En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirdim, ortalığı topladım, bul. makinesini yeniden çalıştırdım. ocağı sildim, buzdolabının içini sildim, marketten aldıklarımı yerleştirdim. tekrar mutfağı süpürdüm. şimdi tuvalet banyoyu halletmem gerek.

canım, kül tablasının içine azıcık su koy, o zaman küller uçuşmaz. ama kül tablasını eşinin sigara içme sıklığına bağlı olarak günde bi iki kere değiştirmen gerek. bi zahmet eşin yapıversin, hamile kadına da kül temizletilmez yahu.

tuvaleti de yıkadım :) banyoyu da temizledim, banyo dolaplarını sildim, klozeti ve lavaboyu yıkadım, banyoyu yıkadım, çamaşır suyuyla da sildim.

şimdi hiç toplanmamışcasına dağılmış olan salonu yeniden toplicam tozunu alamamıştım, tozunu da alayım. ı hıh bitmez bu gece bana

canım balkona bir çöp kovası koy kül tablası doldukça oraya boşlaltır eşin eşim öyle yaptı o yüzden hiç kirlenmiyor sigaradan

gunaydin balim
evet gulleri ben de begendim ama yazik paraya ona verdigini baska bir sey alsaydiben sanirim ac gozluyum
hediyem de cikmis azicik ucundan askitom soyleyince farkettim
heee gunaydin pek bi seksu oldu
bu arada ben dun regl oldum nihayet

Son düzenleme:
nerdesiniz ayoloylari unutmayin hee valla bu sefer doverim
bu arada raporumu veriyim
  • bulasiklari yikadim
  • ocagi firini temizledim
  • buzdolabini icli disli sildim
  • copleri topladim
  • cop kovalarini yikadim
  • yataklari topladim
  • supurge actim
  • kuruyan camasirlari topladim katladim
  • yikananlari astim
  • kapinin onunu supurdum sildim
  • wc lavaboyu ovdum
  • toz aldim

kizlar biri bana dudukluyu nasil kullanicagimi anlatir mi:26:

ne pişireceksen düdüklüye koy çok fazla su koyma kapaktan 4 parmak kdr aşağıda olsun en fazla.
kapağını sıkıca kapa.
ilk başta yüksek ateşte kaynayana kdr bkle. ama düdük denen yeri açık olacak ordan buhar çıkacak çıkarken de ses gelecek işte o ses gelmeye başladığı zman altını kısacaksın o buhar çıkan yeri de kapatacaksın. pişirmek istediğin şeye göre süresi değişir. etse 1 saat tavuksa yarm saat çorbaysa 15 dk filan.pişince altını kapat açmadan bkle buharı çıksın. 5 10 dk bkledkten sonra o düdük denen yeri açıp buharın çıkmasına da yardmcı olablrsn ama sakın buhar çıkmadan açma.

Son düzenleme:

canim detayli anlatimin icin tesekkur ederimet haslicaktim ama korktum normal tencerede koydum pismeyeesim gelsin ilk onla deniyim sonra tek basina yaparim:18:
bi de bir sey sorucam su ortadaki yer var ya o nasil cikariliyo daha dogrusu kapak nasil acilip icine bi seyler konuyor bi turlu su ortadaki serit gibi seyi cikaramadim da:26:

Son düzenleme:

resim koysan daha iyi anlayabilirm canım ya tıpa filan anlamadım.

canim yani demek istedigim tencerenin kapagi kapali ve acip cikaramiyorum
kolunu cekiyorum kenarlari kivriliyo ama tam olarak kapagi acamiyorum

kapağı tencerenin içerisine giren düdüklülerden mi senn ki

Eklentiler

• $py6183_44f5485ff16b7.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 51

kolu çevirdin gevşedi ama kapak hala içerde dimi. işte ozman kapağı çapraz kaldıpı çıkaracaksın zorla biraz kayıp çıkacak.
kapağın içe doğru yamulan tarafını önce çıkarmya çalış. hani rulo yaparsın da kağıdı çıkarırsın ya biyerden öyleymiş gbi düşün tencerenin ağzından çıkar biraz zor çıkar kuvvetli çıkar

ay ne kadar zor cikaramiyorumya cikardim diyelim bunu her seferinde nasil yapicam nasil takicam off kolum koptu ama cikmadi

ay ne kadar zor cikaramiyorumya cikardim diyelim bunu her seferinde nasil yapicam nasil takicam off kolum koptu ama cikmadi

bi alıştın mı kolay da bir denk getirebilsen zamanla o da gevşiyor daha raht çıkıyor. bnce de saçma bir kapak olmuş

simdi ben bunu iceriye kivrilan kismindan mi bastirarak cikariyim yoksa kivrilmayan tarafindan mi:26:cok soru sordum ama hala cikaramadim kusura bakma

bı işaretlediğim kısımlarn birini tencerenin ağzından çıkarmaya çalış. bir elini de tencerenn içine sok alttan it olmadı.

Eklentiler

• $o20-cm-duduklu-tencere-kapai.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…