En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

İyiydi azim biraz şiddetliydi ama olsun
Wallaha ben her akşam giriyom ama kmseler olmiyi o yuzden çkim bende

Kuzular bu arada ben regl oldum bu gün

hayırlısı olsun canım, inş mayıs ayı bebiş ayı olur

düz saç üzerine tost çok hoş duruyor kurabiyeye bayılırımmm bu arada

gelelim günün raporuna...
*yatakları topladım
*evi havalandırdım
*yıkanan bulaşıkları yerleştirdim,kalanları elde yıkadım
*ocağı sildim,tezgahı parlattım
*iki kafesi de temizledim,kuşların yemlerini suladını değiştirdim
*evi süpürdüm
*kapı önünü sildim,ayakkabıları temizledim
*makineye çamaşır attım şimdi,çıkarıp ascam
günün geri kalanını kuzumla oyun oynayarak geçirecm

uyuyunca yemek yapılacak,wc yıkanacak bu kadar

Eki Görüntüle 652457
kuzular bu dun kocisin bana aldigi guller
Eki Görüntüle 652458
bu da kurabiyem

Çok güzelmiş azim güller hediyenide azcık ucundan gördüm güle güle kullan mutlu günlerde inşallah
Bu arada bende evi topladım
Kahvaltımızıyaptık kocişle
Mutfagı topladım
Ocagımı temizledim
Etimekli profiterol tatlısı yaptım şu an beklemede akşam çekerim fotosunu
Evi süpürdüm
Makinaya çamaşır attım
Banyoyu sildim, laboyu ovdum
Bugünlük bu kadar ev temiz birazdan hazrlanıp pazara gtcez kocişle hepnizi öptm kolay gelsin

azii kurabıye super gorunuyo ellerıne saglıkk
kızlar bu arada derz araları ıcın hıc usenmedım cıktım mavı su buldum aldımm sımdı geldım hemen sıktım cıdden beyazlatıyoo sımdı mutfak dıp kose benı beklerr

mavi su ne işe yarıyordu ya nerden aldın söle bakım.....alışveris .listesi kabardı bu hafta.......

kızlarrr cok yoruldumm.... yaptıklarımmm
banyonun fayans araları mavı suyla fırcalandııı yerler en az bı 4 kere sılındı
lavabo dusakabınn temızlendıı
camasır makınesı sılındı sırkelı suyla
wc aynı sekılde temızlendı
yatak odası toplandı
nevresımler degısıldı
gardrobun aynaları sılındı full aynadan olusuyo malesef
yatak odasının tozu alındı
salon toparlandı
mutfak toparlandı kırlıler makıneye yerlestı
ev supuruldu
toz alındı
bı mutfagın derzlerı kaldı onuda sonra yaparımm artıkk

kocanın yoklugu sana yaramıyor anacım.....valla okurken yoruldum:18::18::18::18:

Kızlar buda bugün yaptıgım etimekli profiterol tatlım tarifi burdan aldım tadı çok güzeldi tavsiye ederim

Selam milleeeeeet;

sabah kahvaltısından sonra mutfağı topladım, bulaşık mak. çalıştırdım. çorba yaptım. çamaşır mak. çalıştırdım. arka balkonu yıkadım, sildim. oğlumun odasını topladım, süpürdüm, tozunu aldım, camını sildim, nevresimlerini değiştirdim. yatak odasını topladım, süpürdüm, tozunu aldım, camını sildim, nevresimlerini değiştirdim. çamaşırları astım, yenilerini makineye attım, onları da astım, şimdi 3. posta bitmek üzere. salonu topladım, süpürdüm. antreyi ve holü ve mutfağı süpürdüm. yemek hazırladım. mutfak balkonunu yıkadım, sildim. üstünkörü banyoyu yıkadım, birazdan tekrar yıkayacam. markete gidip alışveriş yaptık.

aralarda oğluma yemek yedirmeye çalıştım falan.

daha da yapacak bi dünya işim var. yemekten sonra mutfağı toplamadım mesela, şimdi mutfağı halletmem gerek.

benimde balkon temizliğiyle başım dertte. hamile kaldığımdan beri eşimi sigara içmesi için balkona attım. bu sefer onla başa çıkamıyorum. yıkıyorum, kül tabağıda koymama rağmen iki günde zannedersinizki biri gelip bi kova kül boşaltmış balkona. havada soğuk ,sularla yıkarken üşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…