- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.241
estos gecmis olsun canim bu ne bicim hastalikmis ailecek bulasmis:26:
sana bi sey olmaz da kuzulara dikkat et
sanmiyorum rabyasim:26:yani korunuyo gibi bi seydik
topik kan revan icinde desene askitom
bu arada fazla agrikesici alma
ben de tarcinli cayin iyi geldigini biliyorum nuryolum bebekim
gunaydin bebekler aranizda tek caliskan benim galiba
Geçmiş olsun canımselam aziii bebeeeemmmmmmm nasılsın
ben hasta olucam galiba demiştim ya işte o gündür ateşler içinde yatıyodum
daha dünden beri iyiyim biraz
ama şimdi de çocuklar hasta akşama doğru da onları dr a götürücem
geçmişi okuyamadım ne var ne yok sizde
Ben bu hafta katılmadım ya yazmayım dedim :26:bu arada bebekler daha admin cevap vermedi mesajima anket isi olsa bile gelecek hafta yapa biliriz artik gec olur
o yuzden ozel mesajlarinizi beklerim
nuryolu ve vuslat yazdi bile
yeni katilanlar siz de oy vere bilirsiniz
Geçmiş olsun canımdikkat et sonra ilerliyor busenin giribi cok farklı sankı
Ben bu hafta katılmadım ya yazmayım dedim :26:
selam millet;
oğlumla babası keloğlanın gösterisini izlmeye gitti, ev bana kaldı. önce salonu topladım, çamaşır makinesinden çıkanları astım. sonra da ütü yaptığım odayı süpürdüm, sildim, azıcık kurusun eşyaları yerleştircem tekrar.
daha kahvaltı masamız duruyo ama
bu arada bebekler daha admin cevap vermedi mesajima anket isi olsa bile gelecek hafta yapa biliriz artik gec olur
o yuzden ozel mesajlarinizi beklerim
nuryolu ve vuslat yazdi bile
yeni katilanlar siz de oy vere bilirsiniz
canim haftanin hamaratini secicez ana sayfada yaziyorütü odasını yerleştirdim, fekat akşam beni bi dünya ütü bekliyo. antre ve holü dün süpürmüştüm, fekat silememiştim, bugün bi daha süpürdüm, sildim, halılarını serdim. hazır elim değmişken salonu ve mutfağı da bi daha süpürdüm, mutfağı tekrar sildim. makineye oğlumun renklilerini attım. şimdi kahvemi içip mutfağı toplicam.
oy verme işlemiyle ilgili hiç bilgim yok. ne oyu veriyoruz, kime neye veriyoruz :44: ben yeniyim daha, bilmiyorum.
bence de salma kendini redbox cumben.hamile.olduğum.için.iş.güç.yapmıyorum.ama.ev.batıyo.bana.heryer.heryerde.resmen.
Hafta içi hiç iş yapamadığımdan haftasonu işle geçiyor
Mutfağı epey elden geçirdim
ocağı cifledim tezgahı çamaşır suyuyla sildim
birikmiş bulaşıklar makinaya, ama almadı hepsini :18: durum o kadar vahim yani
buzdolabına bi baktm neler var neler yok neler bozulmak üzere onları ayırdım dolabı sildim ve alışveriş listesi hazırladım
banyoda lavobayı sildim hemen 2 dk, zaten bi dagınıklık falan yoktu, yerleri bi viledaladım bir de klozeti ilaçladım
duşakabin kalsın şimdik uğraşamam
çiçekleri suladım (aşırı çok çiçeğimiz var ama 1 saatten fazla alıyor) :26:
çamaşır attım makinaya sabah erkenden onları astım sonra
eski gazeteleri toparladım
kocaman kocaman çöp poşetlerinden doldurdum bir tane yarın akşam üzeri kağıtçıya vercem
kalan bulaşıklar + yemek
bunları da halletikmi tamamdr
yarında sil süpür sonra gezmeceee
çamaşırları eşim ütüler
ellerine sagiik canimyatak odasını toparladım tozunu aldım
banyo klozet takımlarını yıkadım astım
mutfagı toparladım
kuruyan camasırları topladım
ortalıgı topladım
ev supurdum sıldım toz aldım
guya bugun ıs yapmayacaktım hee
toz olayı benı delı edıyo ya nerdeyse hergun toz alcam sızdede cok toz oluyomuu????
Eki Görüntüle 646489 buna çok güldümsizinlede paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 646489 buna çok güldümsizinlede paylaşmak istedim
Bende evi topladım mutfagı temizledim süpürdüm yerini sildim oturma odamın tozunu aldım , wc yi ovdum banyo küvetini lavabosunu ovdum yerini sildim , çamaşırlarımı katladım yerleştirdim bi daha makinaya çamaşır attım 10 dan sonra çalıştrcam
Eşimle alışverişe çıktık geldik alınanları yerleştirdim yemeğimi yaptım şimdi kocişle kendime kahve yaptım içiyoz
Bende evi topladım mutfagı temizledim süpürdüm yerini sildim oturma odamın tozunu aldım , wc yi ovdum banyo küvetini lavabosunu ovdum yerini sildim , çamaşırlarımı katladım yerleştirdim bi daha makinaya çamaşır attım 10 dan sonra çalıştrcam
Eşimle alışverişe çıktık geldik alınanları yerleştirdim yemeğimi yaptım şimdi kocişle kendime kahve yaptım içiyoz
ALLAH iyiligini versin canim tam evim sensini izleyip agliyordum bi sayfaya bakiyim dedim gulme krizine girdim
Benim büyük. kızımında saçları küçükken böyleydi sacları sarıydı
bende bulaşık makinemi falan genelde 10 dan sonra çalıştırırım,daha ekonomik oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?