En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

evet hayirli olsun ilk haftamiz ben de yazam o zaman
bulasiklari yikadim onlari yerlestiricem
yataklari topladim ama camasirlar ortada onlari yerlestirmem lazim
kizima yemek yapicam
salonu supurup tozunu alicam
bi de banyo
aksam da annemlere gitcez

azi sana 2. bir öneri....herkes akşam aynı diyet gruplarında ki günün menü bildirimi gibi her akşam yaptıklarımızı alt alta anlaşılır bir şekilde yazalım.....yukarda ki kutucuga da hangı gündeysek o günü yazalım bir örnek yapayım aşagıda....

ev toplandı,süpürüldü
bulasık yıkandı
wc yıkandı
yemek yapıldı

gibi............nasıl? en azından yukardaki kutucuga yazarsak daha dikkat cekici olur.....bugünden itibaren ne dersiniz kızlarrrrrrrrama akşamları olsun....hem daha derli toplu olur.....

slm azim napıyon

ben aranıza yeni katıldığım için topiğin kurallarını tam olarak bilmiyorum, böle durumlarda uyarırsın sen beni
ben topikte yarışma olduğunun farkına varmadım hiç, oyu nereden kulanıcaz link atarmısın :26:
şimdiye kadar dediğim ve ardından rapor vermedğim işlerimi öğlene kadar bitiriyorum.
ama artık gelip raporumuda veririm

hafta birincisi ve ikincisi arkadaşlarımı tebrik ederim, darısı bu hafta bana

bide işlerim için raporumu vereyim, yemek hariç azönce dediğim tüm işlerimi bitirdim

yemek olraka napsam acaba kızlar varmı fikirleriniz ?

mrb kızlar..ben bgn perdeleri yıkıcam..hatta şuan yıkanıyorlar..yemek yapıcam,evi sürüpcem oturma odamdaki halı silincek, toz alıncak haliyleen sonda banyo temizlencek benimle birlikte

hamaratları tebrik ediyorum

patsy'nin de sana selamı vardı üzerimde kalmasın

işleri yoğun olduğu için giremiyomuş

bu hafta da hepinize bol çalışkan günler diliyorum

kızlar bugun camları sılmeye nıyetlenım şuan daha karar aşamasıhndayım bı gayret deyıp silicem galıba eşim 2 hafta izinli ama şuan oturma odam bomba atılmış gıbı ya bu adamlar evde olunca hhiç temızlık yapılmıyo 15 gunde dağınıklıktan çocuk arada kaybolmaz inşallah

haha aynen ya kocalar evdeyken ev savaş alanına dönüyo nedense eve yarım saatliğinede gelseler o yarım saatin dağınıklığı toplamak 1saat

camlar benimde aklımdan geçiyodu ama erteledim şimdilik

cnm perdeleri yıkayınca camları sılmek bizde bir gelenektir (gaz verim azıcık)

ahaha valla bizdede var öyle bi gelenek ama perdelerimin yıkandığı camı daha yeni sildiğim için problem yok ben mutfak camını silmek istiyordum yrnda onun perdelerini yıkamayı düşünüyorum yrn silerm artk olur mu

Kızlar nerdeyiniz hiç kmeseler yok neyse ben raporumu veriyim
Evi topladım
Süpürdüm
Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim tekrar çamaşır attım makinaya onlar çıktılar hemen astım
Mutfagı topladım buzdolabının içini düZenledim ocağını temizledim
Balkonumu topladım wc yi ovdum banyo aynalarını sildim
Yemeğimi hazırladım menüde domates soslu makarna , soslu karnabahr kızartması ve elma dilimi, salata

ben de yazam bahalum
camasirlari yerlestirdim
bulasiklari da yerlerine koydum
banyoyu temizledim
salonu supurdum
toz aldim
kapinin onunu supurdum sildim
simdi de saclarima fon cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…