- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.141
Bu lafını hatırlatırız ama
Maşallah kuzu sana begendiler mi bi sey söylediler mi:26:
Cinis dolma dovga plov bisirbu arada eşinin ailesi de azeri dimi:26:
Eki Görüntüle 645670 azi dün yaptığım lokum bu işte, evet roludan başka herşeye benzediğinin farkındayım ama dediydim rulo özürlüyüm diye görüntü olmadı ama tadı çok güzeldi, ha bu arada teşekkürler rabsayım
Adam senin yaptıklarını gördükten sonra kadının basının etini yer artıkkuzum yemekli gelmediler vazgectiler..gecen yazdım...ama profiterolü falan sildi süpürdüler....adam sigara böreginden bolca yedi...
hanım yapmıyomus pek yemek....hamur işi hiç bilmiyomus:26:bi seneyi gecti evleneli ögrenmeye de niyeti yok gibi valla
aslında diyorum bazen bende mi bilmeseydim,bu kadar becerikli olmasaydımyoruluyorumjmmm yaaaaa
O zaman yeni kesfettiyim havuç salatasıkiz japonlar
evet azerilerdaha dun onlara misafir gelmis o yapmis baska bir sey ne yapabilirim koley olsun ama
buarada bizde herkes bana cinis der.
merhaba kızlarrr nasılsınız bakemmmm??
ortalık toparlandı
makınaya camasır atıldı onlar cıktı asıldı
mutfak tamamdırr
yatak odası tamam
bı ev supurup sılcemm toz alcam baska ısım yokk
bırazdan yemegımıde yapıcam sonra dısarı cıkcaazzzz
ne demek canımm afıyet bal seker olsunn ellerıne saglık begenmene sevındımmm bu arada gayet guzel gorunuyoo hındıstan cevızı az gıbı geldı sadece
Adam senin yaptıklarını gördükten sonra kadının basının etini yer artık
5 sb süt
4.5 yk un
1 yk nişasta
1.5 sb seker
3 yk kakao
malzemelerı karıstır muhallabı pısır.ılımaya bırak. fırın tepsısıne bolca hındıstan cevızı dok hıc bosluk kalmasın. ılıyan muhallebıyı guzelce uzerıne dok. sonra tarıfıne gore hazırlanmıs kaymak tadında santı yada normal santıyı yap ve muhallebının uzerıne onuda yay en uste cevız serp bol cevızlı guzel oluyor. buzdolabına koy dınlensın. sonra 2 parmak serıtler kes ve yuvarlayarak rulo yap. afıyet olsunn
hemen alıyorum tarifi...en yakın zamanda da deniyorummm...teşekkürlerrrr
kızlar yaaa biz tanısmadık
anlat canım ama bak biz secereni sorarız ona göre
Kuzum nişasta ne nişastası:26:5 sb süt
4.5 yk un
1 yk nişasta
1.5 sb seker
3 yk kakao
malzemelerı karıstır muhallabı pısır.ılımaya bırak. fırın tepsısıne bolca hındıstan cevızı dok hıc bosluk kalmasın. ılıyan muhallebıyı guzelce uzerıne dok. sonra tarıfıne gore hazırlanmıs kaymak tadında santı yada normal santıyı yap ve muhallebının uzerıne onuda yay en uste cevız serp bol cevızlı guzel oluyor. buzdolabına koy dınlensın. sonra 2 parmak serıtler kes ve yuvarlayarak rulo yap. afıyet olsunn
kızlar yaaa biz tanısmadık
hehe olurrr....adanalıyım ve adanada yasıom....adım çağla.mayısta 27 yasına gircem inşprojeciyim.... bi aylık evliyimmm..
öle mi ...bende adanalıyım ama şuan evlilikten dolayı orada değilim.....27 yasındayım adım tugba.burda tugba coktur sen bana direk corci diyebilirsin
merhaba kızlarrr nasılsınız bakemmmm??
ortalık toparlandı
makınaya camasır atıldı onlar cıktı asıldı
mutfak tamamdırr
yatak odası tamam
bı ev supurup sılcemm toz alcam baska ısım yokk
bırazdan yemegımıde yapıcam sonra dısarı cıkcaazzzz
ne demek canımm afıyet bal seker olsunn ellerıne saglık begenmene sevındımmm bu arada gayet guzel gorunuyoo hındıstan cevızı az gıbı geldı sadece
hehe olurrr....adanalıyım ve adanada yasıom....adım çağla.mayısta 27 yasına gircem inşprojeciyim.... bi aylık evliyimmm..
Kuzum nişasta ne nişastası:26:
Ben de Züleyha
Azeriyim Azerbaycan'da yaşıyorum
22 yaşındayım
2 yaşında kızım var
Corci de ne kız
öle mi ...bende adanalıyım ama şuan evlilikten dolayı orada değilim.....27 yasındayım adım tugba.burda tugba coktur sen bana direk corci diyebilirsin
Ee kuzular hamarati dusundunuz mu:18: benim aklımda biri var sanki
Kuzum nişasta ne nişastası:26:
Ben de Züleyha
Azeriyim Azerbaycan'da yaşıyorum
22 yaşındayım
2 yaşında kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?