En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
elimi sokamam Allah korusun koparir vallaesim gelsin bi de o yapsin bakalim anam ne zormustesekkur ederim canim yardimlarin icin

güldürdün beni yaa elini nasıl koparsın canavar mı o :) neyse sen eşine çıkarttr çıkarır o.elini sokmadan kolundan tutup o kısımı da tencerenn ağzına getirerek biraz da güç kullanark çıkrablrsn. neyse kolay gelsin:)

bu gun benden baska kimse girmedi sanirim
aksam raporumu vereyim
  • yemek yaptim
  • yedik bulasiklari yikadim
  • banyoyu temizledim
  • ortaligi topladim kizimin oyuncaklarini falan
  • kizimi yedirdim uyuttum

Gunaydin her ne kadar kimseler olmasa da
haftanin hamaratlarini yazdim
malesef 3 kisi oy kullanmis 2 kisi bana oy vermis 1 kisi de nuryolu na
niye kimse oy vermiyo merak ediyorum kizlar istemiyorsaniz hani unutuyorsaniz useniyorsaniz falan gercekten soyleyin de kaldiralim yarismayi:26:
siz istediniz diye yapalim dedim ben eskisi daha iyidi derseniz eski usul devam edelim o zaman:26:

bu arada nuryolu ve cornella cezaniz ne zaman bitecek ozledim valla

ayy aziii yaa şu düdüklü maceranıza çok güldüm bebişşim

kim çıkardı peki kapağı eşin mi

yarışmaya verilen daha doğrusu verilemeyen oylar için de

ben geçmişi okuyamadığım ve sık giremediğim için kimin ne yaptığını da takip edemediğim için oy kullanmıyorum cnm

bu arada BIRT bacim dun neden soylemiyosun kolu tam aksine sonuna kadar cevirmem gerektiginidun rezil oldum kocisesoyleniyorum dun mutfakta bu nasil tencere nasil aciliyo ki bu;21`boyle tencere mi olurmus cilingir mi cagiralim her yemek yaptigimizda falan diye bir taraftan da bulasik yikiyorumbi baktim esim geldi noldu diyor su tencereyi acamiyorum diye konusmaya basladim yine tencere de masanin ustunde duruyo 2 saat ugrastiktan sonra pes edip oraya birakmistimbi baktim ben konusurken adam kolu tam aksine cevirip kolayca acti kapagi benim gozler aynen boylelaf agzimda kaldi tabi nasil actin diye soruyorum bu sefer de gulmeye basladi tabi gecen gunun acisini cikardi rezil oldum

ben de sabah kalktım kahvaltı hazırladım bakkala gittim ekmek aldım

sonra ev ahalisini kahvaltıya çağırdım tam ben de oturacaktım kiiiiiii

kızım kucağıma oturmuyo kaka var diyo

neyse git odana yat geliyorum dedim odaya bir gittim sırtına kadan kirletmiş

sabah sabah onu yıkadım oğluşu okula gönderdim şimdi de size bakayım dedim 5 dk

kalkıp kahvaltı,yemek ve ütü yapıcam sonra da ALLAH KERİM ARTIK

Son düzenleme:

aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim cornella nuryolu ile kk daa bır daha zor karşılasacagımız saçma ötesi bir ceza aldık........

haftasonu bi dünya iş yapıcam dedim, kocam sağolusn "boşver yapma, temizlik mi yapılır bu güzel haftasonu, gel gezelim vs" diye diye beni işten soğuttu. peki ben ne yaptım temizlikçiyi aradım salı günü gelecek belki kocam para verir de aklı başına gelir birlikte yaparız hehehehehe

kızım sen kolu tam açmadan mmı kapağı açmaya çalışıyodun

gunaydin lokumumsenin kiza da masallah ya sabah sabah ac karnina nasil yapmis o kadar

aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim cornella nuryolu ile kk daa bır daha zor karşılasacagımız saçma ötesi bir ceza aldık........
kiz ikinci uyelik yasak bi de ondan ceza almahee gordum niye ceza aldiginizi estosun skca aldigi su konu disi mesaj cezasi dimimaytap gecmisiniz ciddi bi konuda

en iyisi parasi cikinca yapar

Son düzenleme:
yaaa sen nasıl corni oluyosun ki ben anlamadım:44:

maytap mı geçiyon kız

kiz ikinci uyelik yasak bi de ondan ceza almahee gordum niye ceza aldiginizi estosun skca aldigi su konusu disi mesaj cezasi dimimaytap gecmisiniz ciddi bi konuda

yok 2. üyelik değil.kardeşimin hesabı o şimdi okulda......gelene kadar azcık takılayım dedim

kiz ikinci uyelik yasak bi de ondan ceza almahee gordum niye ceza aldiginizi estosun skca aldigi su konusu disi mesaj cezasi dimimaytap gecmisiniz ciddi bi konuda

kız ikinci üyeliği kazen nasıl farketmemiş ki

hakkaten şimdi süresiz ban alıcak

bek benim net sınırlı olalı hiç bdv'a bakmıyorum

ban da almıyorum

inşallah yapar. 15 günde bir temizlikçi çağıralım dedim. "ee kem küm işte yaza giriyoruz gerek kalmaz. kışın lazım olur bize vs" diye diye niyetini belli etti. o yüzden para işin içine girince her şey değişiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…