En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
simdi ne soylesem ki bacim cam silinir perde yikanir halilar koltuklar temizlenir duvarlar silinir falan filan iste

ben de silecem estosbizim burda 20 21 mart nevruz bayramibayrama kadar yapmam gerek misafirim var cunku bayramda

bizim burda nevruz bayramı için kimse kimsye gidip gelmez genelde

benim bu gun pek isim yok
dolma saricam

sen yaparsin inanirimsonra da 200 kilo olursun

simdi ne soylesem ki bacim cam silinir perde yikanir halilar koltuklar temizlenir duvarlar silinir falan filan iste

ben de silecem estosbizim burda 20 21 mart nevruz bayramibayrama kadar yapmam gerek misafirim var cunku bayramda

azii bayagıdır aklımda bir soru var unutuyorum.şimdi sen yazınca aklıma geldi.......duvarları nasıl siliyorsunuz boyası kalkmıyor mu?neyle siliyorsunuz?

bu arada nıhayet kir çözü buldm.....bakmadıgım market kalmadı en son tesaduf hıc aramadıgım bir anda gördüm hemen aldım.....

bizim burda nevruz bayramı için kimse kimsye gidip gelmez genelde

yok bizim en onemli bayramimizdir nevruz bayrami
sirf nevruzda pisirilen tatlilarimiz falan yapilir,semeni olur(bugdayi sulariz yesillenir bu bolluk getirsin diye yapilir)

yumurta boyanir
yumurtalari bir birine vurarak yarisirlar
cocuklar kapi onune sapka koyup kapiy calip kacar ev sahibi icine cocuklar icin bi seyler koyar ve kapiyi kapatir
ates yakilir ustunden hoplanir bu tum kotuluklerin atilmasi gibi gorunur falan
cok guzeldir nevruz bayrami

Azerbaycanda yasiyorum bi keremne yani hayat sartlarimiz uygunsa bu benim sucum mu

Yok canım, sakın Türkiye'ye gelme diycektim :)))

hayırlısı olsun inşallah peki borcunuz daha çok mu sen de çalışıyor musun :26:

Amin sağol. 5 sene 2 ay kaldı evet ben de çalışıyorum, o yüzden evin her şeyine yetişemiyorum. biraz dinleneyim diyosun hoop yatma vakti geliyor. kalpazanlık da var.

Benim. neden ki??? benim evlenmeden önceki ve 58 kilo olduğum hallerim :))) ve saçlarımın belimde olduğu zamanlar...

benim duvarlarin cogu duvar kagidi o yuzden nemli bir bezle siliyorum
diger kisimlari arap sabunuyla siliyorum
kızım kendine ne gerdanlık alıp duruyon sen delüü

hayal iste estos

gunaydin tanemimartik buralara ugramiyon yeni topik bulmusun kendine
Yok öyle sey olurmu sadece hastayım diye gelmiyyodum bebişim işmdi iiyim bak geldim buarda benim yardımçı aldığım kadın70 geliyor 1günlük yarım günlük35 tl alıyor ama çok temiz bi hatun
günaydın cnm nasılsın

İyim çok şükür :16

kızlar dünden beri okuorumm yazıştıklarınızı vallahi imrendimmm..temizlik yapmayı özledimm..3-4 gündür rahatsızımm iyileşeyimm bendee hemen ewi temzilemeye başlıcamm...

Kızlar günaydın nasılsınız
Yahu bahar temizliğine daha erken degilmi azcık daha beklesek diyorum ben

Kızlar nerdesiniz bişey sorucam fırında bütün tavuk yapmak istiyorum önce. Ön haşlama yapmam gerekirmi fırında tam pişmez gibi geliyoda:26:
Yada fırın poşetine haşlamadanda koysam pişermi:44:

kızlar dünden beri okuorumm yazıştıklarınızı vallahi imrendimmm..temizlik yapmayı özledimm..3-4 gündür rahatsızımm iyileşeyimm bendee hemen ewi temzilemeye başlıcamm...
Sen bi de bizi bahar temizliğinde gör
Kızlar günaydın nasılsınız
Yahu bahar temizliğine daha erken degilmi azcık daha beklesek diyorum ben

Askitom benim bu ayın sonuna kadar yapmam gerek misafir gelecekhem nisanda yağmur falan yağar kalır yine

Sen bi de bizi bahar temizliğinde gör

Askitom benim bu ayın sonuna kadar yapmam gerek misafir gelecekhem nisanda yağmur falan yağar kalır yine
Hm öylemi azerinim benimde mayıs sonunda kaynanamlar gelcek onlar gelmeden yapıyım diyorumki temiz kalsın

Askitom fırın posetinde piser de diğer türlü haslaman gerek biraz yoksa ciy kala bilir
O zaman önce biraz haşlıyım sonra fırın poşetine atar fırınlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…