En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
askitom saat 10 dan sonra enerjinin az kullandiginin mantigi ne acaba:26:
bende canım sıkkın bi anda gördüm,gülmekten gözlerim yaşardı inan
esime gosterdim simdi cok gulduk yine ya
ütüüü, ne zor iştir
bence de

Kızlar uzun zamandır topikten uzağım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Bulaşık makinesi aldık Ariston'un fakat hangi bulaşık deterjanını kullanacağıma henüz karar veremedim. Sizler ne kullanıyosunuz? Memnun olduğunuz ürünler hangisi bi diyverin bana :)

Ben oy kullanamiyceğim sanırım bi türlü karar veremiyorum tembel hatun yok yahu bizim topikte

Hoş geldin canım ben Fairy kullanıyorum ve çok. Memnunum. Ne calgonit ne pril bu kadar iyi sonuç vermemişti

Hoş geldin canım ben Fairy kullanıyorum ve çok. Memnunum. Ne calgonit ne pril bu kadar iyi sonuç vermemişti

Hoşbuldum canım
Fairy koku bırakıyo diyolar :26: Sen tek bir tableti 2'ye bölerekmi kullanıyosun yoksa tammı? Birde parlatıcı, tuz vs. kullanıyomusun?
Ayrıca nasılsın iyisindir inşallah, görüşmeyeli epey oldu

gule gule kullanin canim darisi basima
Ben oy kullanamiyceğim sanırım bi türlü karar veremiyorum tembel hatun yok yahu bizim topikte

askitom yaz ya hem tembeli secmiyoruz yalnizca hamarat

canım ben uzun suredır pril kullanıyorum memnunummm

Yok canım bende koku falan bırakmıyor tam aksi tertemiz oluyo bulaşıklar tuz kullanıyorum ewet ama parlatıcı kullanmıyorum o göze sirke ekliyorum hem parlatıyor hem bulaşık makinasını temizliyor
Bu arada ewet ben seni ilkzamanlardan hatırlıyorum sonra kayboldun hamişsin heralde Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsn

canım ben uzun suredır pril kullanıyorum memnunummm

Prilin tozunumu yoksa jelinimi kullanıyosun canım?

Hımmm sirkeyi bikaç yerde daha okudum. Onu bende uyguluycam mutlaka. Fakat deterjan kafamı karıştırıyo :)
Bi süre netten uzak kaldım pek giremedim. Evet canım hamileyim, günler gittikçe azalıyo, hayırlısı bakalım

günaydın kızlar nasılsınız

ben haftasonu kayınvalide'lerdeydim, işlerim yoktu yani gezdim tozdum.

bugün yaptıklarım :
misafirlerim var uyandık beraber kahvaltı yaptık,
yatakları topladım,
mutfak masasını topladım,
evi havalandırdım,

yapıcaklarım :
evi kople süpürgeye çektiricem,
bulaşık makinasını çalıştırıcam,
çamaşır atıcam makinaya,
evin tozunu alıcam,
wc'yi yıkıycam,
yemek yapıcam

şimdilik işlerim bukadar, yemek hariç, diğer işlerimi saat 11'e kadar bitiririm.
hepinize kolaylıklar bacılarr

günaydınnnnnnnn............azi noldu kız haftanın hamaratı kimmiş:)

bugün yapılacaklar:
ev süpürülecek
bütün odalar toplanacak
ütü yapılacak
yemek yapılacak(tavuklu pilav,erişteli yeşil mercimek çorbası(güzel yapan varsa tarif alabiliirm)
spor yapılacak

sanırım şimdilik bu kadar.......

merhaba ben de fairy kullanıyorum.daha önce pril,finish falan denemdım ama memnun kalmadım....fairy nin de sarı-mavi olanından memnun kaldım.......

bu arada bacılar....benım bardaklar çok kötü çıkıyor ya makineden yanı bırakın parlaklıgı hep su lekesi ...ne yapmam lazım? özellikle desensız bardaklarda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…