En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ivet geldimsimdi ana sayfaya yazicam haftanin hamaratini
ama sunu soyliyim kizlar lutfen hafta sonu geldiginde her kes oyunu atsin 2 dakikalik bir sey tek tek ozel mesaj yazmak zorunda kalmiyim herhalde ilk defa oldugu icin daha kimse alisamadive bi kac arkadas da oy kullanmadi malesef ne kadar cok oy olsa o kadar iyi olur diye dusunmustum ben:26:

Gunaydın kızlar
Bugün yapılacaklar
Ev toparlanacak
Çamaşırlar katlanıp yerleştirilcek, yenileri makinaya atılcak
Ütü yapılacak
Buz dolabının içi düzenlenecek, kapalı balkon toparlanacak
Ev süpürülcek
Kıyafet dolabım elden geçirilecek
Wc ovulacak, yemek yapılacak hadi herkeslere kolay gele

Azicim kusura bakma canım.. Haftasonu ben pek giremedim foruma... Girdiğimde de burayı okuyamadım... O yüzden mesajını geç gördüm...

Ayy gercekten kendimi yarışmada hissettim o yüzden çok mutlu oldum hepinize çok teşekkr ederim loveli arkadasımızıda tebrik ediyorum

azim millet karar veremıyor ki.....ama şöyle olabilir bak belki saçma ama herkes bir fikir sunabilir nasıl bır yarısma yapabılırız böyle karısık oluyor.........mesela evde ne temızlenır alt alta yazsak...günlük o işleri yapanlar yanına tik atarlar.....bu sayede kim ne yapmıs daha rahat degerlendırebılırız gibi geldi.....çok mu sacma oldu:44::44::44:

canim hosgeldinislerini yaptiktan sonra bi de rapor verirsen cok sevinirizmalum yarismada rapor gerekli bize
corni bebekim yesil mercimegi iyi yaparim da eristelisini hic yapmadim:26:
askitom bu gun dinlen ya haftanin hamarati secilmisin tadini cikarve birak bu hafta baskasi secilsin artik

Azicim kusura bakma canım.. Haftasonu ben pek giremedim foruma... Girdiğimde de burayı okuyamadım... O yüzden mesajını geç gördüm...
olsun canim ilk hafta ne de olsa bu hafta sonu olmasin ama
Yelizcim ses ver ne yapıyon orda kıs
yeliz bakip bakip gidiyo hep
Ayy gercekten kendimi yarışmada hissettim o yüzden çok mutlu oldum hepinize çok teşekkr ederim loveli arkadasımızıda tebrik ediyorum

hediyenizi de verem mi

Ewet azii kuru kuruyada olmuyoki hani bizim hediyemiz

canim biz tanemle kac kez dedik fikri olan soylesin diye ama kimseden ses soluk cikmadi:26:tabi eger fikri ola varsayazsin hafta sonuna kadar zamanimiz var zaten

Kızlar netim çok yavaşş fala cevap yazamıyorum
Azzi nasıl rapor vermemizi istiyorsun canım senin için hangisi kolay oluyor bizde ona göre verelim fazla uğraşma diye

Kızlar netim çok yavaşş fala cevap yazamıyorum
Azzi nasıl rapor vermemizi istiyorsun canım senin için hangisi kolay oluyor bizde ona göre verelim fazla uğraşma diye

tanemim bazi arkidislerimiz ne yapicaklarinizi yaziyo bi tek sonra yapdiklarini yazmiyo malesef
soylemek istedigim yapicaklarimizdan cok yapdiklarimiz onemli onu yazalim

HTML:
iste askitomun hediyesikova kova Camasir suyuuuuuuuuuuu
artik heruf sana camasir suyu almaktan kurtuldu

iste bu da lovelinin hediyesiise giderken cocuga giydirsin o gelene kadar kuzu temizler her yeri

Çok iyi düşünmüşsün azii buna en çok benim kociş sevinecek domestosumda az kalmıştı iyi oldu walla

tanemim bazi arkidislerimiz ne yapicaklarinizi yaziyo bi tek sonra yapdiklarini yazmiyo malesef
soylemek istedigim yapicaklarimizdan cok yapdiklarimiz onemli onu yazalim

Tamam ozaman 2 kez rapor verelim ozaman 1sabah2akşam arkadaşlar buna dikkat etsinler sende akşmınkini rapor olarak

hayırlı günler fıstıklar... Bugünkü işlerimi sıralayayım hemen...:18:
  • ev toplanıp süpürülecek..
  • makineye çamaşır atılacak..
  • çamaşırlar bitince asılacak..
  • wc ve lavabolar temizlenecek...
sanırım bu kadar işlerim bitince rapor vermeye gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…