- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.761
bı işaretlediğim kısımlarn birini tencerenin ağzından çıkarmaya çalış. bir elini de tencerenn içine sok alttan it olmadı.
elimi sokamam Allah korusun koparir vallaesim gelsin bi de o yapsin bakalim anam ne zormus tesekkur ederim canim yardimlarin icin
güldürdün beni yaa elini nasıl koparsın canavar mı o :) neyse sen eşine çıkarttr çıkarır o.elini sokmadan kolundan tutup o kısımı da tencerenn ağzına getirerek biraz da güç kullanark çıkrablrsn. neyse kolay gelsin:)
Gunaydin her ne kadar kimseler olmasa da
haftanin hamaratlarini yazdim
malesef 3 kisi oy kullanmis 2 kisi bana oy vermis 1 kisi de nuryolu na
niye kimse oy vermiyo merak ediyorum kizlar istemiyorsaniz hani unutuyorsaniz useniyorsaniz falan gercekten soyleyin de kaldiralim yarismayi:26:
siz istediniz diye yapalim dedim ben eskisi daha iyidi derseniz eski usul devam edelim o zaman:26:
bu arada nuryolu ve cornella cezaniz ne zaman bitecek ozledim valla
bu arada BIRT bacim dun neden soylemiyosun kolu tam aksine sonuna kadar cevirmem gerektiginidun rezil oldum kocise soyleniyorum dun mutfakta bu nasil tencere nasil aciliyo ki bu ;21`boyle tencere mi olurmus cilingir mi cagiralim her yemek yaptigimizda falan diye bir taraftan da bulasik yikiyorum bi baktim esim geldi noldu diyor su tencereyi acamiyorum diye konusmaya basladim yine tencere de masanin ustunde duruyo 2 saat ugrastiktan sonra pes edip oraya birakmistim bi baktim ben konusurken adam kolu tam aksine cevirip kolayca acti kapagi benim gozler aynen boyle laf agzimda kaldi tabi nasil actin diye soruyorum bu sefer de gulmeye basladi tabi gecen gunun acisini cikardi rezil oldum
ben de sabah kalktım kahvaltı hazırladım bakkala gittim ekmek aldım
sonra ev ahalisini kahvaltıya çağırdım tam ben de oturacaktım kiiiiiii
kızım kucağıma oturmuyo kaka var diyo
neyse git odana yat geliyorum dedim odaya bir gittim sırtına kadan kirletmiş
sabah sabah onu yıkadım oğluşu okula gönderdim şimdi de size bakayım dedim 5 dk
kalkıp kahvaltı,yemek ve ütü yapıcam sonra da ALLAH KERİM ARTIK
kızım sen kolu tam açmadan mmı kapağı açmaya çalışıyodun
aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim cornellanuryolu ile kk daa bır daha zor karşılasacagımız saçma ötesi bir ceza aldık........
kiz ikinci uyelik yasak bi de ondan ceza almaaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim cornellanuryolu ile kk daa bır daha zor karşılasacagımız saçma ötesi bir ceza aldık........
haftasonu bi dünya iş yapıcam dedim, kocam sağolusn "boşver yapma, temizlik mi yapılır bu güzel haftasonu, gel gezelim vs" diye diye beni işten soğuttu. peki ben ne yaptım temizlikçiyi aradım salı günü gelecek belki kocam para verir de aklı başına gelir birlikte yaparız hehehehehe
gunaydin lokumumsenin kiza da masallah ya sabah sabah ac karnina nasil yapmis o kadar
yaaa sen nasıl corni oluyosun ki ben anlamadım:44:
maytap mı geçiyon kız
kiz ikinci uyelik yasak bi de ondan ceza almahee gordum niye ceza aldiginizi estosun skca aldigi su konusu disi mesaj cezasi dimi maytap gecmisiniz ciddi bi konuda
en iyisi parasi cikinca yapar
yaaa sen nasıl corni oluyosun ki ben anlamadım:44:
maytap mı geçiyon kız
kiz ikinci uyelik yasak bi de ondan ceza almahee gordum niye ceza aldiginizi estosun skca aldigi su konusu disi mesaj cezasi dimi maytap gecmisiniz ciddi bi konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?