En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar
evi topladım
akşam yemeğini yaptım
tuvaletleri çamaşı suyuyla yıkadım
evi havalandırdım
ama ne çare ki şu havada uçuşaan tüylerden kurtulamıyorum
bi çare kızlar derdime:44:

ne yaptın aziiiiiiiiiiiiii
sam tatlisi
Ewet azii hadi eklede fotoları görek
kuzu ekledim de yayinlanmamis daha
Hayırlısı olsun canım başarılar
Nevruz yarın
evet tanemim bu gun nevruz dun tatlimi yaptim bu gun 6 kisilik rus salatasi yapicam diger yemekleri annecim yapicak onlara gidicez aksam
Tama canım 300 tl ama intenete bakmadım:26:
gule gule kullan tanemim cok kullanisliymis

günaydın kızlar, soğuk algınlığım geçmeden birde regl oldum, onun sancısını çekiyorum 2 gündür, üstelik dün bide misafirlerim vardı
bugün bir dolu ütü ve çamaşır işim var az sancım geçsin, onları haledicem, wc, ve banyoyu çamaşır suyuyla yıkıycam.
fazla yormiycem kendimi büyük genel temizliğimide yarın yapıcam. haftasonu gene misafirlerim var :2:

sam tatlisi

kuzu ekledim de yayinlanmamis daha

evet tanemim bu gun nevruz dun tatlimi yaptim bu gun 6 kisilik rus salatasi yapicam diger yemekleri annecim yapicak onlara gidicez aksam

gule gule kullan tanemim cok kullanisliymis
Bakalım azii inşallah kullanışlı olur bayramınız kutlu olsun canım ne güzel bir gelenek kaç gün sürecek
Gunaydın hatunlar

Günaydın topiğin hamaratı

Gunaydın hatunlar
gunaydin asktombu gunku isler neler
Bakalım azii inşallah kullanışlı olur bayramınız kutlu olsun canım ne güzel bir gelenek kaç gün sürecek

Günaydın topiğin hamaratı

cok tesekkur ederim canim
19 martta basladi bu gun son gun3 gundur cocuklar gelip gidiyo kapiya sapkalarini koyup kaciyolar tatli falan koyuyoruz icinedun benim kiz verdi sapkalarini cocuklarin uzerine bi de ismini soyluyo

gecmis olsun bebekim nedir senin bu hastaliktan ve misafirlerden cektiklerin

Heveslendim bayramınıza hata sabah yumurta haşladım boyasammı dedim

Bugün işim yok fazla azim dün yaptığım için i ütü var onu yapıcam annemlere gtcektm bugün kociş mesaiye kalcak o yuzden gidemiycem haftaya kaldı

Heveslendim bayramınıza hata sabah yumurta haşladım boyasammı dedim
Boyasaydin ya tanemim belki kuzu da heveslenip yerdi
Bugün işim yok fazla azim dün yaptığım için i ütü var onu yapıcam annemlere gtcektm bugün kociş mesaiye kalcak o yuzden gidemiycem haftaya kaldı

Ütü mu iyi ki hatirlattin yarın ütü yapam ben de

Boyasaydin ya tanemim belki kuzu da heveslenip yerdi

Ütü mu iyi ki hatirlattin yarın ütü yapam ben de

Sorma azim ya şu ütüişi beni bitirdi memurlara sivil yasası çıkacakmış inş olur bende kurtulurum pantolon gömlek ütülemekten kotlarını giysinler m iss gibi gitsinler

gecmis olsun estalmus

neyin var grip mi oldun?

kac zamandir görüsemiyoruz özledim valla seni
selcan bebişim sağol aile boyu atlatamadık şu hastalığı
sen nasılsın gönül durumların ne alemde
teşekkürler tanemim
evet yaa ne illet bişey bu seneki hastalıklar
Geçmiş olsun estoşum ya dikkat kendinede kuzularada daha fazla ilerlemesin zatürre allah korusun , inşallah ogluşunda bişey çıkmaz:18:
oğlumda da bronşit çıktı aşkitom ama bi kaç gün daha götürmesem zatürreye çevirirmiş
ona da 3 tane iğne verdi
bugün zaten önce kızıma,ardından da oğluma iğne yaptırdım
kızım eve gelene kadar ağladı yavrum eve gelmeme 1-2 dk kala uyudu

Canım kıyamam ona ben ya
Allah üyüğünden korusun yine erken müdahale etmişsin inşallah tez zamanda saglıgına kavuşurlar ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…