim geleceğini öğrendim bir kek yaptım
pilav çorba taze fasülye ocağa kondu misafirler geldi yemek yenid çay içildi derken onlar gitti ortalık toplandı bulaşık makinesine bulaşıklar dizildi büyük olanlar yıkandı makinedeki çamaşırlar serildi
şimdiki durum oğlum makasla kağıt kesti ortalık kağıt dolu toplanma süresi ile dağılma süresi arasında 20 dk var

Son düzenleme:
Redbox avatarındaki gülben ergenle atlas galiba...ne kadar şişmiş o zaman...ayrılmasına çok üzülmüştüm çünkü hayatta en son isteğiydi boşanmak boşanan anne baba çocuğu olduğu için..hayırlısı olsn...3 erkek evladı var Maşallahhh...neyse daldım gülbene bi an...

Cnm hamilelik zaten insana üşengeçlik veriyor ben 7 ci ayıma kadar çalıştm hamileyken bazn masamı toplamak bile içimden gelmezdi ama baznde enerjiyle dolardım..arkadaş doğru demiş kendini salma..çünkü ilk zamanlar doğumla hadi zaten iş yapamıyosun ama sonra gelen giden olunca her yer dağılıyor..ben çok titizdim doğumla bişey yapamayınca deli oluyordm..hatta kimse gelmesn istiyordm ev dağılıyo diye..ama bi iyi oldm oğlum uyudukça işlerimi yaptm..milet o uyuyunca sende uyu diyordu ben evl temizliyordm.buda kötü belki ama en azından evim düzenliydi hep..insan kendini nasıl alıştırırsa öyle gidiyoo bence..benm kardeşm yediği tabağı kaldırmaz annemi deli eder hep..yapacak bişey yok..bu saatten sonra değişeceğni sanmıyorm 14 yaşında daha ama ufaktan bazı şeyleri aşılamadı annem hep ufak dedi durdu..şimdi çekiyoo..

Kısacası redbox demem o ki bence bazı alışkanlıklar ufaklıktan geliyoo..rahat olmak anne eline alışmak falan..ben hep işleri kendm yaptm annem beğenmese bile ona yardım ederdm..şimdi kaymağını yiyorm çünkü öyle alıştığım için pek sıkıntısını çekmedm..sende azmedersen istersen herşey olur bebekten sonra..şimdide yapacaksan ufak ufak yap sakın ağır kaldırma..uzanma yukarı dolaplara falan...ama ne kadar temizlik o kadar rahatlık bence...ilerde kaymağını yersin ozaman..mesela ben doğumdan önce işten ayrılınca bütün tüllerimi yıkadım halılrı yıkattım tozlarımı aldm son güne kadar doğumla zaten iş yapamayınca hepsi temiz oldu gelene gidene karşıda rmahcup olmadm sende kendn yapamıyosan bile bi akrabandan yardm alırsın belki....

Kızlar bende şimdi oğlumla markete gittim geldm..hep almak istiyordum domestosun rezervuar bloğu çıkmıştı alafrangaya oluyo alaturkayada...atıyosun şifonun içine klozeti temizliyo..bakalım işe yaracakmı...inş güzel temizler...deneyen varmı aranızda acaba..

Bugün fazla işim olmadı şimdi mücver yapıcam..beyazlarıda çamaşır suyuna bastm yarın yıkarm artık iç çamaşırlarıı bastm..gömlekler yıpratır çünkü..oğlumun uyurken gideym yapayım yemeklerimi..

Azerin inş onay çıkar adminden cnm..daha iyi olurdu..

ben hamilelin 7 ayında erken doğum gibi sancılanınca o gün de ev çok kirliydi hiç iş yapmıyordum dr giderken eyvah ev çok pis ne yaparım ya ay gelenler olur benle ev kirli neyse yanlış alarm olunca her gün basit işleri yaptım derli toplu tuttum evi en azından ani doğum olursa dönüşte ev temiz olur diyordum

mutfağı, antreyi, holü ve yatak odasını süpürdüm, halılarını kaldırdım. mutfağı ve yatak odasını buharlı mopla sildim, halılarını serdim. makinedeki çamaşırları çıkardım, 3. postayı makineye attım. bulaşık makinesindekileri çıkartıp yerleştirdim.

sırada oğlumun odasıyla, ütü yaptığım ıvır zıvırları koyduğum oda kaldı.

dukan mı hımm biliyorum kıyısından dönmustum ,kendime güvenemedım cunku bir bozarsan her şey bıtıyormuş dukanda......

evet canim DUKAN evet kurallari var tabiki ama o kadarda kati degil bence.kural disina ciktigim,kacamak yaptigim zamanlarim oldu tabikiama ertesi gun hic birsey olmamis gibi devam ettim yavas yavas veriyorum ama veriyorum

diyorum

Ben geldimSabahtan beri daha yeni oturdum nescafemi yudumluyorum:126:
Bugün ki raporum (kızımın yardımıyla)
Sobaları yaktım
Bütün evi dip köşe süpürüp sildim, koltukların altı,bazaların altı silinmedik yer kalmadı
Bulaşıkları kızım yıkadı, odasını topladı tozunu da kendi aldı
Salonun, çocukların odasının, yatak odasının tozu alındı, pencerelerin mermerleri silindi
Fırın, ocak silindi, mutfak kiler dolabıbıda elden geçirip düzenledim
Odunluk temizlendi
Makinaya renklileri attım, kuruyan çamaşırları toplayıp yerleştirdim
Tabi bir de aralarda miniğimi emzirip alt bakımını yaptım, neyseki bugün pek huysuzluk etmedisese uyanmasın diye çocukların odasında uyuttum bir kaç saat deliksiz uyuduuyanınca da abisiyle küçük ablası oyaladılar biraz, biraz önce emzirdim yine altını değiştirdim, dişliğiyle oyalanıyor çocuklarda derslerini yapıyorlar

Kalanlar;
Yıkanan çamaşırları çıkarıp asıcam
Yemek yapıcam
Çocukları banyo yaptırıcam, sonra da kendim giricem duşa
Yoruldum sırtım fena ağrıyor

huuuv valla helal olsun..bide arada kk ya girip bunları yazmışsın bunuda ben ekliyeyim dedim

Vuslat maşşaaaalllahhhh bacım bu kadar işi bugünmü yaptın valla bravooo 4 çocuk var bide...hadi 2 si okulda 1 i yardım etse..ufaklı gene sana bakıyoo dimi..çok çocuk oluncada oyalama şansları oluyoo işte..ahhh ahhh benmde bi kızım olaydı..2 cinin kız olacağını bilsem 5 sene beklemem yaa...:97:ama kızım benm onun annesi olmamdan memnun olmaz o başka..sürekli bi yerleri sildirirdim çünkü.....çok şanslısın o bakımdan bak kızında yardımcı olmuş..alıştır alıştır faydası olur ilerde sana..bende oğlumu öğretcem ama babası duymasın kızıyoo..erkekmiş işmi yaparmış..bende diyorum senin gibi otursunmu öyleee......en azından dağınıklığını bari toplasın..
Dün bbasınıın parfümüyle oynuyordu bi baktm gitmiş tekrar yerine koymuş..öyle mutlu oldumki piyango vurmuş gibi...
vuslat bcm bişey srcm sana bezi kaç yaşında bıraktırdın diğer 3 üne cnm,..benmki daha 1 yaşında ama ..önce nasıl başlasam bilmiyorum ilersi için..mesela alıştırma kilodu kullansammı gece gündüz bi anda bıraktırsam..? Ooofff off daha çok yolum varmış bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…