- 8 Aralık 2011
- 45.806
- 167.054
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.501
Çok fonksiyonlu bişeymiş cnm kullan olymlu sonuç alırsan bizde bildir fiyatı ne kadar peki
günaydın kızlar
evi topladım
akşam yemeğini yaptım
tuvaletleri çamaşı suyuyla yıkadım
evi havalandırdım
ama ne çare ki şu havada uçuşaan tüylerden kurtulamıyorum
bi çare kızlar derdime:44:
sam tatlisine yaptın aziiiiiiiiiiiiii
kuzu ekledim de yayinlanmamis dahaEwet azii hadi eklede fotoları görek
evet tanemim bu gun nevruzHayırlısı olsun canım başarılar
Nevruz yarın
gule gule kullan tanemim cok kullanisliymisTama canım 300 tl ama intenete bakmadım:26:
Bakalım azii inşallah kullanışlı olur bayramınız kutlu olsun canım ne güzel bir gelenek kaç gün süreceksam tatlisi
kuzu ekledim de yayinlanmamis daha
evet tanemim bu gun nevruzdun tatlimi yaptim bu gun 6 kisilik rus salatasi yapicam diger yemekleri annecim yapicak onlara gidicez aksam
gule gule kullan tanemim cok kullanisliymis
Gunaydın hatunlar
gunaydin asktomGunaydın hatunlar
Bakalım azii inşallah kullanışlı olur bayramınız kutlu olsun canım ne güzel bir gelenek kaç gün sürecek
Günaydın topiğin hamaratı
günaydın kızlar, soğuk algınlığım geçmeden birde regl oldum, onun sancısını çekiyorum 2 gündür, üstelik dün bide misafirlerim vardı
bugün bir dolu ütü ve çamaşır işim var az sancım geçsin, onları haledicem, wc, ve banyoyu çamaşır suyuyla yıkıycam.
fazla yormiycem kendimi büyük genel temizliğimide yarın yapıcam. haftasonu gene misafirlerim var :2:
Günaydın kızlardün gece ekledim tarifi ama daha yayınlanmamış
gunaydin asktombu gunku isler neler
cok tesekkur ederim canim
19 martta basladi bu gun son gun3 gundur cocuklar gelip gidiyo kapiya sapkalarini koyup kaciyolar tatli falan koyuyoruz icine dun benim kiz verdi sapkalarini cocuklarin uzerine bi de ismini soyluyo
Boyasaydin ya tanemim belki kuzu da heveslenip yerdiHeveslendim bayramınıza hata sabah yumurta haşladım boyasammı dedim
Bugün işim yok fazla azim dün yaptığım için i ütü var onu yapıcam annemlere gtcektm bugün kociş mesaiye kalcak o yuzden gidemiycem haftaya kaldı
Boyasaydin ya tanemim belki kuzu da heveslenip yerdi
Ütü mu iyi ki hatirlattin yarın ütü yapam ben de
Sorma azim ya şu ütüişi beni bitirdi memurlara sivil yasası çıkacakmış inş olur bende kurtulurum pantolon gömlek ütülemekten kotlarını giysinler m iss gibi gitsinler
Nihayet sesini duydular desene askitom
selcan bebişim sağol aile boyu atlatamadık şu hastalığıgecmis olsun estalmus
neyin var grip mi oldun?
kac zamandir görüsemiyoruz özledim valla seni
teşekkürler tanemimAhhh canım dikkat et bronşit cok zor atlatım zatüreyi düşünemiyorum lütfen dinlen canım yoksa atlatamıyosun
Halan bazen nefesim daralıyor bünyeni. Küvetli tutmak için bekmez iç canım halsizliğini alsın geçmiş olsun
oğlumda da bronşit çıktı aşkitom ama bi kaç gün daha götürmesem zatürreye çevirirmişGeçmiş olsun estoşum ya dikkat kendinede kuzularada daha fazla ilerlemesin zatürre allah korusun , inşallah ogluşunda bişey çıkmaz:18:
Canım kıyamam ona ben yaselcan bebişim sağol aile boyu atlatamadık şu hastalığı
sen nasılsın gönül durumların ne alemde
teşekkürler tanemim
evet yaa ne illet bişey bu seneki hastalıklar
oğlumda da bronşit çıktı aşkitom ama bi kaç gün daha götürmesem zatürreye çevirirmiş
ona da 3 tane iğne verdi
bugün zaten önce kızıma,ardından da oğluma iğne yaptırdım
kızım eve gelene kadar ağladı yavrum eve gelmeme 1-2 dk kala uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?