En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Sağol canım benim senin kuzu da avatardan gördüğüm kadar çok şekeranasina çekmiş
aaaaaaaaaaaaaaaa

klavye hatası..corni hayatım ya da ne istersen de

Ben Bebe desem olmaz mı ki

seyhan da oturuyorduk cnm kenan evren bulvarı .siz nerdesınız hatta nerede okudun dıye sorayım

corci mi iyiymiş ya... o zaman bende nuri oliyim

Sağol canım benim senin kuzu da avatardan gördüğüm kadar çok şekeranasina çekmiş

Ben Bebe desem olmaz mı ki
de anam babam deeeeee ne istersen de yafriiiiiiimmmmmm

seyhan da oturuyorduk cnm kenan evren bulvarı .siz nerdesınız hatta nerede okudun dıye sorayım

kenan evren şimdi çukurova ilçesine baglı..yani yukarı taraflar çukurova oldu...bende turgut özal-huzurevleri tarafındayım...evlenmeden önce otogara yakın oturuyodum cnım....o tarafta okudum yani ilkokul ve liseyi...ortaokulu meydan da okudum.üni de muğlada

Kız özelden yazıcan ismini

Kiz corni bu avatar ne

Galatasarayın sempatik tatlı mı tatlı kalecisi muslera

hımm evet çukurova.......sende şehir değiştirmiş gibi olmussundur otogar nere turgut özal nere değil mi çok uzak birbirine

hımm evet çukurova.......sende şehir değiştirmiş gibi olmussundur otogar nere turgut özal nere değil mi çok uzak birbirine

aynen öyle canım...annemlere sık gidemiyorum o yzden..45 dk flan sürüyo...metro sayesinde....2 arac yapsam 1,5 saat...arabamız olsa 20 dk....inş alırız Allahım nasip ederse...

aynen öyle canım...annemlere sık gidemiyorum o yzden..45 dk flan sürüyo...metro sayesinde....2 arac yapsam 1,5 saat...arabamız olsa 20 dk....inş alırız Allahım nasip ederse...

Şu kaleciye olan fikirlerini senin herif biliyor mu

biliyo biliyo cok sempatık tatlı diyorum ..o da evet diyo yakısklı degıl kız ama cok sempatik ondan kıskanmıyor....biscolata erkeklerıne diyim bakım öle ne oluyor

bu arada ben kimi sececem ya ohoooo böle olmiiiiii azi ya.....yeni bir yöntem geliştirmen lazım......unutuyoz kim ne yapmış....benim de aklımda 1-2 isim var.....

selam millet;

ben de loveliden gördüm geldim buraya.
bugün timizlik günüm :) şimdilik sadece mutfağı topladım, çamaşır bul. makinelerini boşaltıp, yenilerini yerleştirdim. salonu topladım, süpürdüm, tozunu aldım, halıyı kaldırıp yerleri buharlı mopla temizledim, halıyı tekrar serip, üstünden tekrar süpürdüm.

şimdi fırına tuzlu kurabiye attım, o piştikten sonra geri kalan yerleri süpürüp silmeye devam ediciğim.

Selaaam kizlar
ayyy siz ne becerikli hatunlarsiniz yaabosverin isi gucu hayat cok kisa keyfini cikarmaya bakintemizlik yapsakta olecegiz yapmasaktaama rahmetli cok pasakliydi deme riskleri var

Canlar usenmedim sizin icin tek tek 60 sayfayi gezdim raporlari alintiladim size kolay olsun diyebu arada yapilacaklari yazanlari malesef alintilamadim cunku rapor gerekli bizeen cok da eflos ve sardunyanin mesajlari boyle malesefen iyi rapor veren olarak da rabyasi tebrik ederim

bende raporumu vereyım;
bütün ev baştan aşağı süpürüldü,silindi
tozlar alındı
çamaşırlar serildi
banyo-wc yıkandı
yemek yapıldı
mutfak temizlendi

sanıırm bu kadardı

merhaba kızlar nasılsınızz?
bugun cok ısım yoktu
yatak odası toparladım
ortalıgı toparladım
bulasık makınesını calıstırdımm
yemegımde var
tv ızlıyorummm

günün raporu
-yatakları topladım
-bulaşıkları yıkadım
-yemek yaptım
-etrafı düzettim

annemlere gittim, bügünlük iş serüvenim kısa sürdü

kuzular hala burdamisiniz
ben de yemek yaptim baya bi kisnis vardi onlari ayikladim yikadim suzulmeye biraktim cikan bulasiklari yikadim kizi yedirdim
siz ne yaptiniz
bu arada libyana bebem hosgeldin
tanem hala ugramadi mi:26:

merhaba kızlarrrrr
bugün cok ısım yoktu rutin işler yapıldı
yatak odası toparlandı
ortalık toparlandı
bulasık makınesıne kırlıler koyuldu
2 saat ders anlatıldı....

bunlar da digerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…