En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

tarçınlı çay ı aklımda tutayım o zaman gülüm, inş lazım olmaz:18: ama olursa da deneiyeyim onu da
:13::13::13:

Geçmiş olsun canım dikkat et sonra ilerliyor busenin giribi cok farklı sankı

bu arada bebekler daha admin cevap vermedi mesajima anket isi olsa bile gelecek hafta yapa biliriz artik gec olur
o yuzden ozel mesajlarinizi beklerim
nuryolu ve vuslat yazdi bile
yeni katilanlar siz de oy vere bilirsiniz
Ben bu hafta katılmadım ya yazmayım dedim :26:

ütü odasını yerleştirdim, fekat akşam beni bi dünya ütü bekliyo. antre ve holü dün süpürmüştüm, fekat silememiştim, bugün bi daha süpürdüm, sildim, halılarını serdim. hazır elim değmişken salonu ve mutfağı da bi daha süpürdüm, mutfağı tekrar sildim. makineye oğlumun renklilerini attım. şimdi kahvemi içip mutfağı toplicam.

bu arada bebekler daha admin cevap vermedi mesajima anket isi olsa bile gelecek hafta yapa biliriz artik gec olur
o yuzden ozel mesajlarinizi beklerim
nuryolu ve vuslat yazdi bile
yeni katilanlar siz de oy vere bilirsiniz

oy verme işlemiyle ilgili hiç bilgim yok. ne oyu veriyoruz, kime neye veriyoruz :44: ben yeniyim daha, bilmiyorum.

canim haftanin hamaratini secicez ana sayfada yaziyor
ben alintilamistim tum arkadaslarin raporlarini oraya bakip bu hafta en cok calistigini dusundugun kisinin ismini yazip bana ozel mesajla ata bilirsin
bu arada ayrintilar ana sayfada

ben.hamile.olduğum.için.iş.güç.yapmıyorum.ama.ev.batıyo.bana.heryer.heryerde.resmen.
bence de salma kendini redbox cum
evet hamilelikte insanin hic is yapasi gelmiyo ama simdi salirsan kendini sonra toplayamazsin azar azar yap islerini
hem bu dogumun icin de faydali ne kadar cok haraket edersen o kadar kolay olur dogum

canim hosgeldin calisiyormusun hafta ici:26:esin hakikaten utuluyor mu camasirlari cok sanslisin

yatak odasını toparladım tozunu aldım
banyo klozet takımlarını yıkadım astım
mutfagı toparladım
kuruyan camasırları topladım
ortalıgı topladım
ev supurdum sıldım toz aldım
guya bugun ıs yapmayacaktım hee

toz olayı benı delı edıyo ya nerdeyse hergun toz alcam sızdede cok toz oluyomuu????

ellerine sagiik canimben de her gun toz aliyorum bazen gunde 2 kez

Bende evi topladım mutfagı temizledim süpürdüm yerini sildim oturma odamın tozunu aldım , wc yi ovdum banyo küvetini lavabosunu ovdum yerini sildim , çamaşırlarımı katladım yerleştirdim bi daha makinaya çamaşır attım 10 dan sonra çalıştrcam
Eşimle alışverişe çıktık geldik alınanları yerleştirdim yemeğimi yaptım şimdi kocişle kendime kahve yaptım içiyoz

Ohhhhhh aşkitom keyifli pazarlar

bende bulaşık makinemi falan genelde 10 dan sonra çalıştırırım,daha ekonomik oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…