En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Artık o bahar temizliği değil yaz temizliği olucak askitom

Ewet cnm ama kaynanam gelmeden camları halıları kapıları fayansları falan halletmiştim ben bi süre daha idare eder beni zaten gelen gidenim yok mayıstada yaparsam kaynanamlar gelince temiz kalır
Bide ikizler gelicek ya vay halime ...

saçlar çok güzelmiş ondan sordum maşallah
ben de kacam artik ya estos hadi 15 mart baslayalim temizlige beraber yapinca guzel oluyohem o zamana kadar havalar da duzelirlitfen litfeeeeeeeeeen
ön sözü veriyorum bi aksilik olmazsa başlayalım bakalım

ikizler kim ki aşkitom :44:

saçlar çok güzelmiş ondan sordum maşallah

ön sözü veriyorum bi aksilik olmazsa başlayalım bakalım

ikizler kim ki aşkitom :44:

Eşimin ikiz kardeşleri var cnm 12 yasında biri kız biri erkek onlar gelince işin içinden pek çıkamıyorum yemek ve pasta yapmaktan

19 yaşındada görümcem var cnm ona bırakıyo gelince
heeee anladım

görüm okumuyo mu peki
Askitomun kv kreş açmış estos haberin yok

o kreş bana hiç yabancı değil azim

ben de çıkıyorum kızı doyurup uyutucam sonra da ver elini ütü

daha sonra da tel.in hafızası dolmuş onu bi boşaltayım

Açıktan üniv. Okuyo estoşum kpss ye grdi olmadı malesef

Askitomun kv kreş açmış estos haberin yok

Sorma azim walla aynen kreş oluyo bizim ev bide dün eşime zeynep yengenin pastalarını yemeklerini özledik demişler benimki de hemen atladı şimdiden hazrlık yapıyo size yengeniz merak etmeyin dedi bende hay ben senin dedim
Bu yaz hep beraber gelcekler ya 4 kişi uçak biletleri 850 tl tuttu kv bu sefer istanbula yerleşmeyi düşünüyo eee bencede yani mantıklı

bugünün şuana dek olan özeti kızlar
sbh kahvaltı hazırlandı koca evden yollandı
mutfak toparlandı
yataklar havalandırılıp toplandı
yemekler yapıldı
ocaklar temizlendi
buzdolabı ve erzak dolapları temizlendi
çamaşırlar yıkandı asıldı
bulaşık mak. boşaltılıp yerleştirildi
ev süpürüldü
şuanda yerler silincek
daha sonra toz alıncak
ve makinedeki perdeler asılcak
ahanda bu kadar

bi de yaz temizliği düşünen arkadaşlar,

neler yapacaksınız listeniz var mı? ya da liste oluşturulabilir mi?

benim en büyük derdim; gardrop. yazlık kışlık ayrıldıktan sonra onları nereye koysam diye kara kara düşünüyorum. büyük bi temizlik yapıp, popoma olmayan şayleri ayırıp, akraba kızlarına vermeyi planlıyorum.

Bakalım.

bak birkaç sayfa geride ben yazmıştım

senin için buldum aklına gelmeyenler olabilir

ya da benim unuttuklarım olabilir sen de ekleyebilirsin

ben kendi islerimi yaziyim
once misafir odamdan baslamayi dusunuyorum
perdeleri acip aticam makineye
onlar yikanirken pencereleri camlari silicem
balkona cikip bi de disardan yikicam ardindan balkonu temizlicem
yeniden disardan camlari silip iceri gecicem(cunku balkonu temizlerken toz olucak)
vitrindeki her seyi masanin uzerine dizicem tozlarini alicam vitrinin icini silip tekrar yerine koyucam vitrini ustten de bi guzel silicem
sonra aynali bolum var ya sizde ismi ne bilmiyorum onun altindaki dolaplardaki takimlari cikaricam silicem icli disli sonra tekrar dizicem
sonra onu da ustten bi guzel silicem
sonra avizeyi silicem
ardindan ciceklerimi
ardindan masayi sandalyeleri
kapiyi silicem
sonra yerleri supurup silicem toz alicam en son halimi silicem cunku hali buyuk masa da cok agir cikaramiyorum
ve misafir odam perdesini de asmamla bitmis olur

Son düzenleme:
bak birkaç sayfa geride ben yazmıştım

senin için buldum aklına gelmeyenler olabilir

ya da benim unuttuklarım olabilir sen de ekleyebilirsin

Evet bunlardan bana uyanları yapıcam. Çok sağol. eklenecekleri ekleriz. aslında hepimizin bi listesi vardır da aklımıza gelmeyen bişeyler var mı acaba diye sormak istedim sizin listeleri. :)

rapor vermeye geldim bacılar..........

bütün odaları topladım.......
bütün evi dip köşe süpürdüm,koltukların altlarını falan her yeriiiiiiiiiii.......
sonra bulaşık makinemi boşalttım
mutfagımı temizledim
her yeri sildim
duvar unıtemın tozunu aldım..
kuruyan çamaşırlarımı katladım,yerleştirdim
makineye çamaşır attım,astım
wc yı temızledım
yemek yaptım...
markete gittim alışveriş yaptım....

ee daha ne olsun ayollll

Selam kızlar iyi geceler
sağolsun kocam telime el koydu bozuk telefonuyla kkya giremiyorum gündüz böyle geceye kalıyorum...kusura bakmayın,..
Haftanın birincisi kim acep?bakamadım geçmişe şimdiden tebriklerr...
Liste yapılıyomuş sanırım...benm bu yaz yatak yorgan işim çok var...
Günlenecekler sonra döşşeğim var yünden o yeniden yapılacak..yün yorganım var o yorgancıya verilcek yünü yıkanıp kurutulup..tabi bunlar teee haziranda ancak olur sıcaklar gelince...şuan ufak odadayım salona geçince aynen azi gibi toplu bi temizlikle bahara giriyorum ben ama şuan bütün tüllerm temiz hafta sonu yıkadım astım son kirli olanlarıda...mayısta tekrar başlarım ben baharla beraber....yıkamaya...
Bugünde tek süpürdüm topladım çamaşırları falan...yarında pazar yaparım kocam evde onla gezrim..çarşmba toz almam gerek yerleri silmem gerek..malum oğlum var hep gezeliyoo evde sıpam...

Bugün samanyolunu izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama annemle hem sinir krizi geçirdik hem gül gül öldük..
evim evim temiz evim programındaki kadın bi temizlik yaptı 3 saati vardı anca tek mutfağa yetti yaa...
Oda yetmez gibi dolapları selpakla sildi yağlı yağlı bulaşıkları yıkadı bıraktı..el bezlerini ıslak ıslak tek bi yer silip sil çöpe attı...çaya su koydu öyle çöpe döktü...bide bi ağır bi yavaşki ne cesaret oraya katılmış anlamadım pasaklıı
bide evlere gidiyorum ben sanatçıyım diyoo....
Islak ıslak sildi bıraktı her yeri mahvetti...anlatamam yaa çok berbattı....koptum gülmekten..yanık tencere vardı bezleri koydu içine çamaşır suyu d0küp hem bezleri hem tencereyi parlatcakmış...atamam tencereyi ev sahibi yapsın dedi...ovmadı cifle falan bıraktı...bozuk yemekleri dolaba koydu..ne zaman pişirdi ev sahbi ben nerdn bilim dökemem dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…