En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canım kıyamam ona ben ya
Allah üyüğünden korusun yine erken müdahale etmişsin inşallah tez zamanda saglıgına kavuşurlar ikiside
inşallah cnm teşekkür ederim
Topik pek sakinleşmiş:26:Havalr ısınmaya başlayınca herkes işi gücü bırakıp gezmeye başladı heralde

yok vuslatım herkesde bi hastalık dolanıyodu yeni yeni iyileşiyoruz

bi de temizlik ve misafirlerle uğraşanlar oldu

eeee sen neler yaptın görüşmeyeli sağlık durumlarınız nasıl

Ya estosum sorma bizde ailecek sırayla atlattık:2:ama oğlum tekrardan öksürmeye başladıyaz gelsede rahatlasak
Ben napayım canım uğraşıyorum işte bugün hiçbirşeye elimi sürmicem boynum tutuk sırtım ağrıyor yemeğide eşime yaptırıcam gelinceSenin kuzular nasılbu arada oğluşunun ismi Talha mış bende oğlumun ismini talha koyucaktım sonra 'l' harfini çıkardım taha oldu

Vuslatım bacım nerelerdesin avatarın abayıldım ya yerim ben o kuzuyu

Buralardayım tatlışbu ara fırsatım olmuyor pc başına oturmaya
bundan dolayı uyuyuncada aceleden işlerimi yapıyorum derken akşam oluyor zatenBugün istirahatteyim oturucam akşama kadar:126:keyif yapıcam
Sen neler yapıyorsun bakim

Bende iyiyim cnm kayınvalidem geldi gitti işte haziranda yine gelcekler bahar temizliğine başlamadım daha burda hala yagmur yagıyo bi türlü ısınamadı hava mayıs sonu gibi başlamayı düşünüyorum kayınvalidemler gelincede temiz olmuş olur sen ne zaman başlıycaksın :26:

Evet havalar dengesiz gidiyor burda da bi yağıyor ardından güneş açıyor kandırık yapıyor havalarBende nisan sonu mayıs başı gibi başlamayı düşünüyorum canım sobayı anca kaldırırım o zamana kadar

Aynen cnm senin bebiş ne kadarlık oldu ya maşşalahı var çok tatlı
Seninkinin resmini gördükçe hamiş kalasım geliyo walla

Aynen cnm senin bebiş ne kadarlık oldu ya maşşalahı var çok tatlı
Seninkinin resmini gördükçe hamiş kalasım geliyo walla

Bir hafta sonra 7 ay biticek inşallah askitom tatlıdır teyzesi sen birde cilvelerini görsen zor tutuyorum kendimi ısırmamak içinYap tabi tatlışım ya bebişsiz olur mu altın top onlarRabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin kuzum(tüm isteyenlerede)

Amin cnm amin
Allahım yerim ben onun cilvelerini ya tipinden belli işveli kız rabbim size bağışlasın
Bizimde bu eylülde düğün borclarımız biticek ondan sonra çalışmamalara başlıycaz bebiş için allah nasip ederse tabi

Amin tatlışım sağolİnşallah canım hayırlısıyla nasib etsin Allah 'ım
Askitom sana bir tavsiye yazdan hamiş kal son aylar yaza gelince mahvoluyor insan

Amin tatlışım sağolİnşallah canım hayırlısıyla nasib etsin Allah 'ım
Askitom sana bir tavsiye yazdan hamiş kal son aylar yaza gelince mahvoluyor insan

Öylemi cnm ya kaynanamda o gün öyle dedi ben hiç dikkate almadım tecrübesizim yani ama sende söyliyince hak verdim dogru diyosun walla sıcakta hiç çekilmez

Öylemi cnm ya kaynanamda o gün öyle dedi ben hiç dikkate almadım tecrübesizim yani ama sende söyliyince hak verdim dogru diyosun walla sıcakta hiç çekilmez

Evet tatlım hiç çekilmiyorben bi oğlumda birde sonuncuda son aylar berbattı
diğer iki kızım haziranda doğdular daha sıcaklar başlamamıştı, hemde doğar doğmaz kemikleri güneşten vitaminlerini aldılar, 1-2 aylıkken kolsuz badiyle balkonda güneşlendiriyodumNeyse askitom benim kuzu uyandı emzireyim de birazda kızımla oynayayımablası yok sinemaya gitti öğretmeniyle başbaşayız miniğimle

Tamam canım güle güle öp kuzyu yerime
Daha senden. Ögrenecegimiz çok şey var iyiki varsın

biz de 20 gün önce başladık hastalığa ama hala geçmedi
çocuklarımınki tekrarladı işte
evet cnm Talha
Estosum resmini eklemişsin ben göremedim amamerak ediyordum
bekle ekleyeyim

vuslat haklı aşkitom benim Talha'da son 3 ayım temmuz,ağustos ve eylüldü
ben pek zorlanmadım belki de fazla kilom olmadığı içindir ya da ilk gebelik olduğu içindir
ama sıcaklarda çok zor gerçekten
yani hiç zorlanmadım desem yine de günde 3 kere garanti duşa giriyodum
bi de doğuma 1-2 hafta kala fln hiç uyuyamıyordum

Ewet bacım tecrübelerinie dayanaraktan uyguliyceğim ama tutarmı bilemem gari

ailecek gecmis olsun estos:26:ne zamandir giremiyodun anlamistim zaten:26:
Topik pek sakinleşmiş:26:Havalr ısınmaya başlayınca herkes işi gücü bırakıp gezmeye başladı heralde
evet bu aralar her kes bi seylerle ugrasiyo vuslatim
taha da guzelmis vuslatimkucuk kizinin ismi ne
kiz vuslat masallah senin bebe kadar hizli buyuyenini gormedim ne ara 7 aylik oldu
ben de oyleydim estosAllahtan kiz eylulde dogdu sicaklara dusmedik

bu gun neler yaptim
  • yataklari topladim
  • bulasiklari yikadim
  • wc lavaboyu ovdum
  • toz aldim
  • salatanin malzemelerini hasladim
  • sonra kizi yedirdim
  • uyutmaya calistim ama uyumadi
  • kalktim salatayi yaptim
  • sonra annemler gittik
  • geldim ortaligi topladim
  • dag gibi bulasigi yikadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…