En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Bu yaz beraber biraktiririz bezi kuzum

Lale devri başlıyor şimdi foxta..esaddan fırsat bulduğum kadar mısırımı patlatıp çayımı yudumlayıp dinlenicem inş...yoruldum bugün valla...ev işi bitmiyoo esadın sıkıntılrı bitmiyoo

azi daha ufak benmki yaa alışması zor olmazmı...uzmanlar 2 yaştan sonra diyor ama...

Kuzum nişasta ne nişastası:26:

Azeriyim Azerbaycan'da yaşıyorum
22 yaşındayım
2 yaşında kızım var
bugday nısastası canımmmm
evet canım hındıstan cevızı olmadıgı ıcın sarılması zor olmusturr ama yıne sarmısınn helal valla ellerıne saglıkk

Eee canım 19 senedir ev işi yapıyorum robot gibi oldum artık... Hafta içi zor oluyor kızın dersleri oluyor çocuklarda okulda miniği oyalayacak kimse olmayınca pek fazla iş yapamıyorum onunla ilgilenmekten. Canım benim kızlar 1 buçuk yaşlarında bıraktı bezi oğlum da 2 yaşında. Yaza alıştır canım bana sorarsan.

merhabalarrrrr,,,

topl çok güzelçokk faydalı blgiler varrrr gerçekten kutluyorum topik sahibini ve yazan arkadaşlarııı
fakatttt evlenmek üzere olan biriyim evlilik soğudummmmm iş iş iş iş bu ne yaaaaaaa yazık biz kadınlaraaaaaaaa

Bu arada tel.den yazıyorum bir msjı 10dak.da yazıyrm. Kuzumu sallıyorum ayağımda uyudu şimdi, çocukları yıkıyacam sonra da yatırıp ben giricem duşa.

anam bu mesajda ne çok hindistan cevizi demişim

oğlumun odasının tozunu aldım, süpürdüm, halısını kaldırıp yerini sildim, halısını serdim, nevresimlerini değiştirdim. banyoyu yıkadım, kendim de yıkandım. çamaşır makinesinden çıkanları astım. başka bişey yaptıysam da hatırlamayacak kadar yorgunum.

hoşgeldin elifçimmm çok güzel bir topik burası da kirliçıkılar gibi gaza da geliyorsun valla sayelerinde evim hep derli toplu rapor veriyorum iyi oluyor yazınca amma iş yapmışım oluyor hehehe

Bu yaz beraber biraktiririz bezi kuzum

benim oğlum 2.5 yaşında yaza doğru bıraktırırım inşallahhh

hoş buldum canım, zaten senden gördüm, öyle geldim :))) tam bana göre bi yer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…