- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.801
çok cimri bi ürtmen olurmuşun sen hee
tabi kızım ne sandın sizin orda ne kadar ki
hem 70 lira iyiymiş yani
ya Tekirdağ merkez de böyle. benim memleket kırklareli aslında yani ilçesi işte. orda 100 TL'ye iki kişi geliyo. evde temizlenmedik yer kalmıyo. bence bu daha mantıklı. :)))
çok cimri bi ürtmen olurmuşun sen hee
tabi kızım ne sandın sizin orda ne kadar ki
hem 70 lira iyiymiş yani
kizim bizim burda 3 gunluk ucret 50 lira falanyok 70 lıraya aylık çalısıyorlarmıs70 ucuz valla artık 100 den asagı gelmıyorlar
işin içine duvarlar fayanslar halılar koltuklar girince ücret de ona göre değişiyo
evet öyle daha mantıklı
sen ne kadarlık evliydin çocuk yok galiba gezmelere fln rahatça gidebildiğinize göre
kizim bizim burda 3 gunluk ucret 50 lira falan
Ammaaann. kız sen nerde yaşıyon. somalide mi?
kız bedavaymış yani 3 günde 50 lirakizim bizim burda 3 gunluk ucret 50 lira falan
valla fayans mayans değil benim derdim süpür sil toz al yapsa yetecek :))) duvarlar doğalgaz sönünce inşallah :))) halılarıda yıkatırım yeter :)
3,6 yıllık evliyim. çocuk yok henüz. Borç varEv borcu. bitse de kurtulsak. ama sanırım bu yaz çalışmalar başlayacak
Ammaaann. kız sen nerde yaşıyon. somalide mi?
bu arada benim de o kadar çok yapılacak işim var ki!.......ev battı haftasonu hiç elimi sürmedim.....arkadas da kahvaltı edelim dışarda dedi ,ona bilem gitmedim.....
yapılacaklar:
bütün odalar detaylı toplanacak,süpürülecek,silinecek,tozlar alınacak..........(bunu yaparsam işi yarıladım demektir)
çamaşırları makineye atacagım......kuruyanları katlayacagım....
wc yi temizlicem
yemek yapacagım(hiçbir fikrim yok.......siz ne yapacaksınız?)
balkonlarda kirli belkim yıkarım bugün......
kız bedavaymış yani 3 günde 50 lira
bahar temizliğine sizden birini çağıralım en iyisi
tercüman olarak da sen gelirsin oooohhhhhhhhh misssssss
hayırlısı olsun inşallah peki borcunuz daha çok mu sen de çalışıyor musun :26:
kizim bizim burda 3 gunluk ucret 50 lira falan
gelirim tabi nasil olsa verdiginiz paranin icinde ucak biletini alacak kadar para var
bu arada bahar temizligine ne zaman basliyorsunuz:26::26::26:
ben 15 marttan itibaren baslamayi dusunuyorum
gelirim tabi nasil olsa verdiginiz paranin icinde ucak biletini alacak kadar para var
bu arada bahar temizligine ne zaman basliyorsunuz:26::26::26:
ben 15 marttan itibaren baslamayi dusunuyorum
benim bu gun pek isim yokbu arada benim de o kadar çok yapılacak işim var ki!.......ev battı haftasonu hiç elimi sürmedim.....arkadas da kahvaltı edelim dışarda dedi ,ona bilem gitmedim.....
yapılacaklar:
bütün odalar detaylı toplanacak,süpürülecek,silinecek,tozlar alınacak..........(bunu yaparsam işi yarıladım demektir)
çamaşırları makineye atacagım......kuruyanları katlayacagım....
wc yi temizlicem
yemek yapacagım(hiçbir fikrim yok.......siz ne yapacaksınız?)
balkonlarda kirli belkim yıkarım bugün......
kız burda da öle olsa ben temızlık yapmam...yorulduguma degmez.....ben pazarlıkla haftalık 50 tl ye anlaşırım
simdi ne soylesem ki bacim cam silinir perde yikanir halilar koltuklar temizlenir duvarlar silinir falan filan isteşu bahar temizliğin de neler yapıyorsunuz bir yazın hele.........
ben de tam belirlemedim ama 2 hafta içinde herhangi bir gün başlarım diyorum da hava şartları da önemli
yağmur gelirse başlamam cam silicem çünkü
şu bahar temizliğin de neler yapıyorsunuz bir yazın hele.........
gunaydin tanemimGünaydın kızlar:16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?