- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.821
simdi ne soylesem ki bacim cam silinir perde yikanir halilar koltuklar temizlenir duvarlar silinir falan filan iste
ben de silecem estosbizim burda 20 21 mart nevruz bayrami bayrama kadar yapmam gerek misafirim var cunku bayramda
benim bu gun pek isim yok
dolma saricam
sen yaparsin inanirimsonra da 200 kilo olursun
simdi ne soylesem ki bacim cam silinir perde yikanir halilar koltuklar temizlenir duvarlar silinir falan filan iste
ben de silecem estosbizim burda 20 21 mart nevruz bayrami bayrama kadar yapmam gerek misafirim var cunku bayramda
Günaydın kızlar:16
bizim burda nevruz bayramı için kimse kimsye gidip gelmez genelde
Azerbaycanda yasiyorum bi kerem ne yani hayat sartlarimiz uygunsa bu benim sucum mu
hayırlısı olsun inşallah peki borcunuz daha çok mu sen de çalışıyor musun :26:
benim duvarlarin cogu duvar kagidi o yuzden nemli bir bezle siliyorumazii bayagıdır aklımda bir soru var unutuyorum.şimdi sen yazınca aklıma geldi.......duvarları nasıl siliyorsunuz boyası kalkmıyor mu?neyle siliyorsunuz?
bu arada nıhayet kir çözü buldm.....bakmadıgım market kalmadı en son tesaduf hıc aramadıgım bir anda gördümhemen aldım.....
kızım kendine ne gerdanlık alıp duruyon sen delüü
Yok öyle sey olurmu sadece hastayım diye gelmiyyodum bebişim işmdi iiyim bak geldim buarda benim yardımçı aldığım kadın70 geliyor 1günlük yarım günlük35 tl alıyor ama çok temiz bi hatungunaydin tanemimartik buralara ugramiyon yeni topik bulmusun kendine
günaydın cnm nasılsın
ben kaçıyorum kızlar çok bile durdum
Yok öyle sey olurmu sadece hastayım diye gelmiyyodum bebişim işmdi iiyim bak geldim buarda benim yardımçı aldığım kadın70 geliyor 1günlük yarım günlük35 tl alıyor ama çok temiz bi hatun
İyim çok şükür :16
iyilestigine gore daha sk ugrarsin artik tanemim
Kızlar nerdesiniz bişey sorucam fırında bütün tavuk yapmak istiyorum önce. Ön haşlama yapmam gerekirmi fırında tam pişmez gibi geliyoda:26:
Yada fırın poşetine haşlamadanda koysam pişermi:44:
Sen bi de bizi bahar temizliğinde görkızlar dünden beri okuorumm yazıştıklarınızı vallahi imrendimmm..temizlik yapmayı özledimm..3-4 gündür rahatsızımm iyileşeyimm bendee hemen ewi temzilemeye başlıcamm...
Kızlar günaydın nasılsınız
Yahu bahar temizliğine daha erken degilmi azcık daha beklesek diyorum ben
Hm öylemi azerinim benimde mayıs sonunda kaynanamlar gelcek onlar gelmeden yapıyım diyorumki temiz kalsınSen bi de bizi bahar temizliğinde gör
Askitom benim bu ayın sonuna kadar yapmam gerek misafir gelecekhem nisanda yağmur falan yağar kalır yine
O zaman önce biraz haşlıyım sonra fırın poşetine atar fırınlarımAskitom fırın posetinde piser de diğer türlü haslaman gerek biraz yoksa ciy kala bilir
Hm öylemi azerinim benimde mayıs sonunda kaynanamlar gelcek onlar gelmeden yapıyım diyorumki temiz kalsın
O zaman önce biraz haşlıyım sonra fırın poşetine atar fırınlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?