- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.201
Vuslat maşşaaaalllahhhh bacım bu kadar işi bugünmü yaptın valla bravooo 4 çocuk var bide...hadi 2 si okulda 1 i yardım etse..ufaklı gene sana bakıyoo dimi..çok çocuk oluncada oyalama şansları oluyoo işte..ahhh ahhh benmde bi kızım olaydı..2 cinin kız olacağını bilsem 5 sene beklemem yaa...:97:ama kızım benm onun annesi olmamdan memnun olmaz o başka..sürekli bi yerleri sildirirdim çünkü.....çok şanslısın o bakımdan bak kızında yardımcı olmuş..alıştır alıştır faydası olur ilerde sana..bende oğlumu öğretcem ama babası duymasın kızıyoo ..erkekmiş işmi yaparmış..bende diyorum senin gibi otursunmu öyleee... ...en azından dağınıklığını bari toplasın..
Dün bbasınıın parfümüyle oynuyordu bi baktm gitmiş tekrar yerine koymuş..öyle mutlu oldumkipiyango vurmuş gibi...
vuslat bcm bişey srcm sana bezi kaç yaşında bıraktırdın diğer 3 üne cnm,..benmki daha 1 yaşında ama ..önce nasıl başlasam bilmiyorum ilersi için..mesela alıştırma kilodu kullansammı gece gündüz bi anda bıraktırsam..? Ooofff off daha çok yolum varmış bnm..
bugday nısastası canımmmmKuzum nişasta ne nişastası:26:
Azeriyim Azerbaycan'da yaşıyorum
22 yaşındayım
2 yaşında kızım var
evet canım hındıstan cevızı olmadıgı ıcın sarılması zor olmusturr ama yıne sarmısınn helal valla ellerıne saglıkkherşeyi tamamladın,muhalebi falan pişti sonra bi baktım var zannettiğim hindistan cevizi kavanozu boşmalesef hindistan cevizi kullanmadan yaptım,acaba hindistan cevizi olmadığı için mi sarılması zor oldu:26::26: bu sayılmaz bi dahakne hindistan cevizli yapiyim o zaman tam olur
mumnun oldum canım. efenim bendeniz de feriha, yaş 22 ,3 buçuk yaşında bi oğlum var, batmanda yaşıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
canım senin kuzunun resimlerine baktım albümünden,maşallah, çok tatlı, Allah bağışlasın
huuuv valla helal olsun..bide arada kk ya girip bunları yazmışsın bunuda ben ekliyeyim dedim
Vuslat maşşaaaalllahhhh bacım bu kadar işi bugünmü yaptın valla bravooo 4 çocuk var bide...hadi 2 si okulda 1 i yardım etse..ufaklı gene sana bakıyoo dimi..çok çocuk oluncada oyalama şansları oluyoo işte..ahhh ahhh benmde bi kızım olaydı..2 cinin kız olacağını bilsem 5 sene beklemem yaa...:97:ama kızım benm onun annesi olmamdan memnun olmaz o başka..sürekli bi yerleri sildirirdim çünkü.....çok şanslısın o bakımdan bak kızında yardımcı olmuş..alıştır alıştır faydası olur ilerde sana..bende oğlumu öğretcem ama babası duymasın kızıyoo ..erkekmiş işmi yaparmış..bende diyorum senin gibi otursunmu öyleee... ...en azından dağınıklığını bari toplasın..
Dün bbasınıın parfümüyle oynuyordu bi baktm gitmiş tekrar yerine koymuş..öyle mutlu oldumkipiyango vurmuş gibi...
vuslat bcm bişey srcm sana bezi kaç yaşında bıraktırdın diğer 3 üne cnm,..benmki daha 1 yaşında ama ..önce nasıl başlasam bilmiyorum ilersi için..mesela alıştırma kilodu kullansammı gece gündüz bi anda bıraktırsam..? Ooofff off daha çok yolum varmış bnm..
:26::26::26::26::26::26::26:
Vuslatcım nasılsın canım görüşemiyoruz kuzuların nasıl
İyiyim canım benimkuzularda iyi...Ben de yazdım karşılaşamıyoruz diye ama arada kaynadı heralde msj görmemişsin
Eki Görüntüle 646158 Eki Görüntüle 646160
Kızlar bende bugün büyük kızımın için dısarı çıktık geldim kıymalı krep sarma yaptım
Çok güzel görünüyo tanemim ellerine saglık tarif isteriz ama
Tanemim ellerine sağlık iyi ki tokum ac olsam direk pc ye dalardim
herşeyi tamamladın,muhalebi falan pişti sonra bi baktım var zannettiğim hindistan cevizi kavanozu boşmalesef hindistan cevizi kullanmadan yaptım,acaba hindistan cevizi olmadığı için mi sarılması zor oldu:26::26: bu sayılmaz bi dahakne hindistan cevizli yapiyim o zaman tam olur
mutfağı, antreyi, holü ve yatak odasını süpürdüm, halılarını kaldırdım. mutfağı ve yatak odasını buharlı mopla sildim, halılarını serdim. makinedeki çamaşırları çıkardım, 3. postayı makineye attım. bulaşık makinesindekileri çıkartıp yerleştirdim.
sırada oğlumun odasıyla, ütü yaptığım ıvır zıvırları koyduğum oda kaldı.
hoşgeldin elifçimmm çok güzel bir topik burası da kirliçıkılar gibi gaza da geliyorsun valla sayelerinde evim hep derli toplu rapor veriyorum iyi oluyor yazınca amma iş yapmışım oluyor hehehemutfağı, antreyi, holü ve yatak odasını süpürdüm, halılarını kaldırdım. mutfağı ve yatak odasını buharlı mopla sildim, halılarını serdim. makinedeki çamaşırları çıkardım, 3. postayı makineye attım. bulaşık makinesindekileri çıkartıp yerleştirdim.
sırada oğlumun odasıyla, ütü yaptığım ıvır zıvırları koyduğum oda kaldı.
Bu yaz beraber biraktiririz bezi kuzum
hoşgeldin elifçimmm çok güzel bir topik burası da kirliçıkılar gibi gaza da geliyorsun valla sayelerinde evim hep derli toplu rapor veriyorum iyi oluyor yazınca amma iş yapmışım oluyor hehehe
benim oğlum 2.5 yaşında yaza doğru bıraktırırım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?