En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu lafını hatırlatırız ama

Maşallah kuzu sana begendiler mi bi sey söylediler mi:26:

Cinis dolma dovga plov bisirbu arada eşinin ailesi de azeri dimi:26:

kiz japonlar
evet azeriler daha dun onlara misafir gelmis o yapmisbaska bir sey ne yapabilirim koley olsun ama
buarada bizde herkes bana cinis der.

merhaba kızlarrr nasılsınız bakemmmm??
ortalık toparlandı
makınaya camasır atıldı onlar cıktı asıldı
mutfak tamamdırr
yatak odası tamam
bı ev supurup sılcemm toz alcam baska ısım yokk
bırazdan yemegımıde yapıcam sonra dısarı cıkcaazzzz

ne demek canımm afıyet bal seker olsunn ellerıne saglık begenmene sevındımmm bu arada gayet guzel gorunuyoo hındıstan cevızı az gıbı geldı sadece

Adam senin yaptıklarını gördükten sonra kadının basının etini yer artık
kiz japonlar
evet azeriler daha dun onlara misafir gelmis o yapmisbaska bir sey ne yapabilirim koley olsun ama
buarada bizde herkes bana cinis der.
O zaman yeni kesfettiyim havuç salatası
Kaşık salata bi de çoban salatası
Püre et sote alternatif olarak pureyle yemek için köfte yapa bilirsin
Sonra biraz daha dusuniyim
Tatli yapacakmisin yoksa hazir mi alacaksın

Rabyasim şu tatlinin tarifini bi daha yazsana

Kızlar evi topladım. Kahvaltımızı yaptık kirlileri makinaya dizdim ocağımı temizledim masa sandalyelerini sildim
Çamaşırlarımı katladım ,ütü yaptım renklileri makinaya attım çıktılar hemen astım
Evi süpürdüm, mutfagı sildim
Banyoyu sildim lavabosunu ovdum , wc yi ovdum camlarımın önlerini sildim yemek işim yattı hava çok güzel diye sahilde mangal yapmaya karar verdik kocişi markete yolladım bende hazırlıklara başladım

5 sb süt
4.5 yk un
1 yk nişasta
1.5 sb seker
3 yk kakao
malzemelerı karıstır muhallabı pısır.ılımaya bırak. fırın tepsısıne bolca hındıstan cevızı dok hıc bosluk kalmasın. ılıyan muhallebıyı guzelce uzerıne dok. sonra tarıfıne gore hazırlanmıs kaymak tadında santı yada normal santıyı yap ve muhallebının uzerıne onuda yay en uste cevız serp bol cevızlı guzel oluyor. buzdolabına koy dınlensın. sonra 2 parmak serıtler kes ve yuvarlayarak rulo yap. afıyet olsunn

Son düzenleme:

hemen alıyorum tarifi...en yakın zamanda da deniyorummm...teşekkürlerrrr

Kuzum nişasta ne nişastası:26:
kızlar yaaa biz tanısmadık

Azeriyim Azerbaycan'da yaşıyorum
22 yaşındayım
2 yaşında kızım var

Son düzenleme:
hehe olurrr....adanalıyım ve adanada yasıom....adım çağla.mayısta 27 yasına gircem inş projeciyim.... bi aylık evliyimmm..

öle mi ... bende adanalıyım ama şuan evlilikten dolayı orada değilim.....27 yasındayım adım tugba.burda tugba coktur sen bana direk corci diyebilirsin

herşeyi tamamladın,muhalebi falan pişti sonra bi baktım var zannettiğim hindistan cevizi kavanozu boş malesef hindistan cevizi kullanmadan yaptım,acaba hindistan cevizi olmadığı için mi sarılması zor oldu:26::26: bu sayılmaz bi dahakne hindistan cevizli yapiyim o zaman tam olur

hehe olurrr....adanalıyım ve adanada yasıom....adım çağla.mayısta 27 yasına gircem inş projeciyim.... bi aylık evliyimmm..

mumnun oldum canım. efenim bendeniz de feriha, yaş 22 ,3 buçuk yaşında bi oğlum var, batmanda yaşıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Ben de Züleyha
22 yaşındayım
2 yaşında kızım var

canım senin kuzunun resimlerine baktım albümünden,maşallah, çok tatlı, Allah bağışlasın

öle mi ... bende adanalıyım ama şuan evlilikten dolayı orada değilim.....27 yasındayım adım tugba.burda tugba coktur sen bana direk corci diyebilirsin

oo bi hemseri daha...cok sevndim..neresindensin canım?yani burdayken nerde oturuyodun?

Ee kuzular hamarati dusundunuz mu:18: benim aklımda biri var sanki

düsüneym bi....gecmişe bakiym tekrar...kim ki acıbağğğoyları sana özel mesajla mı atıyoduk canım...:26:

Ben de Züleyha
22 yaşındayım
2 yaşında kızım var

memnun oldum Züleyhacım...gencecik anne olmussun maşallahhh....Allah bagıslasın kuzunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…